Ezt a boxot nagyon hamar elkapkodták. Én nemrég kezdtem el használni az említett szérumot. Nyilatkozni még nem tudok róla, de problémát nem okozott az biztos.
Kitartóak voltunk, megérdemeljük a zsákmányt
Én is használtam már (a retinolost), és még azóta két másik félét, de ezt szerettem a legjobban.
Igen! Bár néha úgy éreztem, hagyom inkább a fenébe…
A tavaszi boxnal ugyanez történt velem majd mindenképp írjatok meg, hogy hogy tetszenek a termékek
Nekem ez most kimarad illetve ki is maradt. Nem akarok úgy járni, hogy a doboz nagy részét nem tudom kihasználni. Az árából vettem egy glikolsavas hámlasztót és egy mini cheer up hámlasztót. Ezekre most nagyobb szükségem volt.
Most elérhető a box az oldalon.
A low buyra készülve ezt most kihagytam. De kíváncsi vagyok, mi van benne! Ha megerkezik, feltesz valaki róla egy fotót?
Ha valaki mégis vágyik még meglepetés csomagra: Dec 2-től rendelhető lesz a FeminiBox https://www.feminibox.hu/, de inkább Facebookon aktívak, ott posztolták, hogy milyen márkák lesznek
Szerk: Zalla mutatta egyszer, hogy mik voltak a dobozban amit megrendelt, nekem szimpatikus, hogy ennyi magyar vonatkozású dolog kerül egy-egy dobozba, talán egyszer rendelek is tőlük, de most megvan mindenem
Csajok, ez a beauty box szörnyű Eddig mindet megvettem de sose csalódtam ekkorát. Más mit gondol?
Teszel fel képet? Kíváncsi vagyok. Lássuk
Köszi.
Nem gond annak, aki nem kapta még meg?
Én is kíváncsi vagyok Nem vettem meg, mert attól tartottam csalódás lesz.
Én is kérek kééépeeet! Én direkt nem rendeltem, ezek a márkák valahogy nem tettek izgatottá.
Nekem is megérkezett, szerintem egész jó, nekem tetszik.
Én is kíváncsi vagyok, bár most engem sem győzött meg a tartalom, így nem vettem meg.
Meeh Essence rúzs melyik árnyalat?
Elvileg van egy ilyen opció, ha a fogaskérek jelre kattintasz a szövegszerkesztő tetején, hogy részletek elrejtése, de azt nem tudom, képet ebbe bele lehet-e illeszteni, szöveggel működik
Összegzés
A szöveg el lesz rejtve
Akkor én vagyok finnyás? Pedig nem jellemző… De ez a testvaj, selyembalzsam, testOLAJ…ajakbalzsam…a büdi szappan helyett egy doboz libazsír még elfért volna, hogy a kenyérre is tudjak mit kenni.
Sajnos kb. erre számítottam. Jó, hogy a mostani dobozt kihagytam.
Egész jól megtippeltem, mik lesznek az essence rúzs melyik árnyalat?