Én is nagyon szeretek turiba járni, szerencsére van egy nagyon jó a városunkban. A ruhák 90%-a vállfára van akasztva, jól átlátható, rendezett az egész. Rengeteg holmim innen van. A kismama ruháimat szinte kivétel nélkül turiban vettem. Szeretem, hogy egész különleges darabokra is lehet bukkanni.
Cipők: ami az elmúlt 1-2 évben nagyon bevált nekem az a Legero márka. Van egy Legero/Superfit üzlet a városban (meg egy üzem is ahol a cipőket tárolják, dobozolják, de ha jól tudom a gyártás nem itt történik) Szóval ebben a boltban vannak első és másodosztályú cipők. A másodosztályúak jóval olcsóbbak, de sokszor az eladók sem tudják megmondani, hogy mitől másodosztályú mert nem látszik rajta semmilyen hiba. Így a 20-30ezer ft-os bőr cipők 4-5ezer forintba kerülnek. 3 pár Legero cipőm van és elképesztően kényelmesek, a világ végére el tudnék gyalogolni bennük. Azon kívül, hogy kényelmesek, jól is néznek ki és szuper színekben is kaphatók. Van pl nekem egy púderrózsaszín meg egy szürkés lila. De láttam menta színekben is A kisfiamnak szintén itt vásárolok ha szerencsénk van és kapható épp a méretében, mert nagyon kifosztják. A gyerekorvos is javasolta ezeket a cipőket, mert jól tartják a bokát (Superfit)
A másik hatalmas szerelmem a tavaly nyáron vásárolt Birkenstock papucs. Mindenki istenítette, aztán egy jó akció keretében én is rendeltem magamnak egyet, egész jó áron (13.700 Ft volt akciósan) hát azóta nekem nem nagyon volt más a lábamon nyáron. Le sem lehet robbantani rólam. Volt olyan nap nyaraláson, hogy 9,5 km-t sétáltam benne, de meg sem kottyant a lábamnak. Jövő nyáron még egy párra be szeretnék ruházni. Ez a papucs tényleg megéri az árát. Abban bízom, hogy nyár végén vagy ősz elején lesz a márkára valami jó kis akció. Nekem ez a típus van meg és csak ajánlani tudom mindenkinek: