Erről is beszéltünk már, de inkább csak adásvételek alkalmával találkozunk. Szerintem leginkább csak szervező hiányában nem tartottunk fórumtalit, pedig nagyon jó lenne!
Jaj amúgy én nem akartam itt reformert játszani, nekem minden teljes mértékben megfelel úgy, ahogy van, csak érdeklődtem.
Tavaszra van betervezve egy fórumtali.
Én is szeretnék találkozót Kitűzhetnénk a felhasználónevünket névtáblával magunkra, mókás lenne
Jaj, imádom a Slacket. Munkahelyen is ezt használjuk mindenre és komolyan mondom, forradalmasította számomra a munkavégzést.
Ez a fórumtali èrdekelne Remèlem összejön.
Meg ez zárt facebook csoport is èrdekesnek hangzik
@macooka, @Sherka még régebben @Kokapu val, @anon46483502 el és @Amadea val volt szó a fórumtaliról. Akkor tavasz magasságában egyeztünk meg. Kellene majd hozzá egy topikot nyitni!
Írj nyugodtan, ha érdekel és küldöm a linkjét, ahol tudsz csatlakozni
Írtam neked privát üzenetet. Eltartott egy darabig mire megtaláltam hol/hogy kell
Freudi félreolvasás: “legműveltebbek” a “legelvetemültebbek” helyett:grin:
A legjobb helyen vagy.
/Egyébként én is sokáig “csak olvastam” a Forumot/…
Szerintem jóban leszünk:D.
Lègy üdvözölve kis csapatunkban
Szia! Üdv itt közöttünk! Ha magadról nem is, a kollekciódról mutathatnál képeket. Szívesen nézegetem kinek mik a kedvencei Egyébként én is el szoktam ajándékozni azokat a termékeket amik nem váltak be, de még így is túl sok mindenem van. Néha szortírozok és pár cuccot felteszek KM zsibire is. Van kedvenc márkád?
Most vettem észre, hogy írtál, jó volt az időzítés Ez mondjuk nem a teljes kollekcióm, de minden nap ezek vannak használatban. A képpel már válaszoltam is a kérdésre: a(z) MJ termékekért odavagyok. Most próbálok áttérni cruelty free brandekre, szerencsére ez is az. A feltöltött képen lévő termékek közül viszont a YSL színezett hidratáló helyett sajnos még nem találtam jobbat CF verzióban, de folyamatban van a kutatás.
Szia!
Remélem, jól fogod magad érezni köztünk, de ha már olvasgatod a fórumot egy ideje, és megszólaltál, akkor biztosan így lesz.
Tök jó, hogy el tudod ajándékozni azokat a dolgokat, amik nem tetszenek, nemrég selejteztem (noos, nekem a készletemen is látszik, hogy mániákus vagyok…), csak még nem raktam fel őket eladásra.
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, nem gondoltam volna, hogy ilyen kedvesen és főleg ilyen sokan fognak köszönteni!
Szia @Sherka! :). Örülök hogy itt vagy , érezd magad nagyon jól itt a fórumon :). Mik a bevált arcápolási/hajápolási termékeid?