Bemutatkozás,ismerkedés :)

Szerintem sosem ért senkit negatív kommentet a szerzeményekért. Én is mindig megnézem a témához kapcsolódó topikot és nagyon örülök az örömötöknek. Szerintem ne legyen emiatt rossz érzésed. Én élvezem ha más vásárol, ha már én nem:).

4 Likes

Azt hiszem, nem úgy ment át valami, ahogyan szántam. Mindössze a saját gondolataimat akartam leírni, hogy én hogy érzek.
Engem azért érdekel a lelki világotok…

6 Likes

Szerintem nem kell mindent mindenkinek magára vennie, ne fussunk ebbe bele megint. Aki vásárolni szeretne, lelje benne örömét, akinek meg jólesik a vásárlás stop, ő is örüljön, hogy tudja tartani magát. Mindenki más mentalitással bír és nem azért írjuk le a gondolatainkat, hogy másokat negatív irányba befolyásoljunk. Akárcsak a Revolution és mittomén az Hourglass rajongó.
Keep calm and :heart:.
Bocsánat, már elég zombi vagyok, de remélem, érthető voltam.

12 Likes

Engem is érdekelnének a szerzeményeid :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én értettem. Amíg a hobbira való áldozás, a gyűjtés, egy-egy új termék örömet okoz, és nem megy más rovására, addig teljesen rendben van.

Azt is értem, amit Natulcien ír, és amit te írtál, az nem is rá vonatkozott. Mert ha már nem a sminkelésről/szépségápolásról szól a dolog, hanem csak a vásárlásról és a szerzésről, ott valóban érdemes akár egy ilyen kísérletet is végezni. Hiszen sikeres, segít neki visszatalálni a hobbijához.

Aztán remélem, hogy sikerült értelmesen megfogalmaznom. :heart:

5 Likes

Tőled pedig az érdekelne majd év végén, hogy mire jutottál egy év alatt. Mi fogyott el, miből mennyi lett stb. :slightly_smiling_face: Mondjuk ez még messze van.

4 Likes

Majd apránként előmásznak a fiókból a fényre.:grinning:

4 Likes

Szerintem szuperül megfogalmaztad a lényeget, és én itt nem látok semmilyen ellentétet. :heart:

1 Likes

Egy másabb nézőpontot próbáltam meg elmondani. Nekem sokszor segít az, ha rágódok valamin, nem tudom a helyére tenni az agyamban/lelkemben a dolgokat, hogy más ember nézőpontját meghallgatom. Aki távolabbról látja a problémát, az egyszerűbbnek, “kontrasztosabbnak” látja, nem veszik el a részletekben. Nekem segíteni szokott, de persze mások vagyunk :slight_smile:

7 Likes

Hihetetlen gyorsan telik az idő, legalábbis én úgy élem meg, hogy repül. Én is nagyon kíváncsi leszek a végső összesítésre, de az már biztos, hogy nagyon hasznos lesz ez az év. Már most megérte amúgy. Például segített szelektál és kialakítani egy hosszútávú stratégiát arra nézve, hogy ne esem bele ugyanazokba a hibákba, mint régen. Megtanultam már most újra felfedezni a már meglévő cuccaim, és élvezettel használni illetve elhasználni. Megtanultam mi az, ami igazán passzol a színeimhez, stílusomhoz, értékrendemhez a piacon. Illetve már visszahozta az várakozás örömét egy-egy sminkcucc iránt. Nagyon elégedett vagyok, mert nem reméltem ennyi pozitív hozadékra, csak kínkeserves szenvedésre, de nem úgy élem meg. Élvezettel nézem a mások által vásárolt sminkcuccokat. Megjegyzem és alkalmazom mások tippjeit, trükkjeit. Pont, hogy nyitottabb lettem az önmegartóztatás által… Szerintem ebben az évben használom legjobban és legnagyobb élvezettel a sminkjeim, vagy akár az arcápolási cuccaim is. Érdekes.

4 Likes

Annyira jó volt olvasni az írásaitok. Mindenkinek igaza van. Sokszor felnevettem közben.
@Natulcien jövőre én tartok egy olyan évet amit idén te. Szükségem van rá. Annyi mindent halmoztam fel és már érzem, hogy csak a beszerzés öröme van szinte. Év végén számba veszem miből mennyi van és év közben figyelem a változásokat. Idén is nagyon inspiráló amit csinálsz. Erőt adsz ehhez a tervemhez. De idén még maradok anonim sminkmániás :smiley:

3 Likes

Na, látom megint a vásárlás a téma. Én ma egészen idáig unboxingoltam. Megjött a csomagom, amit a Helia-D-től rendeltem. Jött 2 db MAC pirosítóm, amiket itt, a KM-es zsibin újítottam, és ma megérkezett a melt-es csomagom is. Igazatok volt: VÁMMENTES!!! Képek majd később.

7 Likes

Nagyon szépen köszönöm a visszajelzést:). Én annyira igyekszem mindig szigorú “én-kommunikációt” folytatni. Nem szeretnék senkit befolyásolni, megítélni, vagy hatással lenni. Amit említettem fentebb, hogy nem érdekel más lelkivilága úgy értettem hogy tisztelem mindenki sajátját. Nem akarom megváltoztatni az embereket magam körül és hatással sem szeretnék lenni, sem példát mutatni, csak megosztani a saját élményeim. Szerintem minden személyiség úgy tökéletes ahogy van és nem lehet rosszul vagy jól csinálni dolgokat. Akár anyaság a téma, akár foci, akár főzés, tök mindegy, mindenki a tőle telhető legjobbat adja és ezt én mindig is igyekeztem tiszteletben tartani:).
Elárulom, hogy én ennek a kihívásnak 3.nekifutásra tudtam érdemben nekikezdeni. 2x elbuktam kisebb távokon, nem is kürtöltem világba, de akkor még nem érkezett el az idő. Érezni fogod szerintem, hogy mikor van itt az ideje, de ha megtisztelsz majd a beszámolóiddal én nagyon kíváncsi vagyok hogy alakul és neked miket ad ez az élmény. A másik bevallani valóm, hogy most nem sminkcuccot és ruhát vásárolok, hanem fehérneműket:D:D. Gyarló lélek vagyok, aki csak áthelyezte az örömforrás kapuját, de igyekszem kordában tartani ezt az új vonalat, és jövőre nem egy “nem vásárolok melltartót 1 évig” projektet kezdeni:D:D.

6 Likes

Én is szemezek a Tom Ford termékekkel, most ez elgondolkodtatott, amit írtál…
Meg azon is elgondolkodtam, hogy mi kerülhet egy Tom Ford mono szemhéjpúderen több, mint 12 ezerbe…

1 Likes

Én a ruhákkal voltam így. A végén ott tartottam, hogy megvettem egy felsőt, beakasztottam a szekrénybe, és soha többé nem került elő. Nem januártól - januárig, hanem tavaly szeptemberben - miután nyáron az előző évben vett, egyébként szuper nyári ruháim is alig kerültek elő - azt mondtam, hogy ok, akkor idén már nem veszek semmilyen ruhát. Az elején nehéz volt, még a közelébe sem mentem a kedvenc butikomnak, nehogy elcsábuljak. Aztán egyre könnyebb lett, végül a januári leértékeléskor is csak két felsőt vettem. Idén meg már mindenféle elhatározás nélkül is sokkal visszafogottabban vásárolok, és felfedezem az eddig a szekrény létre kárhoztatott ruháimat.

Viszont a sminktermékek még mindig örömmel töltenek el, akár paletta, akár púder. Nézegetem őket, próbálgatom, tervezgetek.
Mondjuk mostanra érzem azt, hogy nagyjából képben vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit várok el, és mit kaphatok. Azt például már elhatároztam, hogy ha elfogyott a Kat von D púderem, és az RCMA-ból is fogy (azt nem mondom, hogy elfogy, mert rengeteg, és én nem bakingelek), akkor a Hourglass púdert veszem újra meg, mert az vált be legjobban. Mellette már nem érzem azt, hogy próbálgatnom kéne még.
De ez nem csak arról szól, hogy minél drágább legyen, mert pl. a Maybelline Snapscara spirál fekete spirálnak tökéletesen megfelel.

Azért vannak dolgok, amik elcsábítanak, és hagyom is magam. :smiley:

4 Likes

Szerintem te tökéletes példája vagy egy egészséges lelkületű embernek:D:D. Ez a lényeg, amit írsz. Én is hasonlókat élek meg jelenleg. Amiből megtaláltam az igazit, nem érzem már a kísérletezési kedvet, de vannak olyan extra, érdekes, kuriózum dolgok, amik nagyon fel tudnak izgatni. Arcápolásban is. Szerintem ez egy annyira egészséges és szuper hobbi, ami hosszútávú befektetés is. Nemrég 23-nak néztek egy boltban, hát én azt hittem ott olvadok el:D:D. Amúgy a környezetem látja, hogy javul a bőröm állapota. Én is látom, és ezért nem csak a tudatos és következetes arcápolás a felelős, hanem a tökéletes smink is. Nagyon fontos lett pl.hogy csak számomra megfelelő INCI-jű termékeket használjak és ez is nagyon támogatja a vásárlás visszafogást. Nem tudnék magamra kenni olyan dolgot, amit károsnak gondolok. Szóval a ruhaarmageddon után ebben az évben szerintem a sminkhez is egészséges lesz végre a hozzáállásom. És alig várom, hogy enyém legyen a JS Ufója:D:D.

3 Likes

Nagyon hullámzó minőségűek, a rúzsok különösen, úgyhogy csak személyes vásárlással ajánlanám őket, online semmiképp, mert nagy csalódás lehet a vége.

1 Likes

Na, már el is engedtem. :smiley:

Látod, nekem meg pont arról sikerült letenni a múlt héten, miután rájöttem, hogy a Juvia’s palettáimban szinte az összes szín megvan, és nem akarom miatta azokat elhanyagolni. Pedig mostanában én is a Jeffree Star termékek rajongója lettem, viszont szeretem annyira a Juvia’s-t is, hogy azokkal a színekkel és minőséggel is boldog vagyok. :slight_smile:

2 Likes

Van egy Mini TF rùzsom, felajànlom szìvesen , termèszetesen vörös, amit én soha nem hordtam/ nem is fogok. :stuck_out_tongue_winking_eye: (douglas rendeléshez kaptam, nem vettem)

1 Likes