Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Az Essence-től szinte biztos, hogy valami ezer éve kifutott termék lesz benne, sajnos ők is meg a Catrice is állandóan ezt csinálja az összes meglepetésdobozzal, ami nagyon bosszantó…és sajna ez nem a KM (vagy másik esetben a Pixibox) hibája.

3 Likes

2 Fórumtárs már biztos látta :wink: érkezik a KM box 22-én! :star_struck: Talán most benevezek, biztató a tartalom.

5 Likes

Ja, le vagyok maradva, én csak most láttam a posztot :rofl:
(Jaj, de fáradt vagyok :sweat_smile:)

3 Likes

2 nap és le lehet csapni a KM box-ra, de én még mindig nem tudom eldönteni, hogy kell-e vagy sem. Ti beszerzitek? A sminkes dolgoknak biztosan örülnék, az arcápolóktól tartok viszont, hogy az érzékeny bőröm mennyire bírná.

2 Likes

Én nem fogom ezt most. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én pont idén vettem volna meg az elsőt. De annyira nem nyűgözött le az box és inkább a páromnak vettem ajándékot karácsonyra :):blush::innocent:

3 Likes

Én nem fogom megvenni, mert abból a pénzből inkább olyan terméket veszek, amit tényleg szeretnék. Nekem ezek a meglepetésboxok mindig csalódást okoznak, tele vannak számomra haszontalan dolgokkal (igaz eddig még csak Pixiboxot és Pixibaget próbáltam)

4 Likes

El tudod esetleg ajándékozni valakinek? Engem sok márka érdekelne amúgy, de így hogy nem tudom pontosan mi lesz benne, inkább a nem felé hajlok. Már megvettem a NYX adventi naptárját + Beauty fesztivál is most a hétvégén lesz, úgy érzem el vagyok látva újdonságokkal.
Maga a box biztos jó lesz, de én is úgy vagyok vele, mint @Anheszenamon , hogy inkább olyat veszek abból az összegből, amit tényleg szeretnék.

2 Likes

Tényleg a Beauty fesztivál, biztosan jó lesz, ha Pesti lennék, oda biztosan elmennék, de majd talán jövőre!

1 Likes

Az Officina Merta felkeltette az érdeklődésem és megtaláltam hogy a selyembalzsamjukat dm-ben is árulják, van egy tippem, hogy a dobozba is ez fog bekerülni, amikor felkentem elég erőteljes volt az illata elsőre, hagyott egy kis zsíros réteget a kezemen, azt hogy mennyire hatásos, nem tudom igazán megmondani, mert most szerencsére nem repedezett a bőr a kezemen, egyelőre nem nyűgözött le

1 Likes

Hát, asszem a KM dobozról sikerült lemaradnom. :frowning:

Beraktam a dobozt kosárba, de onnan már nem jutottam tovább, folyton kidob… Ráadásul ha belép is össze-vissza vannak a termékek a kosaramban.

Én nem a doboz akartam rendelni, de server errorral kidob. Gondolom, sok a látogató, el is felejtettem, hogy ma van…

1 Likes

Még próbálkozom, de lehet, hogy inkább feladom…

Na, most végre sikerült normálisan elküldenem. Mindenesetre nem mertem a bankkártyás fizetést most megkockáztatni, inkább utánvétet kértem…

Egy laza fél órás tortúrát követően nekem is sikerült megrendelnem a boxot. Szintén nem mertem bankkártyás fizetést választani és posta pont helyett is inkább átvetetem anyukámmal. Remélem megérte :slight_smile:

1 Likes

most kaptam értesítőt, hogy lehet rendelni :slight_smile:

16:34-kor jött az e-mail a sikeres rendelésről, 16:36-kor a box elérhetőségéről :smiley:
Még szerencse, hogy nálam piros betűs ünnep a KM beauty box megjelenése :smiley:

2 Likes

Én is már 4 előtt szépen bepakoltam a kosaramba a két G&G mini hámlasztót, aztán 4-től meg ment a kínlódás, hogy akkor most mi van a kosárban, van-e még beauty box, stb.

De már megkaptam róla én is a visszaigazolást, szóval minden OK!

2 Likes

Anyukámnak szerettem volna egy mini calm down-t, de az pont nincs raktáron. Helyette a THE ORDINARY LACTIC ACID 5% + 2% HA került a kosárba. Remélem ez is jó lesz neki. Magamnak egy G&G B bomb és egy TO Argireline-t rendeltem még.

1 Likes

Én egy TO Granactive retinoid emulsiont szerettem volna, de az sem volt. Mondjuk lehet, hogy még rendelek a Deciem oldaláról, amíg tart az akció, szóval ez annyira nem bántott.

Most viszont úgy tűnik, hogy már tényleg nincs doboz készleten, és már működik az oldal.

2 Likes