Bemutatkozás,ismerkedés :)

Az elmúlt pár hónapban én is beszereztem néhány jobb minőségű pirosítót. Azokat csak alapozó, jobban mondva CC krém fölé szeretném majd használni. Addig viszont, ezeken a meleg nyári napokon, egy Rimmelt használok, a kis catrice bronzeremmel karöltve. Én nyáron csak ennyit viselek el az arcomon.

1 Likes

És megmarad bármiféle alapozás nélkül a csupasz bőrödön? Nekem nincs az a pigmentált veszedelem, ami egyáltalán látszódna a csupasz pofimon, úgy két hete is tettem egy újabb kísérletet az egyik igen jól pigmentált pirosítóval, rá sem ült a bőrömre, fel kellett alá tennem egy kis alapozót, azt leheletvékonyan lefixálni egy kis púderrel és utána már hajlandó volt ráülni.

1 Likes

Nekem nagyon hiányérzetem van, ha nem alapozok legalább egy CC vagy BB krémmel. Nincsenek nagy bőrhibáim, pattanás sem, de a színeim egységesítése a legfontosabb. “Egyszínű, tiszta vászonra” mehet csak a mű :slight_smile:

5 Likes

Igen.
10karakter

1 Likes

Na most már kezdem magam rosszul érezni… :smiley:

1 Likes

Én nagyon irigyellek ezért! Nem azért, mert rosszul érzed magad, hanem mert fent marad a bőrödön önmagában is.

2 Likes

Pontosan nekem is ezek a gondjaim, egyrészt a tartósság miatt kell alá “valami”", másrészt hogy egységesebb bőrön szebben mutat. Pedig nálam full coverage-ról szó sincs, nem is használtam még soha teljes fedésű alapozót.

1 Likes

Ne tedd, nem mindenki bőre egyforma! Az enyém egységesítés nélkül legalább 4 színben "pompázik) :joy::joy:

1 Likes

HM. Erősen gondolkozom, tegyek-e fel smink nélküli képet, hogy szemléltessem :rofl::rofl: @Natulcien tehetne egy olyan állomást is a kihívásba, hogy smink nélküli pofi :slight_smile: :slight_smile: Vagy előtte-utána, a smink ereje. Szerintem vállalkoznék rá, már csak érdekességképpen is :slight_smile:

4 Likes

Mennyire igazak a szavaid! Teljesen egyet értek hogy a kidobott pénz a legrosszabb. Ha valami drága volt, de jó hasznát veszed és szereted használni azért megéri annyit fizetni :).

2 Likes

Persze nagyon szeretem az olcsó termékeket is, rengeteg a jó termék :).

1 Likes

Vagy el kell adni! :wink: Én megvettem télen a Jaclyn Hill palettát, nem használtam párnál többször, el is adtam pár hete. 14-ért vettem, 12-ért kelt el. Az a kétezer difi megérte azt a pár alkalmat, mert minőségre tényleg klassz.

2 Likes

Kamea, dehogy haragszom, egyébként sem vagyok olyan. :). Nagyon jól estek amiket írtatok :).
Igen, örülök hogy már ilyen fiatalon ilyen lehetőségeim vannak, ennyi féle termék közül lehet válogatni, rengeteg olyan termék van manapság ami jót tesz a bőrnek. A krémmániát először előnynek tartottam, most már inkább magamra hallgatok, Incit nézem vagy rátok hallgatok, mindig olyan jó termékeket ajánlotok :D.

1 Likes

Barátnőknek elszoktam adni dolgokat :).

Egyébként télen, pirosító alá én se használtam semmit :). Elég tartós volt úgy is. :slight_smile:

1 Likes

Holnap hűvös lesz és esős idő, holnap rakok fel CC krémet, vagy ásványi alapozót, üsse kavics! :smiley:

1 Likes

Na végre valaki! :smiley:

1 Likes

Az ásványiba csodásan beleolvad, sokkal könnyebb eldolgozni. Szerintem tetszeni fog :slight_smile:
Nyáron én sem viselem el a durva make-up-ot az arcomon. De szemen is ritkán. Az erős szemfestések is ritkák, sokszor csak 1-2 színt satírozok össze, alapnak meg CC vagy az ásványi. Vízálló spirál, pír és ennyi. Iiiiimádom az őszben, hogy lehet durvulni smink terén mert nem olvad le :slight_smile: Bár a nyáron meg a bronzos színeket szeretem ha le van barnulva az arcom. Vállalom, én -ha épp nem vagyok terhes- szolizom tavasztól nyár elejéig.

Persze, próbáltam már többször is az ásványit, hiszen tudod! De ha meleg van, akkor én csak egy kis púdert/bronzert és pirosítót viselek el az arcomon. A szemhéjfestésre meg most kattantam rá (majd lehet, ráunok), ezért mindennap rákenek 4 színt+szemceruza alul, felül. Szemöldökigazítás és szájfestés. Nekem meg ez a nyári alap.

@anon27689852 én sem használok most nyáron alapozót. Felteszem a fényvédőt és arra viszem fel a pirosítót, bronzosítót és a highlightert. Nem tudnám elviselni az alapozót magamon. Ha nem felejtem el vékonyan lepúderezem az arcom, de ennyi. Nem vagy űrlény közöttünk, vagy ha igen, akkor már ketten vagyunk :smiley:
@Szandika Egyáltalán nem gáz vagy rossz, hogy ennyi cuccod van. Te legalább el tudod használni. Minden darabot jól gondolj meg vásárlás előtt. Nekem rengeteg sminkem van és a felével úgy vagyok, hogy most már nem venném meg. Amid van abban leld örömöd és használd élvezettel.

2 Likes