Az tény, hogy Colourpoppal nem lehet összehasonlítani, bár nekem alap nélkül, vagy rossz alappal az is csíkos lesz nap végére, ahogy a Zoeva is. Bár a Rdel alap nekem nagyon bejött, az mindent tart, ugyanakkor múltkor a Zoeva azért csak csíkos lett rajta, azon nagyon meglepődtem
Maybelline-t még nem próbáltam, de valahogy nem is vágyom rá. Ránézek a palettákra és nem minőséget látok rajtuk.
Ha olcsóbb de minőségi palettát szeretnél én is a Sleeket, Zoevat, ColourPopot javaslom. Maybelinnetől csak a Burgundy Bar-t javaslom, a többi az borzasztó. Essencenek vannak jobb darabjai, de érdemes az ő dolgaikról véleményeket olvasni. Revolutionnek nagyon hullámzó a minősége, a SophX palettáik elég jók lettek, a többi annyira nem is érdekes szerintem.
Tudom, hogy neutrális palettát szeretnél, de érdemes lenne olyan darabba befektetni amiben van egy-két szín is, mert úgyis ki fogod próbálni a színeket. Én is úgy kezdtem, hogy egy kis barna, aztán jött a bordó, sárga, zöld stb… A Juvia’s Place palettákat is tudom ajánlani attól függetlenül, hogy az enyémek ott díszelegnek a zsibin. Amit csináltam velük az tetszett, de sajnos a Lime Crime palettáim mellett nem nagyon használom őket.
Ha rád szakad a bank, vagy már lesz rá keret akkor én a Lime Crime cuccait nagyon ajánlom, isteniek.
Érdemes lenne körülnézned zsibin is, rengeteg paletta van fent. Kincseket lehet találni.
Hú, köszönöm a sok-sok segítséget mindenkinek!
Pontosan. Nekem csak a Burgundy bar volt meg, az egy jó minőségű, pigmentált paletta volt (a többi tesztere nem győzött meg), viszont szó szerint magától kiesett belőle az egyik pan…
Azt hiszem 1500 Ft-ért vettem a Dm-ben.
Én voltam mindkét budapesti koncertjükön, hú eszméletlen volt mindegyik, főleg, hogy első alkalommal a 3., második alkalommal az első sorban ültem, és a koncert vége felé az első néhány sort mindig előre hívják.
Nagyon klassz hangulatot csinálnak, bár egyszer szívesen megnéznék egy hagyományos klasszikus előadást is tőlük. Olyan is szokott nekik lenni, de elég ritkán.
Nagyon szép! Érdemes egy kicsit tovább menni Triesztig szerintem, ott van már Sephora és a Miramare kastély és a Duino-i vár is gyönyörű helyek! Arrafelé voltatok már?
Nagyon igaz. Egyértelmű, hogy a fogyasztói társadalom erre épül, hogy dolgozz, aztán különböző termékekkel jutalmazd magad - akár hitelre is - hogy aztán még többet dolgoznod kelljen, hiszen egyre többre/jobbra/drágábbra vágysz…
Sziasztok! Kissé megkésve, de ideje bemutatkozni
Az igazi nevem Zsuzsi, azért regisztráltam Asianlover néven, mert imádom Dél-kelet Ázsiát és szívesen próbálom ki a kozmetikumaikat is. Kb. két évvel a regisztrációm után esett le a tantusz, hogy ez amúgy pont úgy hangzik, mint egy kínai prosti egy társkereső oldalon, de akkor már túl voltam jó pár véleményen és adásvételen, ezért nem változtatok csak röhögök magamon…
Érdeklődésem középpontjában a parfümök állnak. Valamiért sminkek terén abszolút objektíven látom, ha 2 majdnem azonos színem van, és eszembe nem jutna venni egy harmadikat, csak mert attraktív a csomagolása az illatoknál viszont simán összejön 40-50 db, amit abszolút különbözőnek érzek, és ezért meg van a létjogosultságuk Sajnos azt kell mondjam, a KM áldás és átok is ebben, mert a piactérnek hála folyamatosan cserélgethetem őket.
Elég szarkasztikus embernek tartom magam, ez biztos több kommentemen is átüt továbbá vízöntő vagyok kos aszcendessel, így a határozott véleményalkotás sem áll tőlem messze, a konfliktuskerülést pedig hírből sem ismerem És igen, hiszek az asztrológiában
Az illatokon kívül a hobbim: olvasás (az utóbbi években thrillerek), sorozatok (SZULEJMÁN, Gomorra, 90 nap jegyesség, Szolgálólány meséje, szóval elég széles a spektrum), utazás (Ázsia és Olaszország a favoritok), jóga, gasztronómia.
Szeretem a fórumot, sok jó tippet tudunk megosztani egymással, meg azóta tényleg sokkal inkább “közösségi” hobbi oldal lett szerintem a KM.
Köszi mindenkinek az ajánlásokat, szerintem Essence palettával fogok kezdeni!
A Portoroz-Piran szakaszig megyünk csak, 2 éjszakát töltünk ott, hazafelé Bledben ugyancsak 2 éjszaka. Bármennyire is csábítóan hangzik a trieszti és stb. ajánlat, amit köszönök nagyon, szerintem nem lesz rá idő. Ha csak nem valami nagyon durva időjárást fogunk ki.
De most nézem, Portoroz-Trieszt csak 36 km lenne… ez nagyon meggondolandó! Szeptemberben megyünk, addig rákészülök!
Hát, én nagyon elfogult vagyok, az tény, de ha van 2 éjszakátok, és még nem jártatok Trieszt környékén, én biztos becserélném Voltam már a bledi-tónál, nagyon szép is, de azért a Miramare kastély is topon van. Pont most voltunk ott júniusban, gyönyörű kiránduló ösvények vannak az olasz-szlovén határ mentén, ott van a duinói vár, Sistianaban tudok egy szuper halas éttermet is utána Triesztben is gyönyörű a főtér, isteni nápolyi pizzázó van a közelben, meg az “aperitivo” minden nap Sephorán kívül ott a Coin, Kiko, Wycon. De sminken kívül egy élelmiszer nagybevásárlás is meggondolandó hazafelé (Olaszországra is igaz már a mondás, hogy olcsóbban kapni szebb árut, mint hazánkban… még 325-ös euró árfolyam mellett is). De ezt már azt hiszem, egy utazási oldal fórumán kéne fejtegetnem abba is hagyom
Tényleg nagyon-nagyon szép Trieszt, érdemes megnézni!
Egyszer pár órát töltöttem Triesztben és gyönyörű volt. Ha lesz lehetőségetek ne hagyjátok ki.
Szia! Voltál már ezek szerint Ázsiában? :). Én még csak kipróbálni szeretném majd a kozmetikumaikat, jókat hallottam róluk. Én nagyon szeretem a kínai-koreai-thai-tajvani sorozatokat, láttam már 100 db sorozatot tőlük kb összesen :D. Mostanában a kínai sorozatok valahogy sokkal jobban lekötnek. Meg a zenéiket K-pop, C-pop, T-pop szeretem nagyon :). A párommal szeretünk ázsiai ételeket főzni, édes-savanyú csirkét, currys-kókusztejes póréhagymás csirkét nagyon sokszor csináltunk már :). Nagyon-nagyon finomak :). Jaa és az ázsiai zöldségkeveréket is nagyon szeretjük :). Én jómagam készítettem már Szecsuáni csirkét, édes-savanyú csirkét. Jaa a ramen leveseket is nagyon szeretjük, de azért nem eszünk gyakran :). Szeretnék még sok-sok receptet kipróbálni, például az omorice-t vagy a koreai újhagymás palacsintát szivesen megcsinálnám :).
Már meg is beszéltük, hogy Portorozból Bledbe menet (a szállás már le van foglalva mindkét helyen) útba ejtjük Triesztet. A nápolyi pizzázó érdekel bennünket, a halfogyasztásra az én férjem alkalmatlan (képtelenség kivárni, mire megeszi, ha van benne szálka, ha nincs).
Megnézzük a várost, illetve talán akkor életemben először én is járhatok Sephora-ban.
De a szálka miatt eszi nehezen? Én is ilyen voltam, aztán a párom rászoktatott a halevésre, először csak halrudacskákat :D, majd garnélarákot ( jó ez más :D), majd lazacot ettünk, utána jött a pisztráng, makréla?, egyszer véletlenül panasiust vettünk, hát fúj nagyon rossz íze van, mostanában meg sima hekket eszünk sokat, már én kérem hogy hal legyen, és nem eszem már olyan óvatosan . Sőt a legútóbbi hekket már én készítettem el, kicsit azért büszke voltam magamra :D. ( Általában párom szokott főzni :D)
Nagyon fél a szálkától, ezért lassan, vigyázva meri csak enni. Szeretjük a halat, de a mi korosztályunk nem ezen szocializálódott. A lányom viszont már nagy halfogyasztó, de mi nem.
Ha valami különlegesre vágyunk, én magam is többre becsülök egy kacsamájat, szűzpecsenyét, mangalicatarját, vagy éppen szürkemarhából készült húst.