Én is örülök hogy itt vagy , blogodat majd elolvasom szorgalmasan, biztos tanulok majd belőle :). Érezd magad itt jól .
Szia Viki :). Én is úgy voltam mint te, eleinte csak olvastam a fórumot, nem mertem belefolyni, mert biztos nem örülnek az új tagnak. Nagyobbat nem is tévedhettem volna. :). Ez egy nagyon jó közösség, csodálatos emberekkel, én például rengeteg dolgot tanultam már tőlük :). Te is érezd jól magad a fórumon. Milyen sminkeket szeretsz használni?
Szia! Köszönöm szépen! A profilképem én rajzoltam még vagy 10 éve, amikor még volt időm Photoshop-ban bütykölni meg napi sok-sok órát eltölteni ilyesmivel.
Köszönöm a kedves szavakat! Egyébként nagyon jól rátapintottál a lényegre: a fórumot olvasva mindig enyhül a lelkifurdalásom.
Szia! Igen, azt én is éreztem, hogy szuper közösség, kedves emberekkel, és mostanában úgy érzem, ideje egy kicsit nyitnom kifelé. Habár nem tudom, mennyire számít ez “kifelé”-nek, lévén, hogy itt ülök egyedül a szobámban a gép előtt.
Sminkben majdnem mindenevő vagyok, könnyebb lenne megmondani, mit nem szeretek. Sokmindent nem próbáltam még, de ami holy-grail, azok ezek:
Shiseido Synchro Skin Lasting alapozó - tökéletes a Golden 2 árnyalat nekem (Most nyáron mondjuk nem, de úgyse tart nálam sokáig a barnaság.)
YSL szájkencék - mintha én terveztem volna őket
Lovely Pump Up The Volume szempillaspirál - Ennél jobbat a kusza pilláimra még nem találtam.
Rival de Loop szemöldökzselé - Úgy tart, mint a beton egész nap, és mivel hosszúak a szálak, erre nagy szükségem van.
Nars Oasis pirosító - Ha nem tudom, melyik legyen reggel, akkor ez lesz.
Etude House Fix and Fix púder - Azon túl, hogy tényleg jól mattít, én néha szárazsamponként használom, és nagyon jól szuperál.
Chanel Ombre Permier krémes szemhájfesték - Patina Bronze árnyalatban van meg, és azóta nem használok mást csak ezt. Nem potyog!!! Istenkém, olyan szuper élmény reggel, hogy nem potyog semmi. (A Nablának az egyik nagyon hasonló árnyalatú szemhéjpúderét használtam előtte, de az sajnos most háttérbe szorult, pedig az is nagyon jó minőség és gyönyörű szín.)
Huhh, most így hirtelen ennyi jut eszembe, meg ezek a favoritok, de kérdezz meg egy hónap múlva, és meglátjuk.
Egyszer majd beruházok egy Nars pirosítóra. Egy YSL rúzsból kaptam nagyon cuki minit @Isabelle -től és persze nagyon megtetszett, kell majd nagyban is.
Kiderült, hogy egész kis rajongótáborod van itt, a fórumon.
Én a blogod miatt vettem meg az első két drágább ecsetemet, egy MAC 217-et és egy 239-et. Azóta is a kedvenceim között vannak, a 217 miatt szerettem meg a szemfestést.
Vagy úgy is mondhatnám, az indított el a lejtőn.
Az Oasis-t tudom ajánlani: olyan mindenkinek jól áll, természetes szín, és amit nagyon szeretek bennük, hogy gyönyörűen el lehet őket dolgozni az arcomon, nem kell semmi extra praktika, minden ecsettel szép, természetes, és sosem foltos.
A YSL rúzsokat jó szívvel ajánlom, nekem a színek és a különféle formulák is nagyon bejöttek.
Szia! De jó, hogy itt vagy! Üdv közöttünk. Szinte az egész blogodat végig olvastam már, nagyon sok hasznos bejegyzésed van, nagyon kedvelem az írásaidat.
Szia! Üdv a csapatban. A Chanel krémes szemhéjfesték egyre inkább birizgálja a fantáziámat, sok jót hallottam róla. Rákerestem az általad említett árnyalatra, csodás ez a szín!
Látom, neked is jól megy a másik beautyfüggő bűn felé taszigálása.
Hourglass pirosítót próbáltál már?
Ja, amúgy ez egy Clarins minta… ügyes vagyok.
Nagyon szeretem, mert olyan kellemes, puha, zselés állaga van, és szépen el lehet dolgozni: ha akarom, vékonyan, fátyol-szerűen viszem fel az ujjbegyemmel, ha pedig építeni szeretném, a hozzá kapott ecset nagyon alkalmas rá. Az alsó szemhéjamra is ezt szoktam felvinni, erre is tökéletes a kis ecsetkéje. Mindenféle alapozó nélkül is fent marad egész nap, és gyönyörű színekben kapható. Valamint egy életre elég, ami a tégelyben van.
Bezony-bezony, lásd egyel fentebbi hozzászólásomat.
Hourglass pirosítót még nem próbáltam, bár az Incandescent Electra nagyon birizgálta a fantáziám. Púderből a Diffused Light van meg, de valahogy nem vett le a lábamról. A Guerlain Meteorites gyöngy nekem valamiért látványosabb hatást produkál. (Abból például a 4-es Doré árnyalag tökéletes bronzosító nyárra, egyéb esetben a 3-ast használom.) A kompaktot is szerettem volna, de kétszer úgy jártam a Notino-nál, hogy vissza kellett vinnem: először az égvilágon semmit nem vett fel se az ecset, se az ujjam, kőkemény volt az egész. Másodszor meg messziről lehetett érezni a szagán, hogy lejárt és ezt a batch code is megerősítette: 4 éve gyártották.
Te próbáltál már pirosítót az Hourglass-től? Mi a véleményed róla?
A Clarins is jó szájkencéket gyárt, csak a mennyiség orcátlanul kevés az árukhoz képest.
Hallottam már meredek sztorikat a Notinóról… legalább szó nélkül visszavették?
Khm, 3 Hourglass pirosítóm van, nagyon szeretem őket, bármilyen alapon szuper tartósak. A púderek kevésbé látványosak, de télre nekem tökéletesek, nem emelik ki a száraz részeket.
Jaj, a kis meteoritokkal is szemeztem már.
Köszönöm, imádom az ilyen listákat nézegetni. Nemsokára megint beszabadulok egy Sephoraba, már előre kiírtam, hogy mik azok a márkák, amik ott megtalálhatóak és 100% CF-ek.
Úgy néztem, ez 2016-os, sok márka azóta már cruelty free lett. A krémmánia cruelty free listájáról mit gondoltok? Mennyire aktuális?
https://kremmania.hu/markak/cimkek/cruelty-free
Annyira sajnálom, hogy pl. a Maybelline nem cruelty free, a kedvenc drogériás márkám. De jó azt is látni, hogy a legtöbb cuccom viszont CF. Sőt néhány régi szerelem márka már az összetevők miatt kiesett a látókörömből, és most látom, hogy ezt a kritériumot sem teljesítik. Bár én erre annyira nem figyelek, pedig jó lenne. A legtöbb cég, ami mostanában szimpatikus, CF is szerencsére. Jók az ilyen listák.
Mik a mostanában szimpi márkák?