Bemutatkozás,ismerkedés :)

Sminkes márkák: Juvia’s Place, Becca, Too faced, Annabelle Minerals, Kell a púder! … Tőlük sok termékkel szemezek, vagy már van akitől szereztem is ezt-azt. De nagyon hosszú a sor.
Régebben Max Factor, Rimmel volt a nagy szerelem, de őszintén szólva már én is ott tartok, hogy kevés drogériás cucc dobogtatja meg a szívemet. Ezek a sminktermékek le is kerültek a kívánságlistámról.
Arcápolás: Én főleg TO, G&G termékeket használok, de a TO-tól sokszor csak egy üvegcsét használok el, mert találok jobbat.
Paula’s choice egyelőre nálam csak a fényvédőben kedvenc, bár sok terméket nem próbáltam. Koreai vonalon is szemezgetek, amit rendeltem mindig bevált, de szeretnek illatanyagokat használni, és persze kevés CF márka van. A The Drunk Elephant szimpatikus, viszont kevés termékük keltette fel az érdeklődésemet. Ahogy bejött a Mixa, Cerave, elkezdtem egy-egy terméküket használni, hiszen elég pénztárca barátak. Nem rosszak, de nem is lettek kedvencek. Bőrápolás terén én most nagyon minimalizáltam a rutint, a kombinált arcbőröm nem bír sokat nyáron. A reggeli rutinom csak a fényvédőt jelenti, és esténként is csak 1-2 szérum fér bele. Leginkább a zsírtermelésre megyek rá, a fényvédőn felül más anti-aging nem fér bele, csak télen. Na, röviden, bőrápolásról télen többet gondolkodom. :slight_smile: Most nem is igazán vannak nagy ő-im.

1 Likes

Szerintem ez ilyen szakmai ártalom, hogy a könnyen beszerezhető tucat cuccok kiesnek az érdeklődési körből, ha egyre jobban elmélyedünk egy-egy hobbiban. Én is eljutottam eddig, hogy már nem fenyeget veszély egy drogériában:D.
A JP nagy kedvenc, szerintem nem fog benne csalódni, olcsó, nagy mennyiség, szuper minőség, izgalmas termékek. A BEcca engem is nagyon izgat. Eddig csak egy folyékony highlighter primerem van de biztos fogok még BEcca terméket vásárolni a jövőben. A Too FAces híres primere képzeld tök olyan, mint az Inika primere, meg van mindkettő. hihetetlen a hasonlóság. Az AB nekem is nagyon szimpi márka, és A KAP-os Gabit is szívesen támogatnám.
A TO szintén hatalmas kedvenc, folyamtosan arra építem az arcápolási kúráim, kiegészítve más termékekkel, de TO mindig van benne. A PC termékek képzeld nekem nem jöttek be. Mondjuk csak mintákat próbáltam de annyira nem hatottak meg, hogy a magas árfekvésük mellett kísérletezzek velük. A DE-től pár dolog nekem nagyon bejött, csak brutál drága. A Fényvédői viszont olcsók. A Protini krémje nagyon jó, és van egy antioxidánsos sun dropja, amit lehet keverni és színezi a krémeket, az nagyon különleges kis cucc. Mixa-át nem próbáltam, de Ceracetől csak 2 dolog ütötte meg az ingerküszöböm, azok viszont nagyon: a lemosó és a hidratáló. A hidratálót dúsítom mindenféle TO finomsággal már egy ideje és annyira jó:).
Amúgy én is igyekszem minimalizálni a rutint, illetve kúraszerűen táplálni a bőröm igény, évszak és aktuális állapot szerint.
Nekem ez az új márka izgatja nagyon a fantáziám:
https://eu.feelunique.com/brands/rms-beauty

Meg persze egy csomó érdekes dolog még, de most őket emelném ki.

3 Likes

Tammy Tanuka pigmentet próbáltam, glitter primerre, nedves ecsettel brutálisan jól néz ki.

2 Likes

Ettől tartottam én is:D, egy újabb fertő:D.

1 Likes

Az RMS elég változó minőségű. Vannak igazi csoda termékeik és olyanok is, amelyeknek bárhol nézed, kifejezetten rossz vélemények születnek. A híres tégelyes highlighterük nekem jó, barátnőmnek egyik tégely jó volt, másik teljesen kiütötte az arcát. Az ecseteikre is érdemes szerintem vetni egy pillantást.

2 Likes

Bocsi.:smiley: De a mini kiszerelések is sokáig elegek és, ha jól emlékszem, a pk. se vészes.

1 Likes

A mixer, a pirosító és a Cover up keltette fel az érdeklődésem,velük nincs tapasztalatod?

A minikre pályázom én is majd, de az össze kéne olyan gyönyörűek a színeik, én meg szeretem a pigmenteket amúgy is nagyon. Imádom, hogy lehet őket mixelni bármivel:).

2 Likes

Barátnőmnek van ezekkel, nagy szakértő ő is, megkérdezem, közvetítem majd a véleményét!

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm:), úgyis csak jövőre aktuális, bár a szem alatti korrektoraim lehet elfogynak addig. Az izgat a legjobban. Szeretem a különleges sminkcuccokat, és az egy nagyon kis extra cuccnak tűnik:).

1 Likes

Nincs mit. Nekem is nagyon tetszik a márka, Lisa Elrridge videóiban évek óta fel-feltűnik a krémes highlighter például, az egy jó kis darab, de nem olyan vakító fényű, mint amik mostanában divatosak (nem is a mostani divatban született termék).

2 Likes

Ez a nekem való irány. Én sem szeretem az extra fényes, színes highlightereket. Kevés a számomra megfelelő árnyalatú és finishű highlighter. Lehet majd az is felkerül az RMS kívánságlistámra:). De elég húzós áruk van azért.

1 Likes

Igen és hajlamosak a gyors romlásra. Én sem szeretem a fénycsíkot hagyó highlightereket, azt szeretem, ha diszkréten, krémesen fénylik inkább.

1 Likes

Na látod a romlással nem is számoltam. Át kell majd akkor gondolnom ezt az RMS rendelést. Szerencsére van időm, meg bevallom mostanában a tervezgetéssel élem ki a perverz sminkmániás hajlamaimat és ezt is nagyon élvezem:). No meg az arcápolásra került át inkább a hangsúly.

Pedig tényleg hamar romlanak az összetevők miatt, érdemesebb is télen rendelni, hogy a szállítás közbeni forró kocsiban állás legalább ne rontson a helyzeten. Sminkelés terén most nyáron hihetetlenül minimalista üzemmódban voltam, rúzs és szempillaspirál volt tulajdonképpen az összes sminkem, néha egy kis krém bronzosító ide-oda. Vettem nyár elején egy kis Huda palettát és még kis sem próbáltam, valahogy nem volt hozzá hangulat. De lassan kezdődik a tanév és visszaülök a nyeregbe, akkor már igényelni fogom a sminket.

1 Likes

Kedves Natulcien! Nem tudom hova írjak, de nagyon tetszik a blogod! Rengeteg öltözködési inspirációt kaptam, köszönöm! ^^ :kissing_heart: :blush: :upside_down_face:

1 Likes

Ohh de kedves tőled. Nagyon köszönöm a visszajelzést:). Olyan ritkán kapok feed back-et. Azt tapasztalom a negatív dolgok érik el az ingerküszöböt annyira az embereknél, hogy kommenteljenek, megnyilvánuljanak és erre játszik az egész média világ. Én azt próbálom mostanában tudatosan kezelni, hogy minél kevesebbet netezzek, nehogy felhúzzon valami feleslegesen, és ha valami jó dolgok ér, vagy jót olvasok, vagy valami tetszik, akkor azt a másik tudtára adjam. Pl. pozitív komment, jó értékelés, vagy épp a vásárlók könyvének azon felhasználása, hogy írásban is megdicsérjek egy nagyon segítőkész eladót.

4 Likes

Nekem is nagyon hektikus hogy épp mihez van kedvem a fejemen:D. Nem is tudtam, hogy tanár vagy. Minden elismerésem, hogy van türelmed oktatni. Melyik huda paletta vár a sorára? Azt a márkát még nem próbáltam, pedig van pár paletta ami nagyon tetszik. Főleg az új nude és a desert dusk, talán ha ez a neve.

1 Likes

:smiley: Van, amelyik körömre való, szóval vigasztaljon a tudat, hogy mind nem kellhet.
Te hogy szoktad őket felvinni?

1 Likes

:D, ez tényleg megnyugtat, bár én bevallom kevertem már sima pigmentet is lakkba:D:D
Sima ecsettel ha csak háttér alapnak kell valami semleges szín, vagy lapos ecsettel, ha sötétebbet használok, de vizesen is szoktam, nagyon változó, hogy épp milyen hangulatom van, vagy épp milyen hatást szeretnék. Van, hogy ebbe lapogatom csak bele: https://kremmania.hu/kremek/paese-drop-fix
Nincs bevált, szokásos módszerem. Neked van valami saját módszered?

1 Likes