Már én is akartam kérni, mert bár nem rendeltem meg, de érdekelne
Íme a kép, és a lista:
Dove intensive repair sampon
Helia-D frissítő arcpermet szőlővízzel
Mixa hidratáló arcápoló
Oriflame Tender care univerzális balzsam
Bourjois Le duo blush pirositó - 03 Carameli melo
Biola Time control szérum
Les Sens de Marrakech szappan, narancsvirág illat (kezdem megszokni)
Love Beauty & Planet tropical tusfürdő (ez a termék deluxe méret, de így is 100 ml)
Avon True matt rúzs - Roseberry red
Carmex gránátalmás ajakápoló
Aromax argánolaj
Signal fogkrém szegfűszeg és borókabogyó
Engem meglepett, hogy a Love Beauty & Planet volt az utazó méretű termék, de nem is baj, mert pl. nyaralásra magunkkal vinni tökéletes. Amíg vártam, hogy megérkezzen az én boxom is megnéztem a korábbi boxok tartalmát, és szerintem ezt nagyon jól összerakták.
Egy kis tavaszt csempészett ebbe az őszies időjárásba és nem volt az az érzésem mint a dm kedvencek doboznál, hogy csak olyasmi került volna bele, ami nem fogyott a boltban.
Igen, én is nagyon örültem, hogy az volt az utazó méret, ráadásul 100 ml, ami szuper méret, pont elég lesz a Pünkösdi sörfesztiválra, Gyulán.
Ja és annak is örültem, hogy a Signaltól egy másik ízt raktak be és nem a kókuszosat. A szappan kivételével szerintem mindent el fogok tudni használni
Igen, a fogkrémnek én is. Az utazó méretű tusfürdő tényleg meglepetés volt, de egyáltalán nem bánom. Én is azt érzem, hogy szinte mindent el fogok tudni használni. A szappan kérdéses, ezer éve nincs itthon szappanunk. Illetve a rúzs, mert nekem nagyon rózsaszín (tegnap @macooka láthatta is rajtam), de kísérletezem, hátha mégis megtetszik. A samponon gondolkodom még, mert nincs szüksége a hajamnak “repair”-re, jelenleg. Aztán ki tudja. De minden más el fog fogyni, ebben biztos vagyok.
Szerintem tök jól állt rajtad a rúzs, szerintem adj neki még egy esélyt
U.i.: lecseréltem a képemet!
Igen, észrevettem! :))
Look Fantastic beauty box június (spoiler veszély):
https://www.mysubscriptionaddiction.com/2019/05/look-fantastic-beauty-box-june-2019-full-spoilers.html
Amit én linkeltem ott is benne van minden, csak duma nélkül
Visszatérve a Krémmánia dobozhoz, tegnap kipróbáltam a Helia-D arcpermetet, nekem bejön az illata, mondjuk én egyébként is imádom ezt a (mű)szőlő szagot. Meg úgy egyébként is egész kellemes a hatása is.
Nálam azóta is napi használatban van Tök jól összemossa a por alapú sminkeket (és ugye most csak ilyeneket használok pár hete az Annabelle M.-tól).
Augusztusi Look Fantastic beauty box tartalma:
https://www.mysubscriptionaddiction.com/2019/07/look-fantastic-beauty-box-august-2019-full-spoilers.html
Több, mint 85 fontot ér az ehavi, ezen felbátorodva majdnem meg is rendeltem, de jobban átgondoltam, és valójában nincsen szükségem semmire…
A szeptemberi lookfantastic box kifejezetten ígéretes:
https://www.mysubscriptionaddiction.com/2019/08/look-fantastic-beauty-box-sept-2019-full-spoilers.html
Én a dekoltázsomra szoktam fujkálni, mint már említettem, jó-jó, de nem hiszem, hogy újraveszem.
Az enyémnek már több, mint fele elfogyott, szerencsére a kolléganőm nekem adta az övét.
Ha valakit érdekel. Limitált kiadósú Nars box: https://www.lookfantastic.com/beauty-box/lookfantastic-x-nars-limited-edition-beauty-box-worth-over-127/12255602.html
Nagyon szuper! A Nars pirosítóját és bronzerét már ezer éve ki szeretném próbálni!
A szokásos szépségdobozoktól kissé eltér, de mégis érdekes lehet számtokra is a Femini Box.
Először rendeltem tőlük. Talán kevésbé profi a szervezés mint a Pixiboxnál. A doboz tartalmával kapcsolatban szerintem megfelelően és időben tájékoztatnak. Kicsit hiányoltam a visszaigazoló emailből a szállítás időpontjáról szóló infókat, de a Facebook oldalukon megtaláltam azokat. A szállítás napján a futárszolgálat érkezés előtt fél órával felhívott, így volt időm felkészülni.
A doboz kevésbé díszes, mint a Beauty boxok általában. Látszik, hogy kevésbé érintette meg a tömegtermelés szele: a dobozok nem előre legyártott mintával érkeznek, hanem egy egyszerű karton dobozt szalaggal díszítettek. Több kategóriában volt termék a dobozban (smink, bőrápolás, tisztítószer, étkezés). Úgy érzem a válogatás során kevésbé dominált az ilyen dobozoknál jellemző “rakjuk meg mindenfélével, hogy elmondhassuk, milyen nagy értékű a doboz” szemlélet. Nekem így is megérte.
Az egyetlen dolog, ami kicsit zavar a könyv. Vagyis a gerince, egész pontosan a gerinc fedésének a hiánya. Utána néztem, így lett kiadva a könyv, fogalmam nincs miért (Környezettudatosabb lenne? Vagy olcsóbb?). Viszont ha már így alakult, a kiadó vagy a dobozt összerakók helyében ezt előre jelezném a vásárló felé. Mert így kicsit olyan érzésem volt, mintha másodosztályú árut kaptam volna. Ami nem éppen szerencsés, mikor a cél az lenne, hogy a kiadót / boxot szimpatikussá tegyék számomra.
Ennek ellenére összességében pozitívan csalódtam, szerintem fogok még rendelni ilyen dobozt.
A képek a dobozról:
Ilyet hol lehetett rendelni és milyen áron?