Az Essence-től szinte biztos, hogy valami ezer éve kifutott termék lesz benne, sajnos ők is meg a Catrice is állandóan ezt csinálja az összes meglepetésdobozzal, ami nagyon bosszantó…és sajna ez nem a KM (vagy másik esetben a Pixibox) hibája.
2 Fórumtárs már biztos látta érkezik a KM box 22-én! Talán most benevezek, biztató a tartalom.
Ja, le vagyok maradva, én csak most láttam a posztot
(Jaj, de fáradt vagyok )
2 nap és le lehet csapni a KM box-ra, de én még mindig nem tudom eldönteni, hogy kell-e vagy sem. Ti beszerzitek? A sminkes dolgoknak biztosan örülnék, az arcápolóktól tartok viszont, hogy az érzékeny bőröm mennyire bírná.
Én nem fogom ezt most.
Én pont idén vettem volna meg az elsőt. De annyira nem nyűgözött le az box és inkább a páromnak vettem ajándékot karácsonyra :)
Én nem fogom megvenni, mert abból a pénzből inkább olyan terméket veszek, amit tényleg szeretnék. Nekem ezek a meglepetésboxok mindig csalódást okoznak, tele vannak számomra haszontalan dolgokkal (igaz eddig még csak Pixiboxot és Pixibaget próbáltam)
El tudod esetleg ajándékozni valakinek? Engem sok márka érdekelne amúgy, de így hogy nem tudom pontosan mi lesz benne, inkább a nem felé hajlok. Már megvettem a NYX adventi naptárját + Beauty fesztivál is most a hétvégén lesz, úgy érzem el vagyok látva újdonságokkal.
Maga a box biztos jó lesz, de én is úgy vagyok vele, mint @Anheszenamon , hogy inkább olyat veszek abból az összegből, amit tényleg szeretnék.
Tényleg a Beauty fesztivál, biztosan jó lesz, ha Pesti lennék, oda biztosan elmennék, de majd talán jövőre!
Az Officina Merta felkeltette az érdeklődésem és megtaláltam hogy a selyembalzsamjukat dm-ben is árulják, van egy tippem, hogy a dobozba is ez fog bekerülni, amikor felkentem elég erőteljes volt az illata elsőre, hagyott egy kis zsíros réteget a kezemen, azt hogy mennyire hatásos, nem tudom igazán megmondani, mert most szerencsére nem repedezett a bőr a kezemen, egyelőre nem nyűgözött le
Hát, asszem a KM dobozról sikerült lemaradnom.
Beraktam a dobozt kosárba, de onnan már nem jutottam tovább, folyton kidob… Ráadásul ha belép is össze-vissza vannak a termékek a kosaramban.
Én nem a doboz akartam rendelni, de server errorral kidob. Gondolom, sok a látogató, el is felejtettem, hogy ma van…
Még próbálkozom, de lehet, hogy inkább feladom…
Na, most végre sikerült normálisan elküldenem. Mindenesetre nem mertem a bankkártyás fizetést most megkockáztatni, inkább utánvétet kértem…
Egy laza fél órás tortúrát követően nekem is sikerült megrendelnem a boxot. Szintén nem mertem bankkártyás fizetést választani és posta pont helyett is inkább átvetetem anyukámmal. Remélem megérte
most kaptam értesítőt, hogy lehet rendelni
16:34-kor jött az e-mail a sikeres rendelésről, 16:36-kor a box elérhetőségéről
Még szerencse, hogy nálam piros betűs ünnep a KM beauty box megjelenése
Én is már 4 előtt szépen bepakoltam a kosaramba a két G&G mini hámlasztót, aztán 4-től meg ment a kínlódás, hogy akkor most mi van a kosárban, van-e még beauty box, stb.
De már megkaptam róla én is a visszaigazolást, szóval minden OK!
Anyukámnak szerettem volna egy mini calm down-t, de az pont nincs raktáron. Helyette a THE ORDINARY LACTIC ACID 5% + 2% HA került a kosárba. Remélem ez is jó lesz neki. Magamnak egy G&G B bomb és egy TO Argireline-t rendeltem még.
Én egy TO Granactive retinoid emulsiont szerettem volna, de az sem volt. Mondjuk lehet, hogy még rendelek a Deciem oldaláról, amíg tart az akció, szóval ez annyira nem bántott.
Most viszont úgy tűnik, hogy már tényleg nincs doboz készleten, és már működik az oldal.