Bemutatkozás,ismerkedés :)

Azért egy kis mosolyt néha odavethetnének az eladók. Tudom, hogy rettentően nehéz egész nap állni és lesni, kitalálni mi a fenét is akar az a vevőjelölt, de néha olyan morcik, hogy jaj…
Ha már biztiőr, egy kontra, bocsi :slight_smile: : egyszer az alapozókat tesztelgettem, Douglasban, a kézfejemen a Lauder állványnál és beszólt a fickó, hogy azok termékek, ne nyitogassam :laughing: és elkezdett arról hadoválni, hogy meg kell vennem, ha felbontottam. Végül az eladók “szedték le” rólam és mondták, hogy kicsit zizi :joy:

6 Likes

Jó persze, azèrt nem lehet egyszerű a dolguk az eladóknak sem. De amikor belèpek az üzletbe egyből odalibben valamelyikük, hogy miben segíthet. Persze, ha valami konkrèt cèllal megyek be, akkor rendkívül segítőkèszek, ez tèny.
Egy hasonló sztorinak egyszer èn is szem illetve fültanúja voltam, csak a Rossmannban. Egy lány tesztelgette a szempillaspirálokat (a szempilláján - mondjuk bátor, èn oda nem kennèm fel a tesztert) ès aszongya a biztiőr “meg is veszi ugye?!” A lány persze mondta, hogy az egy teszter, de nem tudom ez egy fèrfi biztonsági őrnek mond-e valamit :face_with_hand_over_mouth:

6 Likes

Én agyőri D. betűsben voltam csak, és minden alkalommal nagyon előzékenyek voltak velem, bár az igaz, hogy minden alkalommal segítségre is szorultam. :smiley:
Szlovéniában nincs Douglas, csak Müller, ott viszont az árukészlet jóval szélesebb, mint a hazai vidéki Müllerekben. Na ott is nagyon készségesek voltak az eladók, az egész Müller összeszaladt nekem és előhúztak még egy németül kicsit beszélő eladó kislányt is, miután elmakogtam nekik, hogy én csak németül beszélek ein bißchen. :see_no_evil:

6 Likes

A győriben èvekkel ezelőtt voltam, velem is kedvesek és segítőkészek voltak.

2 Likes

Kedves Mindenki! Igazából még nem voltam egy fórum tagja soha, nem is tudom hogy kezdjek bele. :slight_smile: Mióta megnyílt ez a fórum, a munkában mindig nyitva hagyom, mert pihenésképpen pár percre nagyon szeretek beleolvasni, tehát úgy érzem, hogy a kezdetektől ismerek mindenkit, vannak titkos kedvenceim is. :smiley: Kicsit untam már, hogy mindig hozzászólok mindenhez, de csak magamban. :slight_smile: 28 éves jogász vagyok, emiatt sajnos nem fogok tudni képeket feltölteni magamról, csak a beszerzett termékekről (természetesen privát úton, Instagramon bárkivel szívesen barátkozom :slight_smile: ). Amikor elkezdtem rendesen “nagylányosan” keresni, minden hónapban engedélyeztem magamnak egy összeget, amit sminkre költhetek, ez jórészt 1-2 high end terméket jelent(ett, most már van, hogy jobban elszalad a ló). Nem vagyok gyűjtögető: ha valami nem válik be, mindig elajándékozom Anyukámnak vagy a barátnőimnek, mert egyrészt nem kell kidobnom semmit és főleg azért, mert szeretek örömet okozni nekik. Így ha bárki látná a pipereasztalomat, ledöbbenne, hogy én mondom magamról, hogy sminkmániás vagyok, azt mondaná mindneki: “de hát neked alig van cuccod!”. Érdekes, a pénztárcám nem így érzi. :slight_smile: A legnagyobb szerelmem a vásárlás előtti kutatás. Imádok utánaolvasni mindennek, tulajdonképpen ez a hobbim. Ennek ellenére a napi sminkem nagyjából mindig ugyanaz, ha lehet mondani van egy signature lookom. A bőröm száraz/normál és dehidratált. A természetes dewy sminkeket szeretem. A többi infó pedig majd jön magától. :slight_smile:

21 Likes

Üdvözöllek köztünk. Örülök, hogy mertél írni. Ismerős az, hogy elszalad a ló az emberrel :slight_smile: Érezd jól magad.

1 Likes

Szia, örülök, hogy mostantól már nem csak magadban fogsz beszélni! :blush:

1 Likes

Ez a képfelrakás számomra is folyamatos dilemma… :roll_eyes:
Le szoktam törölni néhány nap elteltével, amiket felrakok magamról, bár nem tudom, ennek mennyi az értelme, ha már egyszer feltöltöm.
Most épp összeszedtem megint minden bátorságom és lett profilképem újra, nem tudom, meddig.

1 Likes

Üdv közöttünk! Szuper hogy itt vagy! :slight_smile:

Én is általában csak 1 napra teszem fel, utána törlöm. De valóban dilemma nekem is. Mert amúgy meg nem sok értelmét látom leírogatni/fotózni, hogy mit használtam aznap, hiszen nem látszik, hogy mi sült ki belőle. Ezért szokott maradni inkább csak a szemsminkről a kép.

@Sherka üdv köztünk. :slight_smile:

3 Likes

Én meg olyan nagyon személytelennek érzem magamat avatar nélkül.

1 Likes

Igen én is, de ahogy már említettem, ha teljesen zártkörű lenne a fórum, akkor még egy teljesen új fényképezőt is vennék, hogy elfogadható képeket tehessek fel. Így viszont esélytelen, és én sehol, semmilyen formában nem teszem magam láthatóvá így hivatalosan is szellem vagyok! :kissing_heart:

4 Likes

Egyébként nem értem, miért nem zártkörű. Információgyűjtésre ott a KM oldal, ami minden területet lefed.
Ide pedig jöhetnének inkognitóban a legelvetemültebbek. :crazy_face:

4 Likes

Igen elméletileg, de mivel információs szupersztráda a KM, ezért a fórumnak is annak kell lennie, mert a véleményezőkből állnak a fórumozók is (legalábbis nagyobb részben), és a fórum a KM részét képezi.:upside_down_face:

@anon27689852 @whitemerci @Sherka
Egyszer már volt szó róla, hogy szeretnénk zárt topicot, de sajnos nem megoldható. :frowning: Annyit tudtunk tenni, hogy létrehoztunk egy zárt (vagy titkos?) facebook csoportot. Ha jól emlékszem, @Vicus tud felvenni titeket, ha elkülditek neki privátban a profil linketeket. Nem folytatunk nagy eszmecserét, de legalább van lehetőség rá. :slight_smile:

3 Likes

@dunaimano Az a helyzet, hogy én 2 éve megváltam a Facebooktól. Egyetlen platformon vagyok elérhető, azaz Instagram, de az is private. És kifejezetten az is tetszik, hogy ez egy külön felület. :slight_smile:

6 Likes

Ezt nyujtja a Slack app. :bulb:

Köszi, most eszembe jutott, hogy erről tényleg volt már szó. De ha abba a csoportba meg senki nem jár, akkor…

1 Likes

Járni járunk, csak beszélgetni inkább itt a fórumon szoktunk. :slight_smile: Arra szerintem tök jó, hogy megismerhetjük egymást “valóban”.

1 Likes

Nem tudom, mennyire szoktak összejárni a fórumozók, de ha lenne valami összejövetel karácsony előtt, szívesen csatlakoznék. :slight_smile:

3 Likes