Ez gyorsan ment De tényleg van olyan rúzsuk, ami mint az álom, évek óta újraveszem, egyszerűen tökéletes. És vannak olyanok (nem is kevés!), amik egyszerűen csak nem jó rúzsok, mert csúszik-mászik/szárít/elválik a szájtól/foltokban kopik, stb.
Egy JS palettát szeretnék és még az az amit el tudok képzelni magamon. A JP amúgy nálam verhetetlen. Az ACE-ekkel kibékültél végül?
@Isabelle, Te önzetlen Angyal! Majd ha újra veszek Tőled vmit, odaadod ajándékba!
@anon634695, Te segítőkész Lélek! Nem veszek több rúzst mostanában! A melt-es csomagommal is jött ma még 2 db.
Rúzst én sem, ismét szerelembe estem a szájfényekkel.
Igen, az egy elég jól kihasználható paletta. De egyébként tényleg nagyon klassz márka. A Jawbreakerben is csoda színek vannak, de hát ugye ahhoz kell egy ilyen színmániás, mint én (bár az tényleg megnyugtató, hogy teljesen hordható sminkeket is lehet vele készíteni). A Blue Blood pedig abszolút jó választás volt, mert azok a színek hiányoztak, és egy álom.
Az Ace-ekkel sem voltam haragban. De ha tegnap a Loracra azt mondtam, hogy hülyebiztos, akkor az Ace pont az ellentéte, és inkább akkor veszem elő, ha van időm a sminkelésre, és a javításra.
De a szerelem megvan, szoktam elővenni és nézegetni őket.
A kékes Ace palettát is bevállalnám.A barnák tetszenek benne nagyon. Én sokat használom az enyémet, de még mindig az Jp paletták a kedvencem. nagyon kívánics lennék,hogy a JS mit tud mellettük.
Kicsit más az állaga, a JS puhább, krémesebb, könnyebben satírozható. De egyébként szerintem a Juvia’s is hozza pl. a fényeseknél azt a fényt, és talán a tartósságot is. A talánt azért írom, mert a Blue Blood mindennél tartósabb rajtam, de a Jawbreaker már nem. Persze még az is nagyon tartós, de azért annál már szoktam látni a kopást, és hogy néha begyűlik a csíkba. De ezt valahogy úgy teszi, hogy közben meg mégis intenzív marad.
De a legviccesebb mégis az, hogy a Blue Blood tartósságát csak egy paletta éri el, mégpedig a 2.395 forintos Essence Berry on.
A kékes Ace paletta gyönyörű! A Behind my makeup blogos Kamilla megrendelte, remélem lesz róla teszt.
Jut eszembe, melltartó.
Azzal nincs problémám, hacsak azt nem nézem, hogy elég drága márkát kedvelek.
Nekem elég nagy kell: F kosaras. Emiatt hosszú évekig Triumph-ot vettem és Felinát, mert csak ezekből volt megfelelő méret, ráadásul előbbi márkának tudok egy outlet üzletét, így viszonylag korrekt áron jutottam hozzá.
Csak hogy amellett, hogy jó volt méretben, ezek még egyáltalán nem jó melltartók nagy méretekben. Szinte minden nap annyira vágta a vállamat a pántja, hogy időnként véresre marta, és egy idő után szó szerint gödröt vágott a vállamba.
Aztán egyszer egy Nők Lapjában megláttam egy Anita fehérnemű kupont, és gondoltam kipróbálom.
Egy álom! Most már évek óta csak onnan veszek melltartót, mert kényelmesek, a merevítő nélküli is jobban tart, mint az előző két márka merevítőse, de még a merevítős is kényelmes. A vállam pedig soha azóta még csak meg sem nyomódott. Igazi életminőség javító darabok. Ráadásul, bár való igaz, hogy drága (14-23ezer körül van egy), de lényegesen strapabíróbbak is.
Szóval ezzel nincs gondom, évente egyszer a Nők Lapjában van 20%-os kupon, olyankor átnézem, hogy kell-e cserélni valamelyiket, és akkor veszek.
Én is így vagyok azzal, hogy nem ítélek el senkit és befolyásolni sem akarok. Próbáltam már én is, hogy nem veszek semmit, de általában max. egy hónapig bírtam. Jövőre viszont nem így tervezem. Nem azt mondom, hogy abszolút semmit nem fogok venni, de igyekszem majd nagyon lecsökkenteni a mennyiséget. Már most is tényleg nincs szükségem semmire.
A fehérneműket én is szeretem. Egy szép melltartó vagy bugyi feldobja az embert. Ami még mániám a karácsonyi mintás zoknik. Nem tehetek róla egyszerűen imádom őket.
Ruhám is annyi van, hogy ha tíz évig egy darabot nem veszek akkor sem rongyos ruháim lennének. Inkább a spórolás lenne a célom ezzel az akcióval és persze szeretném átélni, hogy végre elfogy egy rúzs vagy szemfesték. Mindenképp fogok írni Nektek, ha minden úgy jön össze ahogy terveztem, meg akkor is ha nem.
Én Triumphot hordok vagy esetleg J Press-t. Nekem mondjuk csak B-s kosár kell és abból is a kisebb fajta, amit szintén annyira nem egyszerű találni ami tényleg megfelelő méretű. Érdekes, mert nekem a Triumph melltartóim jól bírják, de anyukámnak is van velük rossz tapasztalata. Lehet a kisebb méretek jobbak. A lényeg, hogy mindenki megtalálja a neki legjobbat. Egy jó melltartó pedig aranyat ér.
Km zsibin megvettem a Berry on palettát a te véleményed miatt. Még nem érkezett meg de nagyon kívàncsi vagyok rà.
Én A kosaras vagyok Tiniként ez nagyon ciki volt, akkor mindig nagyobbat vettem, nehogy lebukjak tesióra előtt az öltözőben, hogy én “csak” ilyen kicsit hordok, meg igyekeztem mindig minél inkább push-up hatásút venni, de szörnyen kényelmetlenek voltak. Mióta elfogadtam, hogy ez van, azóta végre kényelmesek a melltartóim Karácsonyra vettem magamnak a H&M-ből pár nagyon szép merevítő nélkülit, azok szuperkényelmesek, imádom őket.
Ruhám egyébként nekem is nagyon sok van, tetszenek a kapszulagardróbok (és ha rákényszerülnék, akkor tudnám is, hogy mik azok az alapdarabok, amiket a leginkább kihasználok, így érdemes megvenni), de annyira szeretem a különlegesebb darabokat… Lehet, hogy nem tudom mindennel kombinálni őket, de amikor végre felveszem, az igazi örömünnep
Ja és a karácsonyi mintás zoknik nekem is a gyengéim Meg a karácsonyi mintás minden Van egy csomó karácsonyi pulcsim, azok sem túl univerzális és egész évben kihasználható dolgok, de egész decemberben azokban élek
Nekem B kosárméretes melltartóim vannak :). Van pár sportos, merevitős viszont kényelmes melltartóm, meg egy push up-os nagyon kényelmetlen :D. Egyszer szeretnék majd egy Triumpf-osat :).
Alapvetően sok ruhám van. Azonban annak kb felét hordom :). Nekem is tetszik a kapszulagardrób gondolata.
Imádom a karácsonyi zoknikat
Most ne nevessetek ki, de sokkal jobban szeretek minőségi vállfás turkálókba járni, mint boltba :). Sokkal több nekem tetsző, egyedi darabot szoktam találni :). Úgyis kimosom mikor megveszem, szóval :).
Remélem, hogy tetszeni fog!
Kolléganőm is vett, és pont tegnap mondta, hogy mióta megvan, csak azt használja. Jó, mondjuk neki van egy Rimmel, meg a Revolution SophX, amit tavaly tőlem kapott karácsonyra, tehát nincs nagy összehasonlítási alapja.
Már az is nagy dolog, hogy ilyeneket használ. Nálunk senki nem üti meg még ezt a szintet se.
Azért olyan szerencsések vagyunk hogy ilyen “problémákkal” küzdünk, ezt mindig annyira értékelem. Nagyon kíváncsi leszek hogy alakul a jövő éved, ha lenne kérdés, írj nyugodtan:). A tapasztalatokat meg nagyon várom. Na, meg akkor sem fogunk elítélni, ha ne sikerül. Szerintem ebben az esetben minden hét plusz dolog. Én azt hittem amúgy hogy járulékos haszon lesz a spórolás, és majd azt a pénzt, mind egy extra sminkcuccra vagy rég vágyott drága arcápolási dologra költöm, de eddig semmit nem spóroltam…elmenet melltartókra:D. Csak viccelek, nem melltartóra, de elment másra. Úgy tűnik nekem van x keret a fejemben és a pénztárcámban egy hónapban magamra és azt bizony magamra szánom. Ez a jutalom lehet sushi, könyv, étterem bármi. Amúgy majd az anyagi részét is tervezem összefoglalni az évnek ugyanis én minden kiadásom, bevételem elkönyvelem egy Coin nevű alkalmazásban aminek szuper statisztikai opciói vannak. Pontosan tudom mennyit, mire költök, mikor és bizony évente összesítem. Nagyon kényszeresnek hangzik tudom, de hihetetlen hasznos dolog.
Én most az Intimissimi melltartókra kaptam rá. Vagyis 2 fazonra, a Gioia, és a Giorgia fazonokra. Na, csajok aki push upot szeretne de kényelmeset nekik ajánlom, egy csoda:
https://hu.intimissimi.com/product/giorgia-lace-balconette-bra/172033.uts
Én is imádom a turikat, szerintem sokkal érdekesebb, egyedi dolgokat lehet kapni. Amúgy manapság egy környezet tudatos és elfogadott, sőt egyre divatosabb opció. Ismered ezt a blogot? :
http://www.holyduck.hu/
Szinte csak turi kincsekre épít. Nagyon inspiráló. Rengeteg turis darabom van, mert régen imádtam ott kincseket keresni, kikapcsolódni. Ma már se időm, se ingerenciám ruhát vásárolni, mert meg van mindenem,de ami az én opcióm jelenleg a gardróbcsere.hu. Online turi. Nekem eddig nagy szerencsém volt vele, sok szép dolgot vettem.
Hát szívós munkám van benne. De még így sem tudom meggyőzni pl. a fényvédő használatáról.