Ó, önkritika van bőven, már csak önkontroll kéne, de nagyon.
Nekem sem a szívem csücske minden high-end márka/termék (khmm, Chanel, khmm…), de vannak olyanok, amik tényleg verik a drogériás dolgokat. Nagyon óvatosan próbálok fogalmazni, mert nem szeretném, hogy sznobságként értelmezzétek, amit írok, de ott kezdődött nekem az igazi baj, amikor megvettem életem első YSL rúzsát meg Shiseido alapozóját. Aztán elővettem az Artdeco, Catrice, MaekupRevolution, Sleek holmijaimat és rögtön el is tettem, mert nem ugyanazt az érzést hozta, de még a színek sem voltak az igaziak. (Jó, a Sleek paletták azért nekem továbbra is nagyon tetszenek.)
Persze ott van az érem másik oldala, hogy például a Chanel-től két kivétellel bármit vettem, azonnal feltettem a kérdést, hogy “Ez? Ez kerül ennyi pénzbe??? Na neeee…” Nekem nem jött be, és ott tényleg nem látom a különbséget, de ez egyéni probléma.
Alapvetően azt hiszem, teljesen egyénfüggő, hogy ki hol találja meg a holy grail termékét. Én még most is egy 3000 Ft-os H&M rúzst siratok, amit kivontak a forgalomból, mert sem high-end, sem drogériás vonalon nem találtam eddig olyat, ami ennyire feldobná az arcom. Plusz az állaga és az illatmentes mivolta miatt is imádtam. Az volt a tökéletes rúzs, főleg, amikor néha féláron lehetett hozzájutni.