Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Nem találtam, lehet béna vagyok, köszi azért.

1 Likes

This is me. De 4 féle van benne azt írták :slight_smile:

@Bianka De a rúzs barna vagy milyen? :slight_smile:

Én úgy értem, a tubus alján van egy szám és a neve

1 Likes

Mondjuk egy kicsit túltengenek benne a testápolási termékek, ez igaz.

A szappant valószínűleg oda adom unokatesómnak, ő nagyon szereti az olivás szappanokat, jót tesz a bőrének.
A testvajnak nekem bejön az illata, a testolajnak meg nagyon tetszik az üvege, és írom ezt úgy, hogy egyébként nem igazán kenem a testem.
Az ajakbalzsamnak örülök, az télen nálam minden kabát zsebében, táskában van, szóval nálam abból sosem elég. :smiley:
Az Essence rúzsnak főleg örülök, mert ez a szín (12) még pont nincs meg, és éppen a napokban álltam a DM-ben az Essence állvány előtt, hogy kéne még a 12-es szín, de ami volt az üzletben, az fel volt bontva… :angry:
A tus érdekes próba lesz, én nem nagyon tudok tusvonalat húzni, de ilyen tusom még nem volt, hátha…

Én egyedül a fabulon nedves törlőkendőkkel nem tudom, hogy mit kezdjek…

4 Likes

Bocs bocs, 09es árnyalat, barnás aha.

2 Likes

sejtettem, hogy ilyen barnásabb színeket tesznek bele, sajnálom, hogy neked nem tetszik, de azért most örülök, hogy nem vettem meg, főleg a szappannal nem tudnék mit kezdeni

Nagyon szoktam szeretni a boxokat pedig, szívesen elhasznalgatok szinte mindent. De most 2 testvaj mellé egy testolaj… Mintha nem figyeltek volna oda csak legyen meg a darabszám…

Elvileg az Officina Merta az bőrpuhító krém, nehéz nagyobb testfelületen eloszlatni, elég sűrű (én megvettem a Dm-ben mert a márka felkeltette az érdeklődésem), de egyet értek, elég nagy az átfedés, de ők is csak azzal tudnak “dolgozni” amit a márkák felajánlanak.

3 Likes

Én is örülök, hogy nem vettem meg. Bár a yamuna testvaj biztos jó, de a többi annyira nem tetszik :sweat_smile:. Majd azèrt írjátok meg hogy váltak be nektek a termékek :).

1 Likes

Jovore karacsony fele csinalok egy boxot direkt km-es torzstagoknak, ha lesz ra igeny.

15 Likes

Akkor nekem a 12-es színnel szerencsém volt!

3 Likes

Kitűnő 5let! :laughing:

1 Likes

Ezért nem veszek meg már semmilyen beauty boxot. Tele vannak számomra haszontalan dolgokkal, amiket aztán csak rakosgatok ide-oda mert sajnálom kidobni, és általában elajándékozni sem tudom. Volt pár próbálkozásom a Pixibox és Pixibaggel, de feladtam. Azt a pénzt inkább olyanra költöm amire igazán vágyom.

5 Likes

Az adventi Éva magazin kapcsán találtam erre az oldalra: https://shopaholic.hu/termek/joyarenabeautybox/
Megrendeltem, mert a 2 hajápoló kivételével minden termék érdekel belőle főleg a mini EL rúzs.
Szállítási ktget felszámolnak hozzá.

1 Likes

Ez tényleg egy nagyon jól összerakott doboz!
Még jó hogy elkezdtem a low buyt. Máskülönben ezt biztos megvettem volna.

2 Likes

Majdnem megrendeltem. Leginkább a mini Nomade parfüm tetszik. Belegondoltam, hogy a többi csak a készletet gyarapítaná. Erős volt a csábítás.

1 Likes

Uhh, ez nagyon ütős doboz. Még én is gondolkodóba estem. De jó, hogy nem most kezdem a low buyt :smiley:

2 Likes

Na kész, ennyi, én is megrendeltem. :upside_down_face:
De meg tudom magyarázni. :smiley:

2 Likes

Én is sokat gondolkoztam rajta, meg azon is hogy egyáltalán posztoljam ide, de úgy voltam vele, hogy aki tényleg low buyra gyúr, az talán elkerüli a topikot, másrészt meg szerintem is elég jó dolgok vannak benne, aminek sokan örülnének, hogy nem akartam “eltitkolni”, hogy megtaláltam

2 Likes