Bemutatkozás,ismerkedés :)

Én is turkálóban szoktam vásárolni. Jó ruhák vannak olcsón és nem támogatom a fast fashiont vele. Hidd el nem ciki.

1 Likes

Na igen. Szerintem mindenkinél van egy lélektani határ, ami felett már nem szívesen akar áldozni egy termékre. Nekem ez a Tom Ford és a By Terry. Nem mondom, hogy soha nem fogok tőlük venni semmit, de mostanáig egy termékük sem fogott meg annyira, hogy kiadjam érte a teljes árát. Kíváncsi vagyok rá persze, meg tetszik is sok minden a kínálatukból, de a kíváncsiságom kielégítésére most jó volt ez a pirosító a zsibiről. Engem a pirosítók és a rúzsok szoktak érdekelni minden márkától, azok hoznak lázba, így ha veszek, akkor azt veszek először. (Az alapozó kategória például teljesen hidegen hagy, az a szükséges rossz, amire muszáj költenem, de egyszerre egy elég.)

Ennél a pirosítónál nem éreztem azt, hogy bármennyivel nagyobb élményt nyújtana a használata, mint bármelyik másik pirosítóm. Látszani sem látszik semmi különbség ha felteszem. A csomagolás szép és minőségi, de ezt sok más márkáról is elmondhatjuk. Viszont akkor mi a szöszért fizessek ki egy vagyont érte?

1 Likes

Ezer éve nézegetem az Intimissimi melltartókat. Sajnos nálunk nincs egy bolt sem ami forgalmazza. Próba nélkül pedig melltartót nem merek venni, főleg nem ennyi pénzért. De ha egyszer eljutok egy boltba akkor nincs menekvés.

2 Likes

Mi évente párszor szoktunk Győrben járni, és olyankor én is be szoktam szabadulni a boltjukba. Az egyik fajtából tudom a méretemet, megfelelő számomra az a fazon is, abból már hozattam a lányommal több színben is. Látatlanban én se mernék venni.

Egyébként arról hallottál Te is, hogy itt, a Plázában nyílni fog egy nagy Rossmann?

2 Likes

Igen, hallottam róla. Már várom. Az is felmerült bennem, hogy milyen jó lenne nekem ott dolgozni.

2 Likes

Én is szeretnék ilyen helyen dolgozni! :relaxed:

1 Likes

Próba nélkül melltartót én se nagyon. Egyszer mázlim volt, de többet nem kísérletezek:D. Na meg 2 méret között vagyok. Szinte fazononként más más méretű melltartó kell, és van, hogy egy fazonból van 2 méret. De az intimissimire most nagyon rákattantam. Szerintem learázásokkor érdemes vadászni. Én most olyan kényelmes fazonokat találtam ott, hogy én is meglepődtem rajta.

2 Likes

Nem tartom cikinek :D. Nagyon szeretek ott vásárolni :). Ha belegondolok a legjobb, legtartósabb ruháim ott vettem és ez szerintem jó :).

4 Likes

Én is szeretem a turit, nekem is sok ruhám és kabátom van turkálóból. Sajnos egy időben több kedvencem is bezárt. Viszont mostanában nincs rá időm, sem energiám.

2 Likes

De jóó :). Nekem amik nagyon bejöttek azok az ott kapható nadrágok ( farmerek, rövid farmerek, sima virágos gatya, alvós nadrág) (azok a legjobbak, mert elég tartósak és egyediek :D), egy-egy nagyon jó pulcsit tudtam beszerezni :). Egy gyönyörű csipkeruhát ( még nem volt alkalmam viselni.) Meg egy nagyon jó szoknyát ( fekete hosszú szoknya tudtam beszerezni :))
Felsők is vannak, valamelyik megérte, valamelyik csak az ottani tükörben állt jól :D., meg utóbbiak csak max 1-2 évig bírják :D.

2 Likes

Megmondom őszintén cipőket is vettem :D, de szerintem többet nem fogok. Azt hallottam nem egészséges, bár nekem és a barátnőmnek sem lett bajunk :D. Volt ami jó vétel volt, például volt egy igazán egyedi kialakítású bokacsizmám ami bírta 4 hónapig, de utána csak rosszakat fogtam ki cipők közül amik pár nap alatt tönkrementek. :). Volt még egyszer egy virágos meg egy fekete sima vékonycipőm, amik bírták évekig :). Aztán úgy gondoltam inkább nem veszek turkálóból többet, így vettem a H and M-ben egy balerina cipőt ami húzta jó 2 hétig. Most párommal vettünk nekem egy szandált imádom Deichmanos, de nem tudom meddig húzza lehet örülök ha kitart neki a nyár :/. Borzalmas mennyire gyorsan tönkremennek a cipőim, pedig vigyázok rájuk.

1 Likes

Azért ez pár éve nem volt így, rengeteg cipőm volt és 4-5 évig tudtam őket használni, csizmákat jó 2-3 évig, és ez nem is volt annyira régen mindössze 4-5 éve. :confused:

1 Likes

Ami fél éven belül tönkremegy, azt visszaviheted, ha még meg van a blokkja. Az én lábam sajnos nem szereti a deichmannt és a kínait, az elmúlt pár évben “drágább” (átlagban 15e-nél kezdődik) kategóriájú cipőket vásároltam. Nem bántam meg, mert eddig egyetlen eset volt, amit mindössze két évig tudtam csak használni (12000 volt a cipő), minden más esetben 4 év az az idő, amikor már látom, hogy kezdi az idő megviselni, de még nem kellett egyet sem kidobnom, lecserélnem. Pedig nincs sok cipőm, mindegyiknek jut bőven a használatból. A legrégebbi cipőm egy csizma, meg van legalább 8 éve, de lehet 10. Persze, ezeket nem egyszerre szereztem be, hiába szerelem egy csomó cipő ránézésre, szerencsére még sikerült visszafognom magam, és csak akkor veszek, amikor valamire szükségem van. Évente 1-2 cipővel újítok, de ebben új felmerült igények is vannak (pl. elkezdtem futni, edzőterembe járni, stb.)
Viszont a H&M és Deichmann és társai nálam elég gyorsan kinyiffannak. :frowning:

3 Likes

A Deichmann-os cipőkről már én is letettem. Tinédzserként nagyon szerettem, de az utóbbi években rájöttem, hogy nem jó üzlet, ha 1 év alatt tönkremegy a cipő, és annyira már nem olcsó, hogy megérje.

3 Likes

Azért mostanában vannak jobb cipők a Deichmannban is pl. Reebok, de a saját márkásaikkal én is úgy jártam, hogy csodaszámba ment ha 3 hónapot kibírt, talán a 5th Avenue még elfogadható, abból van egy bőrcsizmám, csak a sarka kopott meg de mindig elfelejtem elvinni cipészhez, mondjuk azt is legalább már 7 éve vettem és olyan 4-5 évig hordtam, amíg bírta a sarka

2 Likes

Igen. Ráadásul tényleg nem kell sokkal tovább menni árban, és évekre jó cipőt kapunk. Ha visszaosztom, hogy hány évig használtam, bőven jobban jön ki anyagilag.

2 Likes

Régebben én is Deichmannban vettem a cipőim, de mindegyik nagyon hamar tönkrement. Utána elkezdtem a CCC-ben vásárolni. Az olcsóbb darabok ott is hamar tönkrementek, de ami drágább az jól bírja. A bakancsom már két telet kibírt és minimum egy még mindig van benne. Tavaly vettem egy Converse tornacipőt elég jó áron. Azt hittem nem fog többet bírni, mint a többi, de tévedtem. Idén is azt Gordon és semmi baja. Oké a talpa kopott, de ennyi. Szerintem jövőre is simán jó lesz. Idén nem is veszek új cipőt sem szandált vagy papucsot. Mindből van bőven. Még mindig van több is amit talán egyszer vettem fel, mert feltörte a lábam és hagytam is. Ezeket még be kell járatnom. Van vagy öt pár szandálom, idén talán egyszer vettem fel ilyen típusú darabot. A cipő az amiért megéri több pénzt adni. Arra nem is merek gondolni mennyi szemét keletkezik az ócska darabok miatt.

3 Likes

Pár éve még én is vettem egy csudijó cipőt a Deichmannban és egy sarkaláson kívül más javítást nem igényelt és még hordom.

2 Likes

A CCC-be már be se teszem a lábam :stuck_out_tongue: 3 szandált vittem vissza tavaly. Mindegyik 1 hónap alatt elszakadt. Ezek közül 2 bőr és egy műbőr. Egyáltalán nem néztek ki gagyinak, direkt masszívakat választottam. Volt rendesen talpuk és anyag bennük. Áruk is volt. Mégis silányra jártam 1 hónap alatt ezeket.:roll_eyes:

1 Likes

Én is visszavettem 3 hét után :frowning: Először nem akarták visszafizetni a pénzt, azt mondta az üzletvezető, biztos “nem rendeltetésszerűen használtam”. Egy papucsot??? Írtam a vásárlók könyvébe, pár hét és jött válasz, menjek be bármelyik üzletükbe és adnak vásárlási utalványt. Mondtam köszi nem, nem szándékozom venni náluk semmi mást…a pénzt kérném. Kis huzavona de odaadták az árát.

2 Likes