Nem találtam, lehet béna vagyok, köszi azért.
This is me. De 4 féle van benne azt írták
Én úgy értem, a tubus alján van egy szám és a neve
Mondjuk egy kicsit túltengenek benne a testápolási termékek, ez igaz.
A szappant valószínűleg oda adom unokatesómnak, ő nagyon szereti az olivás szappanokat, jót tesz a bőrének.
A testvajnak nekem bejön az illata, a testolajnak meg nagyon tetszik az üvege, és írom ezt úgy, hogy egyébként nem igazán kenem a testem.
Az ajakbalzsamnak örülök, az télen nálam minden kabát zsebében, táskában van, szóval nálam abból sosem elég.
Az Essence rúzsnak főleg örülök, mert ez a szín (12) még pont nincs meg, és éppen a napokban álltam a DM-ben az Essence állvány előtt, hogy kéne még a 12-es szín, de ami volt az üzletben, az fel volt bontva…
A tus érdekes próba lesz, én nem nagyon tudok tusvonalat húzni, de ilyen tusom még nem volt, hátha…
Én egyedül a fabulon nedves törlőkendőkkel nem tudom, hogy mit kezdjek…
Bocs bocs, 09es árnyalat, barnás aha.
sejtettem, hogy ilyen barnásabb színeket tesznek bele, sajnálom, hogy neked nem tetszik, de azért most örülök, hogy nem vettem meg, főleg a szappannal nem tudnék mit kezdeni
Nagyon szoktam szeretni a boxokat pedig, szívesen elhasznalgatok szinte mindent. De most 2 testvaj mellé egy testolaj… Mintha nem figyeltek volna oda csak legyen meg a darabszám…
Elvileg az Officina Merta az bőrpuhító krém, nehéz nagyobb testfelületen eloszlatni, elég sűrű (én megvettem a Dm-ben mert a márka felkeltette az érdeklődésem), de egyet értek, elég nagy az átfedés, de ők is csak azzal tudnak “dolgozni” amit a márkák felajánlanak.
Én is örülök, hogy nem vettem meg. Bár a yamuna testvaj biztos jó, de a többi annyira nem tetszik . Majd azèrt írjátok meg hogy váltak be nektek a termékek :).
Jovore karacsony fele csinalok egy boxot direkt km-es torzstagoknak, ha lesz ra igeny.
Akkor nekem a 12-es színnel szerencsém volt!
Kitűnő 5let!
Ezért nem veszek meg már semmilyen beauty boxot. Tele vannak számomra haszontalan dolgokkal, amiket aztán csak rakosgatok ide-oda mert sajnálom kidobni, és általában elajándékozni sem tudom. Volt pár próbálkozásom a Pixibox és Pixibaggel, de feladtam. Azt a pénzt inkább olyanra költöm amire igazán vágyom.
Az adventi Éva magazin kapcsán találtam erre az oldalra: https://shopaholic.hu/termek/joyarenabeautybox/
Megrendeltem, mert a 2 hajápoló kivételével minden termék érdekel belőle főleg a mini EL rúzs.
Szállítási ktget felszámolnak hozzá.
Ez tényleg egy nagyon jól összerakott doboz!
Még jó hogy elkezdtem a low buyt. Máskülönben ezt biztos megvettem volna.
Majdnem megrendeltem. Leginkább a mini Nomade parfüm tetszik. Belegondoltam, hogy a többi csak a készletet gyarapítaná. Erős volt a csábítás.
Uhh, ez nagyon ütős doboz. Még én is gondolkodóba estem. De jó, hogy nem most kezdem a low buyt
Na kész, ennyi, én is megrendeltem.
De meg tudom magyarázni.
Én is sokat gondolkoztam rajta, meg azon is hogy egyáltalán posztoljam ide, de úgy voltam vele, hogy aki tényleg low buyra gyúr, az talán elkerüli a topikot, másrészt meg szerintem is elég jó dolgok vannak benne, aminek sokan örülnének, hogy nem akartam “eltitkolni”, hogy megtaláltam