Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Ezt a boxot nagyon hamar elkapkodták. Én nemrég kezdtem el használni az említett szérumot. Nyilatkozni még nem tudok róla, de problémát nem okozott az biztos.
Kitartóak voltunk, megérdemeljük a zsákmányt :smiley:

1 Likes

Én is használtam már (a retinolost), és még azóta két másik félét, de ezt szerettem a legjobban.
Igen! Bár néha úgy éreztem, hagyom inkább a fenébe…

A tavaszi boxnal ugyanez történt velem :smiley: majd mindenképp írjatok meg, hogy hogy tetszenek a termékek

1 Likes

Nekem ez most kimarad illetve ki is maradt. Nem akarok úgy járni, hogy a doboz nagy részét nem tudom kihasználni. Az árából vettem egy glikolsavas hámlasztót és egy mini cheer up hámlasztót. Ezekre most nagyobb szükségem volt. :slight_smile:

3 Likes

Most elérhető a box az oldalon.

A low buyra készülve ezt most kihagytam. De kíváncsi vagyok, mi van benne! Ha megerkezik, feltesz valaki róla egy fotót? :blush:

6 Likes

Ha valaki mégis vágyik még meglepetés csomagra: Dec 2-től rendelhető lesz a FeminiBox https://www.feminibox.hu/, de inkább Facebookon aktívak, ott posztolták, hogy milyen márkák lesznek

Szerk: Zalla mutatta egyszer, hogy mik voltak a dobozban amit megrendelt, nekem szimpatikus, hogy ennyi magyar vonatkozású dolog kerül egy-egy dobozba, talán egyszer rendelek is tőlük, de most megvan mindenem

1 Likes

Csajok, ez a beauty box szörnyű :pensive: Eddig mindet megvettem de sose csalódtam ekkorát. Más mit gondol?

Teszel fel képet? Kíváncsi vagyok. Lássuk :slight_smile:
Köszi.

Nem gond annak, aki nem kapta még meg?

Én is kíváncsi vagyok :slightly_smiling_face: Nem vettem meg, mert attól tartottam csalódás lesz.

Én is kérek kééépeeet! Én direkt nem rendeltem, ezek a márkák valahogy nem tettek izgatottá.

Nekem is megérkezett, szerintem egész jó, nekem tetszik. :smiley:

1 Likes

20191127_130841

5 Likes

Én is kíváncsi vagyok, bár most engem sem győzött meg a tartalom, így nem vettem meg.

Meeh :confused: Essence rúzs melyik árnyalat?

Elvileg van egy ilyen opció, ha a fogaskérek jelre kattintasz a szövegszerkesztő tetején, hogy részletek elrejtése, de azt nem tudom, képet ebbe bele lehet-e illeszteni, szöveggel működik

Összegzés

A szöveg el lesz rejtve

Akkor én vagyok finnyás? Pedig nem jellemző… De ez a testvaj, selyembalzsam, testOLAJ…ajakbalzsam…a büdi szappan helyett egy doboz libazsír még elfért volna, hogy a kenyérre is tudjak mit kenni. :smile:

1 Likes

Sajnos kb. erre számítottam. Jó, hogy a mostani dobozt kihagytam.

1 Likes

Egész jól megtippeltem, mik lesznek :smiley: az essence rúzs melyik árnyalat?