Szerdán, ha Isten is úgy akarja. Potorozból Bledbe utazván útba ejtjük Triesztet. A Főteret semmiképp nem hagyjuk ki!!!
Fúú, majd írj pár sort, hogy milyen a Sephora.
Én meg tegnap este erkezdtem Bp-re , es mar be is vettem magam a varosba
Mindenképp!
Köszi!
Igen, néztem már, de a Lego jobban bejön, mert abból a nagyterem készlet úgyis megvan, és abba bele lehet tenni az adventi naptár elemeit.
Sziasztok,
Egy hónapnyi olvasgatás után úgy döntöttem én is csatlakozom,ehhez a szuper közösséghez!
Lenyügözött milyen kedvesek és segítökészek vagytok egymással és rengeteg hasznos tippet olvastam Töletek!
Rólam röviden annyit, hogy immáron 7 éve élek Ausztriában, 27 éves vagyok.
Sminkekkel nem sok kapcsolatom van/volt. Konkrétan egy (1) db palettám van, az is azért mert csoki formája van de soha nem használtam. Szemöldököm magától dús és irígylésreméltó akárcsak a szempilláim, így ezekkel sem kell bajlódnom soha.
A sminkekhez és sminkeléshez föként miattatok kezdtem vonzódni, illetve a barátnöm kisminkelt az esküvömre, és nagyon megtetszett, hogy egy BBkrémmel és egy jó rúzzsal 5 perc alatt milyen szép lehetek
Örülök, hogy itt lehetek, remélem egyszer én is érdemben hozzá tudok szólni a dolgokhoz.
Szia @flora256 :). Üdv köztünk, szerintem könnyen kedvet lehet kapni a sminkes fotók, sminkek hatására a sminkeléshez :). Én sem gondoltam volna, hogy veszek valaha szemhéjpúdert, olyan nagyon idegen volt számomra, most meg már imádom ( a csillogós szemhéjpúderekkel könnyebb bánni, ezt ajánlom először.) :D. A szemöldök ismerős, nekem is dús, bár valamit csinálnom kellene már vele , nekem a szempilláim szép formájúak viszont picik, úgyhogy nagyon irigykedek ám rád . Biztos nagyon szép voltál az esküvődön .
Üdvözöllek a fertőben Majd meglátod mennyire jó érzés egy szép sminket feltenni és te sem fogsz tudni megállni.
Üdv köztünk:).
Sziasztok! Több éve használom és szeretem a KM- át, és bár ezer éve regisztráltam, valamiért csak most sikerült ( végre, végre!!!) belépnem a Fórumba.
41 éves múltam, nagyon szeretek új dolgokat kipróbálni, de vállalom, hogy főleg katalógusból vásárolok.
Imádok véleményezni, és nem vagyok elfogult az általam használt márkákkal, talán így hitelesek Számotokra az értékeléseim, amik kizárólag a szubjektív tapasztalataimra épülnek.
Nagyon örülök, hogy Köztetek lehetek!!!
Szia! Üdv a csapatban. Nem baj az, ha katalógusból szeretsz rendelni, ha neked bevált és szereted. Én nagyon szeretem pl az Avonos ecseteimet (púder és pirosítóecset) de mást már nem vennék onnan. Jobban szeretem élőben lecsekkolni pl egy rúzs színèt, vagy megszagolni egy testápolót, swatcholni egy szemhéjpúdert. Kivétel persze amiket nem lehet itthon kapni, azok mindig zsàkbamacskák. Szóval ahányan vagyunk, annyi félék
Szia!
Érezd jól magad köztünk, heterogén közösség vagyunk, támogatjuk egymást a megfelelő termék keresésében, a vásárlásban, a nem vásárlásban, közben megvitatjuk a Harry Pottertől kezdve az ideális melltartóig mindent, határ a csillagos ég.
Köszönöm kedves szavaid.
A sminktermékek közül szerintem legjobban a rúzsok és a szemhéjpúderek ( tapasztalatom) okozhatnak csalódást. Emiatt előbbiből lehetőleg mintát vettem ( sajnos nem mindig van belőle árnyalat, főleg ha limitált kiadás…), a palettákból (4 színűek) pedig vegyesen használom a színeket, így jól ki tudom használni őket, még, ha pár színhez nem is nyúlok belőle. ( pl.királykék)
Nekem még nem találták ki azt a rúzst, ami igazán jól állna ( vagy amelyik illik hozzám és nem érzem magam +20- al többnek), ezért szájfénymániás lettem, abból sosem elég🙈
Nagyon szerettem volna megvenni a Smashbox Nude matt palettáját, de Szegeden még teszteren sem tudták megmutatni- próbálkozzak a másik boltban. Hát nem, nem próbálkoztam. Amúgy is nehezen szantam rá magam, hogy bemenjek egy ilyen " puccos" helyre…
Kedves vagy, köszönöm, örülök, hogy ilyen témagazdag lehet a beszélgetés- szóval szívem csücskei a piperék, de azért más is érdekel😉
Ó, akár magamat olvastam voltam még néhány évvel ezelőtt. Ma már nem probléma, de pl. a Marionnaudból még most is inkább online rendelek. Igaz, mindig üzletben veszem át, és tök kedvesek az eladók egyébként…
Üdv közöttünk!
Nekem probléma, mert a karácsonyi roham kivételével (1x vásároltam ott ajándékot- és azért mertem bemenni, mert láttam a kirakatban, hogy több vevő is van bent).
Tudom, hogy ez az én hülyeségem, de utálom az olyan helyeket, ahol csak az eladók vannak bent…
Ezért imádok nézelődni a dm- ben ( az új kártya óta kevésbé) és a Rossmann-ban ( az új kártya óta szintén kevésbé); ott mindig sok a vevő, és nem érzed, hogy rádtapad az eladó ( egyébként biztos ugrásra készen segítőkésznek szánt ) tekintete.
Szia!
Én félévvel ezelőtt, vénfejjel (majdnem 50 vagyok) jártam először Douglas-ban, mert előtte nem mertem bemenni, mert semmit se tudtam az ott lévő márkákról.
Nekem is volt sok Avonos kencém, és sminkem, máig is kedvencem a pirosítóecsetük és egy szemhéjecset. Pedig már kb. az első világháború előtt rendeltem őket.
Szóval annak ellenére, hogy ez idáig nem érdeklődtem ilyen mélységig a sminktermékek és a sminktechnika iránt, mindig törekedtem az ápolt és dekoratív megjelenésre, amit szerintem, el lehet érni a „mezei” termékekkel is.
Amúgy ez engem is sokáig visszatartott, de már bátran lekoppintom őket, ha csak nézelődni megyek be. Ha pedig valami célom is van, akkor nagyon szeretem, hogy segítőkészek és kedvesek! Nekem talán ez volt az első olyan szempont, ami miatt elkezdtem megszeretni a márkaboltokat is. A dm-ben, rossmannban nem segítenek kiválasztani egy rúzs árnyalatát. Nem egyszer vittem haza olyan terméket, amit aztán nem használtam jó szívvel, mert később kiderült, hogy mégsem áll olyan jól. (Vagy sokszor csak az akciós polcon volt, nem lehetett otthagyni…) Ez egy Mac-ben, Douglasban, Pupában vagy Nyx-ben nem fordult elő soha. Legyen szó alapozóról, szemhéjpúderről, bármiről. És tényleg ugranak, bármilyen kérdésem van. Még Glamour-napokon is, pedig akkor aztán van tömeg, és rendesen le vannak terhelve.
Rossmannban egyszer megtörtént, hogy szájceruzát kerestem egy bizonyos rúzshoz. Tanácstalanul álltam a bolt közepén, majd megkérdeztem egy eladót, hogy a kezemben lévő árnyalatok közül melyik tartozik az adott rúzshoz. (Ugyanazon márka termékeiről beszélünk.) Nézett rám nagy szemekkel, majd annyit mondott: “Egy pillanat, mindjárt jövök.” Gondolom mondanom se kell, nem jött vissza.
Èn csak a Douglasba nem megyek már be szívesen (egy időben gyakran, kb hetente jártam oda vásárolni), mert ha csak azt mondom, “köszönöm, csak nèzelődök” akkor úgy nèznek rám mint a vères rongyra (bocs a csúnya kifejezèsèrt). Bár az eladók mèg kevèsbè zavaróak, az sokkal jobban zavar, amikor a biztiőr kajtat utánam ès a hátam mögött álldogál amikor pl swatcholgatnám a tesztert.
Marionneudben nem jártam mèg sokszor, de ott ilyen nem fordult eddig elő (se a csúnyán nèzès se a túlbuzgó biztonsági ember)