Bemutatkozás,ismerkedés :)

Erről is beszéltünk már, de inkább csak adásvételek alkalmával találkozunk. :rofl: Szerintem leginkább csak szervező hiányában nem tartottunk fórumtalit, pedig nagyon jó lenne!

1 Likes

Jaj amúgy én nem akartam itt reformert játszani, nekem minden teljes mértékben megfelel úgy, ahogy van, csak érdeklődtem. :smiley:

1 Likes

Tavaszra van betervezve egy fórumtali.

2 Likes

Én is szeretnék találkozót :slightly_smiling_face: Kitűzhetnénk a felhasználónevünket névtáblával magunkra, mókás lenne :grinning:

5 Likes

Jaj, imádom a Slacket. Munkahelyen is ezt használjuk mindenre és komolyan mondom, forradalmasította számomra a munkavégzést. :smiley:

3 Likes

@Sherka, üdv itt közöttünk, érezd jól magad! :slight_smile:

A fórumtaliban én is benne lennék, imádnám :slight_smile:

1 Likes

Ez a fórumtali èrdekelne :face_with_hand_over_mouth: Remèlem összejön.
Meg ez zárt facebook csoport is èrdekesnek hangzik :thinking:

1 Likes

Én mindjárt írok @Vicus nak. :grinning:

@macooka, @Sherka még régebben @Kokapu val, @anon46483502 el és @Amadea val volt szó a fórumtaliról. Akkor tavasz magasságában egyeztünk meg. Kellene majd hozzá egy topikot nyitni!

6 Likes

Írj nyugodtan, ha érdekel és küldöm a linkjét, ahol tudsz csatlakozni :slight_smile:

1 Likes

Írtam neked privát üzenetet. Eltartott egy darabig mire megtaláltam hol/hogy kell :joy:

2 Likes

Freudi félreolvasás: “legműveltebbek” a “legelvetemültebbek” helyett​:grin::grin::grin:

2 Likes

A legjobb helyen vagy.
/Egyébként én is sokáig “csak olvastam” a Forumot/…:wink:

2 Likes

Szerintem jóban leszünk:D.

2 Likes

Lègy üdvözölve kis csapatunkban :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Likes

Szia! Üdv itt közöttünk! Ha magadról nem is, a kollekciódról mutathatnál képeket. Szívesen nézegetem kinek mik a kedvencei :slight_smile: Egyébként én is el szoktam ajándékozni azokat a termékeket amik nem váltak be, de még így is túl sok mindenem van. Néha szortírozok és pár cuccot felteszek KM zsibire is. Van kedvenc márkád?

1 Likes

Most vettem észre, hogy írtál, jó volt az időzítés :smiley: Ez mondjuk nem a teljes kollekcióm, de minden nap ezek vannak használatban. A képpel már válaszoltam is a kérdésre: a(z) MJ termékekért odavagyok. :slight_smile: Most próbálok áttérni cruelty free brandekre, szerencsére ez is az. A feltöltött képen lévő termékek közül viszont a YSL színezett hidratáló helyett sajnos még nem találtam jobbat CF verzióban, de folyamatban van a kutatás.

1 Likes

Szia!

Remélem, jól fogod magad érezni köztünk, de ha már olvasgatod a fórumot egy ideje, és megszólaltál, akkor biztosan így lesz.:slight_smile:
Tök jó, hogy el tudod ajándékozni azokat a dolgokat, amik nem tetszenek, nemrég selejteztem (noos, nekem a készletemen is látszik, hogy mániákus vagyok…), csak még nem raktam fel őket eladásra.

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, nem gondoltam volna, hogy ilyen kedvesen és főleg ilyen sokan fognak köszönteni! :slight_smile:

3 Likes

Szia @Sherka! :). Örülök hogy itt vagy :blush:, érezd magad nagyon jól itt a fórumon :). Mik a bevált arcápolási/hajápolási termékeid? :slight_smile: