Bemutatkozás,ismerkedés :)

Én köszönöm neked Anita:), annyira kellett ez most és olyan nagyon jólesett, mert borzalmas nehéz időszak ez az életemben:D:D. Viccet félretéve, tényleg. Egy személyiségfejlődés elején álló kis ösztönlány mellet (a 2 éves kislányom) kell bizony a jutalmazás. De jó érzés, hogy már eltelt fél év, és tényleg kezdek lejönni a cuccról:D:D.
Üdv köztünk:).

1 Likes

Már én is mondtam, hogy ha előbb jártunk volna Londonban (úgy 15 éve, még jóval a gyerekek előtt), akkor lehet, hogy már mi sem élnénk itthon. Nekem tetszik Londonban a kultúrák keveredése, ahogyan a régi megfér az újjal. Persze csak turistaként voltam ott néhányszor, szóval nagy tapasztalataim nincs azért, úgy meg minden más. :slight_smile:
A KIKO nagyon jó, sajnálom, hogy nálunk nincs üzletük, pedig annyi jó termékük van.
Ha esetleg próbáltad már az UD All nighter setting sprayt, akkor a Skindinaviával összehasonlításban mi a tapasztalatod? Ha jól tudom, az UD-jét is a Skindinavia gyártja, ezért érdekel. Az UD-t nagyon szeretem, és azon gondolkodom, hogy kipróbáljam-e a Skindinavia termékét, ha majd elfogy, vagy mindegy, ha maradok az UD-nél?

Még nem próbáltam ki a DE C-vitaminos szérumot, mert van még a kibontott másik üveg szérumomból (Beauty Glam, de csak 5%-os), és megvárom, hogy az elfogyjon. Viszont én használtam már a G&G C-glowt (15%), aztán a Hylamide C-vitaminos szérumát (25%-os) és a The Ordinarytől is kétfélét, ha jól emlékszem azok is 23 és 30%-os termékek voltak, de egyiknél sem éreztem fura szagot a tenyeremen. Nem tudom, hogy ez mitől függ, de eddig még tényleg nem tapasztaltam ilyet.
Ha egy sminkmárkát kellene kiemelnem, akkor a Nablát mondanám, mert megvan mind a négy paletta, elég sok mono szemfesték, krémes szemfestékem is van, három tus, két bronzer, két pirosító, elég sok rúzs, de még ecsetem és blenderem is van tőlük. :smiley: Eléggé megbízható márkának érzem, és nagyon szeretem a termékeik csomagolását, a színeket, mindent (IS). :blush:

A férjed nagyon cuki, hogy bekapcsolódott a beszélgetésbe és promotálta a KM-át.:slight_smile:

3 Likes

Az. Általában tényleg cuki. Bár akkor pipa voltam rá, hogy mit kell az én dolgaimba belekotnyeleskednie. :grinning:

4 Likes

Nem probaltam meg az UD setting sprayt, igy nem tudok segiteni. Ha az INCI ugyanaz (lefotozhatom az enyemet), valaszd amelyik olcsobban beszerezhetobb es az egysegara is kedvezobb.
A Nabla palettak valoban nagyon jok, van ketto. Nemreg megjott egy kremes szemfestek is, az nem nagy durranas. Nem birom ravenni magam egy pirosito beszerzesere toluk, mert szerintem a palettakon tul nagyon tularazott termekei vannak a markanak. Nincs ralatasom a gyartora de a Nabla karacsonyi kiadasaban a highlighterek pont olyan szinuek voltak mint a KIKO kiadasa. Csak a KIKO-t learazzak januarban 50%-ra. :wink:

Legközelebb visszaadod neki egy pasis témánál. Amúgy én is így éreztem volna.:slight_smile:

1 Likes

Köszi azért, legalább eszembe juttattad, hogy itt KM-en is tudok összehasonlítást csinálni. Eléggé hasonlóak, bár az UD-ben még van jó pár anyag, de ez alapján lehet, hogy legközelebb a Skindinaviát próbálom ki. Bár ez még odébb van, félig van még a nagy flakon UD, és van két travel size is. :slight_smile:
Én a Nablát a KIKO-nál azért jobbnak látom, ez utóbbit inkább a PUPA-val szoktam hasonlítani. A Nablának valahogy finomabbak, puhábbak a pirosítói szerintem. De hát igen, én is fél áron vettem a KIKO pirosítóimat. :slight_smile:

Párizs óriási csalódás volt, nem erre számítottunk. Talán ha nem ennyire ideolizáltuk volna a “párizsi életérzést”, és nem futottunk volna bele a metróközlekedésben pl. a valós párizsi hétköznapokkal, vagy esetleg ha nem a nyár közepén megyünk… Így viszont abszolút nem volt meg az a varázsa, amit hittünk. Disneyland viszont felejthetetlen élmény marad, olyan, mintha egy álomvilágban éltem volna egy napot.
London Párizzsal ellentétben nagyon bejött. Azt éreztük, hogy még ezt is akarjuk, még azt is, egyszerűen kifogyhatatlanok a lehetőségek. Valahogy a tömeg sem volt olyan nyomasztó, sokkal élhetőbbnek tűnt, mint Párizs. Ahogy @Kokapu is írta, a kulturák, különböző helyekről jött emberek, a régi és az új nagyon szépen megfér egymás mellett, van egy nagyon szép harmoniája, lüktetése a városnak. Sajnos Párizsban ennek az ellenkezőjét tapasztaltuk. Érdekes, hogy mivel közvetlenül egymás után látogattuk meg a két várost, mindenképp össze akarom hasonlítani őket. :smiley: Londonba még szeretnék visszamenni, Párizsba viszont nem igazán. Mondjuk a vidéki Franciaországot megnézném.

3 Likes

Sajnálom, hogy Párizs nem jött be. Nekem kedvenc nagyvárosom, nem tudom megunni.

1 Likes

Valószínűleg mi nagyon rossz időszakban jártunk ott. Nagyon nagy volt a tömeg, ami önmagában nem lett volna baj, de az a birkatömeg volt, amin mindig ideges leszek. Plusz kikaptunk néhány metróleállást. Sokszor láttunk hajléktalanokat, rengeteg szemetet (központi helyeken, tereken, temetőben), stb. Sajnos volt egy kellemetlen incidensünk az árusokkal is, konkrétan megtámadtak, félelmetes volt (hozzájuk se szóltunk, mentünk előre, eszméletlen gyorsan történt, mint akik előre kiszemeltek… Utána úgy nézegettük, megvan-e mindenünk, de tényleg csak nagyon erőszakosan próbáltak eladni, nem nyúltak le semmivel szerencsére). A négerek egyébként nem zavartak, kifejezetten izgalmas volt, csak ez az egy eset verte ki a biztosítékot, utána tudatosan kerültük is őket. Az agresszió egyébként az egész közlekedésre igaz volt, mind gyalog, mind a tömegközlekedés szempontjából. A diadalív alatt üldögéltünk egy órát, és bámultuk a körforgalmat, hogy konkrétan annyi sáv van, ahányan elférnek… Boltot alig találtunk, az is tömve volt turistákkal.
Szeretnék még esélyt adni Franciaországnak, mert nem tudom elhinni, hogy ennyire negatív lenne, szerintem csak tényleg sikerült az évnek egy olyan időszakát kifogjuk, amikor jobb nem turistáskodni Párizsban… Vagy nem tudom, mi lehetett a baj. Lehet egyszerűen csak nem a mi kis világunk.

2 Likes

Én még nem jártam Franciaországban, de egyszer szeretnék eljutni, igaz inkább a Bretagne, és a Loire völgye érdekel és Colmar.

Á, de nagyon sok helyen nem voltam még, ahová szeretnék eljutni. Csak ráadásul van egy olyan fejlövésünk, hogy szeretünk többször is visszatérni egy-egy helyre, pl. többször voltunk Rómában, Velencében, Londonban, Montenegróban, Brüsszelben, Brugesben, Bécsben, de itthon is így vagyunk vele, Egerben már nem is tudom, hányszor voltunk nyaralni. Ahelyett, hogy új helyekre mennénk…

1 Likes

Azért az nem rossz dolog, ha van az embernek helyismerete. Tisztába kerül azzal, hogy hova érdemes menni enni, inni, hol jó megszállni, hol talál neki tetsző cukrászdát, borozót :smiley: . Én szeretek a nekem kedves helyekre visszatérni. Van, hogy vissza is vágyok.
De azt hiszem, én vagyok itt az egyetlen, aki jobb szeretek Magyarországon utazni. Nem vágyok külföldre különösebben.

3 Likes

Hányan vagyunk itt Oroszlánok? Érdekelne… Legyen szíves tegye fel a kezét, akinek Oroszlán a horoszkópja! Eddig hárman vagyunk, akikről tudok (@Amadea , @BlackXentric ), magamat is beleértve. Ja! És @Isabelle Apukája! :smiley:

3 Likes

Én kb. 50-60 alkalommal voltam Franciaországban, legtöbbször munka miatt, és imádom. A változatos tájat, az építészetet, a hangulatot, az életérzést, a sikket, a lazaságot, a nyelvet, az ételeket, és hát persze a történelmüket, irodalmukat, a szabadságukat, az összetartásukat. Mindig jól éreztem magam, és elkápráztat az ország gyönyörűsége. Adjatok még egy esélyt.

2 Likes

Brugesbe egyszerűen szerelmes vagyok. Olyan szinte az egész város, mintha még a középkorban lenne.

FB_IMG_1563560059488

6 Likes

Hangulatos hely.

Szia Hanita, én is örülök hogy itt vagy! :slight_smile: Jó lehet Londonban élni :). Milyen hajápolókat használsz? :slight_smile:

Nekem nagyon tetszett Párizs :), igaz mi áprilisban mentünk tavaly az énekkarral ( sajna a párom emiatt nem volt velem) és sokszor esett az eső, tehát nem voltak olyan sokan. Annyira kellemes volt, mikor megérkeztünk és első utam egy kávézóba vezetett, hogy Croissant és kávét igyak, nagyon kis elegáns kávézó volt :). Egy kis hotelban szálltunk meg, nagyon jól nézett ki :D. Eiffel toronyt, Notre damet, akkor valami kastélyt talán, meg az Eiffel torony környékét is megnéztük :). Este meg egy kis pizzériába mentünk, annyira finom volt a négysajtos pizza és bor ( annál finomabb bort azóta sem ittam.) Sétáltam a belvárosban, vettem egy-két ruhát ( kínai boltból, meglepően jó minőség volt). Fagyiztam, elcsodálkoztam a modern villamoson, egyéb modern dolgokon :D, bementem egy nagyon-nagyon hangulatos csokoládéboltba, hogy vegyek valamilyen edességet a páromnak, annyira finom illat volt ott :)).

1 Likes

Loire völgye csodálatos! :slight_smile:

Szia Szandika, en isorulok a talaltkozasnak! :blush: Nem viszem tulzasba a hajapolast, a Tigi festett hajra valo sampon+balzsam parosat hasznalom evek ota, az eSalon.co.uk-rol rendelem a festeket egy online hajfesto mesterrel konzultalva. Nemreg ruhaztam be a Dyson air wrapjere, es most ehhez vettem egy hovedo sprayt talan a got2be-tol. Neha elcsabulok egy-egy luxus hajapolo kencere az outletbol, de a szogegyenes hajam nem igenyel sok torodest az ollon es a rendszeres vagason kivul.
Neked mik valtak be hajapolas teren? Es mas teruleten mik a kedvenceid?

1 Likes