A Femini Box honlapján lehet rendelni, de az információk jelentős része a facebook oldalukon érhető el. 9000 ft volt a doboz.
Köszi, majd megnézem.
Nem kérdeztem rá, de szerintem a dm kedvencek doboz megszűnt az eddig ismert formájában, mert az aktuálisok menüpont alatt már nem jelenik meg, remélem csak átalakítják és nem tűnik el teljesen.
Nem csodálkozok. Kicsit elhibázottnak éreztem a koncepciót. Egy drogéria nem azért szokott dobozt összeállítani, mert ebből szeretne megélni. Inkább azért, hogy ezzel reklámozza a termékeit. Viszont nem volt rendes visszajelzési felület (facebookos posztok, webshopban termék értékelések). És az állandó mizéria a rendeléskor csak a frusztrált vevők számát növelte.
Én azért örülök, hogy a tavaszi megújulás dobozukat sikerült megvenni, bár a termékek közül egyik sem vált be, a hozzá csomagolt képek viszont nagyon tetszenek meg a doboz maga, kb.2x olyan magas mint a KM box, most épp olyan termékeket tartok benne amiket inkább tavasszal/nyáron fogok használni
Imádtam, amikor még engem oltottak le, mikor a DM box kapcsán többször is megjegyeztem kommentben, hogy nevetséges, hogy egy ilyen nagy cég nem tudja megoldani, hogy a rendszer legalább annyi időre megőrizze a kosár tartalmát, amíg az ember beírja a kártyaszámát. Jöttek az emberek, hogy hát utánvéttel kell rendelni és akkor nincs ilyen gond. Ami tök jó, csak ha a munkahelyemre rendelem a terméket, ahol a recepción átveszik nekem bármikor, akkor nyilván kifizetem előre, nem pedig utánvéttel kérem…
Juhúú
De jó, már vártam!
Van tippetek miket fog tartalmazni?
Nekem most kb. semmi, a márkák egy részét nem is ismerem, vagy nem próbáltam a termékeiket.
Mèg sohasem hallottam a legtöbb márkáról :O. Tényleg megéri vajon megvenni? Az egyik tuti szappan lesz :D, a francia
Én ezeket tippelem:
Fabulon: https://kremmania.hu/kremek/fabulon-acne-stop-arctisztito-kendo, vagy a tusfürdőjük,
Tadé: valamilyen ápoló olaj de valószínű inkább egy szappan ezek közül: https://www.7scents.hu/?swoof=1&product_tag=Tadé,
Essence: Perfect shine rúzs vagy esetleg a This is me,
Levendárium: arcpermet,de bármi lehet,
Yamuna: szappan vagy testápoló,
Neogence: szerintem valamelyik delux mini termékük lesz,
a többiről fogalmam sincs, megtippelni sem tudom
Szerintem megéri abból a szempontból, hogy sok ismeretlen márkát ki tudsz próbálni, de sajnos emiatt lehet végül csak 1-2 termék fog bejönni. Tényleg a Tadé az akár lehet szappan is. A Neogence meg akár fátyolmaszk is.
Számomra ez a doboz most pont azt adja, amiért szeretem a beauty boxokat. Sok ismeretlen márkával való megismerkedést.
Azt nézem, ha rákattintunk a linkre ami a Skinsmart oldalára visz, ott pl. Biola nincs is felsorolva, hanem Officina Merta, aminek a logója a KM blog oldalon a box támogatóit bemutató képen is látszik.
Szerintem akkor az véletlenül lehet a felsorolásban.
Végre, már nagyon vártam. Ez most elég jónak tűnik. Ilyenkor szoktam szérumokat is rendelni magamnak, szóval betárazhatok.
Javították is!
Én szinte biztosan megveszem a boxot. Ez lesz a 3. boxom, és az előző kettőben is volt olyan, ami nem nekem való volt, de a húgaim szerették. Mondhatnám, hogy remek ajándék lett belőle, csak nem alkalomra volt. Eddig mindig olyan termékek voltak, amiket magamtól nem vettem volna meg. És lettek közöttük nagy kedvencek. A rutinomba meg van mindenem, de attól nem félek, hogy olyan termékek lesznek benne, amik szétbombázzák a kialakult rendszert. Amúgy is szeretem az új dolgokat, a kísérletezést.
Én is megrendelem. Mindegyik dobozban volt olyan, amit szerettem, és eddig még mindegyik megérte az árát.
Pl. a KAP ecseteket is egy KM dobozban ismertem meg, és azóta is tart az imádat.
A KAP ecsetekkel én is így jártam.