Az elmúlt pár hónapban én is beszereztem néhány jobb minőségű pirosítót. Azokat csak alapozó, jobban mondva CC krém fölé szeretném majd használni. Addig viszont, ezeken a meleg nyári napokon, egy Rimmelt használok, a kis catrice bronzeremmel karöltve. Én nyáron csak ennyit viselek el az arcomon.
És megmarad bármiféle alapozás nélkül a csupasz bőrödön? Nekem nincs az a pigmentált veszedelem, ami egyáltalán látszódna a csupasz pofimon, úgy két hete is tettem egy újabb kísérletet az egyik igen jól pigmentált pirosítóval, rá sem ült a bőrömre, fel kellett alá tennem egy kis alapozót, azt leheletvékonyan lefixálni egy kis púderrel és utána már hajlandó volt ráülni.
Nekem nagyon hiányérzetem van, ha nem alapozok legalább egy CC vagy BB krémmel. Nincsenek nagy bőrhibáim, pattanás sem, de a színeim egységesítése a legfontosabb. “Egyszínű, tiszta vászonra” mehet csak a mű
Igen.
10karakter
Na most már kezdem magam rosszul érezni…
Én nagyon irigyellek ezért! Nem azért, mert rosszul érzed magad, hanem mert fent marad a bőrödön önmagában is.
Pontosan nekem is ezek a gondjaim, egyrészt a tartósság miatt kell alá “valami”", másrészt hogy egységesebb bőrön szebben mutat. Pedig nálam full coverage-ról szó sincs, nem is használtam még soha teljes fedésű alapozót.
Ne tedd, nem mindenki bőre egyforma! Az enyém egységesítés nélkül legalább 4 színben "pompázik)
HM. Erősen gondolkozom, tegyek-e fel smink nélküli képet, hogy szemléltessem @Natulcien tehetne egy olyan állomást is a kihívásba, hogy smink nélküli pofi Vagy előtte-utána, a smink ereje. Szerintem vállalkoznék rá, már csak érdekességképpen is
Mennyire igazak a szavaid! Teljesen egyet értek hogy a kidobott pénz a legrosszabb. Ha valami drága volt, de jó hasznát veszed és szereted használni azért megéri annyit fizetni :).
Persze nagyon szeretem az olcsó termékeket is, rengeteg a jó termék :).
Vagy el kell adni! Én megvettem télen a Jaclyn Hill palettát, nem használtam párnál többször, el is adtam pár hete. 14-ért vettem, 12-ért kelt el. Az a kétezer difi megérte azt a pár alkalmat, mert minőségre tényleg klassz.
Kamea, dehogy haragszom, egyébként sem vagyok olyan. :). Nagyon jól estek amiket írtatok :).
Igen, örülök hogy már ilyen fiatalon ilyen lehetőségeim vannak, ennyi féle termék közül lehet válogatni, rengeteg olyan termék van manapság ami jót tesz a bőrnek. A krémmániát először előnynek tartottam, most már inkább magamra hallgatok, Incit nézem vagy rátok hallgatok, mindig olyan jó termékeket ajánlotok :D.
Barátnőknek elszoktam adni dolgokat :).
Egyébként télen, pirosító alá én se használtam semmit :). Elég tartós volt úgy is.
Holnap hűvös lesz és esős idő, holnap rakok fel CC krémet, vagy ásványi alapozót, üsse kavics!
Na végre valaki!
Az ásványiba csodásan beleolvad, sokkal könnyebb eldolgozni. Szerintem tetszeni fog
Nyáron én sem viselem el a durva make-up-ot az arcomon. De szemen is ritkán. Az erős szemfestések is ritkák, sokszor csak 1-2 színt satírozok össze, alapnak meg CC vagy az ásványi. Vízálló spirál, pír és ennyi. Iiiiimádom az őszben, hogy lehet durvulni smink terén mert nem olvad le Bár a nyáron meg a bronzos színeket szeretem ha le van barnulva az arcom. Vállalom, én -ha épp nem vagyok terhes- szolizom tavasztól nyár elejéig.
Persze, próbáltam már többször is az ásványit, hiszen tudod! De ha meleg van, akkor én csak egy kis púdert/bronzert és pirosítót viselek el az arcomon. A szemhéjfestésre meg most kattantam rá (majd lehet, ráunok), ezért mindennap rákenek 4 színt+szemceruza alul, felül. Szemöldökigazítás és szájfestés. Nekem meg ez a nyári alap.
@anon27689852 én sem használok most nyáron alapozót. Felteszem a fényvédőt és arra viszem fel a pirosítót, bronzosítót és a highlightert. Nem tudnám elviselni az alapozót magamon. Ha nem felejtem el vékonyan lepúderezem az arcom, de ennyi. Nem vagy űrlény közöttünk, vagy ha igen, akkor már ketten vagyunk
@Szandika Egyáltalán nem gáz vagy rossz, hogy ennyi cuccod van. Te legalább el tudod használni. Minden darabot jól gondolj meg vásárlás előtt. Nekem rengeteg sminkem van és a felével úgy vagyok, hogy most már nem venném meg. Amid van abban leld örömöd és használd élvezettel.