Bemutatkozás,ismerkedés :)

:rofl: Ezen milyen jót nevettem! Nagyon találó! :+1:

1 Likes

Én így szoktam, bár a mi társasházunkban csak 9 lakás van, könnyű elkerülni az embereket.

2 Likes

Ez abszolút én vagyok.

1 Likes

He-he, én is kb. ilyen vagyok.
Mondjuk az antiszoc. énem részben a férjemnek köszönhetem. Pl. én sok embert ismerek a házunkból, szeretek beszélgetni. Mikor még a kicsi ovis volt, egyszer volt egy délelőtti rendezvény, amire ő ment el. Csinált képeket is, este nézegettem. Kérdezem tőle, hogy ott voltak a szomszédék is? Azt mondja, nem ismert senkit fel. Mutattam neki az egyik képen, hogy ezek itt laknak fölöttünk 10 éve, a gyerekük ugyanabba a csoportba jár. :joy:

Szóval, ha ő barátkozósabb lenne, szerintem én méginkább ilyen lennék…

7 Likes

Nálam abszolút hangulat kérdése, ha rossz passzban vagyok épp, akkor még az ismerőseimet is elkerülöm az utcán, mert nincs kedvem beszélgetni, de alapjáraton pedig szívesen beszélgetek a házban, környékén is. Relatíve könnyen ismerkedek, de a felszínes kapcsolatokat nem szeretem ápolni, azaz a suliban sem azok közé tartoztam, akiknek nagyon nagy haveri köre van, hanem azok közé, akiknek szűkebb baráti. Munkahelyen is így volt. Nagyon hamar megismerkedtem kb. mindenkivel, de az ebédelős-kávézós barátság csak 3-4 emberrel maradt meg. Hamar rá szoktam jönni, kikkel vagyok egy hullámhosszon úgy igazán, és kik azok akikkel csak épp a pillanat hevében vagy egy alkalom (pl. tréning vagy ünnepség) miatt keveredtünk beszélgetésbe. Akiken látom hogy kedvelnek, érdeklődőnek, őket keresem, ápolom a kapcsolatot. Aki csak a mennyiségre megy vagy mondjuk energiavámpír, őket kerülöm jókedvemben is :slight_smile: (sajnos rokonságban nem tehetem meg, de ritkítottam a találkákon)

4 Likes

Közben már nem zöld a hajam :smiley: Nagyon vacak időszakban vagyok most, összejött minden, ezért sincs erőm írni, de folyamatosan olvaslak titeket :two_hearts:

4 Likes

Ó. Remélem, minden rendbe jön!

Nekem 89%-os az introvertáltsági szintem a négybetűs (Myers-Brigg talán?) személyiségteszt alapján.:smiley: A munkahelyemen nem hiszik el, mert ott szociális vagyok, de ezzel a “keretem” ki is merül, munka után csak csendet akarok magam körül.

2 Likes

Én is remélem, hogy minden rendben lesz az életedben :). Nekem sem könnyű most, jó elfoglaltság a fórum és kellemes felüdülés :).

Már nem tudom hova írtuk a sorozatokat és filmeket :). De pár napja rá vagyok kattanva a BBC-es kösztümös mini sorozatokra és a kosztümös filmekre :). Tegnap az Emma sorozatot néztem, ma a Büszkeség és balítéletet, de lehet a Vágy és vezeklést is megnézem, utóbbi lenne számomra az új, másik kettő nagy kedvencem :).

Kedvenceim még: Értelem és érzelem, Jane Eyre, Elfújta a szél, Sissi filmek, Kincsem, Viktória egy királynő leánykora, Bunbury avagy jó ha Szilárd az ember, Hercegnő, Félvilág, Báthory :).

1 Likes

Ott vagy szociális, ahol biztonságban érzed magad :wink: , ugyi?

1 Likes

Kedvelem a kollégáimat, de itt muszáj is szociálisnak lennem, mert segítünk egymásnak és néha kell röhögcsélni. De le is szív, sok az inger és azért is kell a csend, mert fel kell dolgoznom az impulzusokat.

4 Likes

Sziasztok! Nem olyan rég kezdtem el használni a fórumot. Néhány témához már hozzászóltam, de most megláttam, hogy van bemutatkozós topic. Szorgalmasan végigolvastam az eddigiek, örültem, hogy mindenkit, akinek eddig csak a hozzászólásait olvastam, megismerhettem közelebbről :slight_smile: és gondoltam én is bemutatkozom.
Rieder Otília vagyok, 47 (még kimondani is furcsa :grinning:) éves. Úgy alakult az életem, hogy több mint 15 évet dolgoztam kozmetikai cégeknél (2001-től 2025-ig). Elsősorban kereskedelmi, sales és tréning területeken. Nem tudatos volt a kozmetikai vonal, de most már örülök neki, hogy így történt. 2008-ban kerültem a Mac-hez üzletvezetőként és ott kötelező volt megtanulni sminkelni. Tulajdonképpen piszok szerencsés voltam, hogy a legjobb külföldi trénerektől, sminkesektől leshettem el a szakmát. Mikor 2015-ben búcsút intettem a szépségiparnak, mert más területen indultam el, elhatároztam, hogy indítok egy blogot, amiben az eddig felhalmozott tudást megosztom másokkal. Ez lett a Topsmink.hu https://www.topsmink.hu/ . Nagyon örülök, hogy innen a fórumról is más sokan olvastátok. Elsősorban egy praktikus, használható oldalt szerettem volna, ami nem rólam, hanem információ átadásról szól. Főleg sminktippek, terméktesztek vannak az oldalon. Sajnos nem tudok annyit foglalkozni vele aminnyit szeretnék, de a bejegyzések száma, már így is száz felett van.
Alapvetően nagyon tudatos fogyasztó vagyok, átgondolom, hogy mit veszek meg. Tudom, hogy sokan jól érzik magukat smink nélkül, de szerintem a harmonikus megjelenéshez hozzátartozik a makeup, ugyanúgy, mint a megfelelő ruházat. Illetve az egyéniséget is kifejezheti. A blogon is fókuszálok arra, hogy néhány termékkel, rövid idő alatt, hogyan érhetjük el a legjobb eredményt.
Röviden ennyit rólam :upside_down_face: , örülök, hogy itt lehetek, igyekszem majd hasznos tagja lenni a fórumnak :innocent:

16 Likes

Jó, hogy itt vagy :slight_smile: :slight_smile:

2 Likes

Örülünk Neked! Remélem, Te is jól fogod itt érezni magad! :blush:

2 Likes

Sziasztok!

Azt hiszem, pont jókor csöppenek bele, hisz jómagam is erősen introvertált ember vagyok. :slight_smile:

Viki vagyok, Budapesten élek, angol szakon végeztem 12 éve (te jó ég, de régen volt!), aztán tanítottam egy darabig, de végül váltottam, és most irodavezetőként dolgozom egy kereskedelmi cégnél immáron 7 éve.

A krémes témába még akkor csöppentem bele, amikor az NLC-n született egy Krémmárka-voks topik és mindenki, aki komolyan vette a dolgot, ott tömörült. Túl sokat nem szóltam hozzá, de egy-két talin ott voltam, nagyon jó kis csapat jött össze akkor is.

Kiskorom óta szeretek rajzolni, festeni, pár éve gyöngyékszert készíteni (bár ez most szünetel egy ideje), és érdekel minden, ami kreatív és színes, így a sminkelés is.
Sminkcuccaimat kilóban lehet mérni, le kéne szoknom, de nem tudok (=nem akarok). :innocent:

A bőrápolás kritikus téma volt mindig, mert sok-sok évig aknéval küzdöttem, ami megkeserítette a tiniéveimet, és még sok év kellett, mire valami átállt a szervezetemben és rendbejöttek a dolgok. A tudatosabb bőrápolás is rengeteget segített, szerintem messze nem lenne ennyi heg az arcomon, ha már fiatalkoromban is létezett volna a Krémmánia. Először a koreai cuccok jelentették a megváltást, de 1-1,5 éve a magyar márkákat is egyre jobban kedvelem, és már szinte minden arcápoló holmim tőlük van.

Jó látni, hogy mások is tudnak olyan megszállottak lenni, mint én, és másokat is érdekelnek a szép, színes, illatos dolgok. A környezetemben nem nagyon van olyan, akivel együtt lehetne rajongani egy szép új palettárét, vagy az épp aktuális tökéletes rúzsért, szóval azt hiszem, itt rokonlelkekre találtam. Olvaslak Titeket már jó ideje, de akkor itt be is jön az introvertáltságom, így csak mostanra szedtem össze a bátorságom, hogy be is mutatkozzak, habár a fórumot és a véleményeiteket régóta örömmel és hálával olvasom, nagyon sok hasznos dolog elhangzik. :slight_smile:

Trixi, amit magadról írtál, az akár én is lehetnék. :relaxed:

Szép napot mindannyiótoknak! :heartpulse:

14 Likes

Üdv köztünk. Érezd magad jól. Imádom a profilképed :slight_smile:

1 Likes

Örülök, hogy vetted a bátorságot és írtál, remélem, jól fogod magad érezni - a pénztárcád sajnos lehet, hogy nem így gondolja, de olyan jó együtt lenni rossznak.:grin:

1 Likes

Olyan cuki, hogy 2025-öt írtál… vagy átszáguldott rajtad az univerzum próféciája és visszakerülsz a szakmába?:slight_smile:

1 Likes

Szerintem véletlen :D, de elmosolyodtam mikor megláttam :D.

2 Likes