Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Ausztriában vállaltam be 3 hónap Glossybox előfizetést, de megbántam.

1 Likes

4 Likes

Nem ismerem a márkát, mit érdemes róla tudni?
Most mondjuk nagyon nem aktuális, szerencsére van is otthon minden amire szükségem van, úgyhogy nem nagy a kísértés.

Esetleg valaki tudja, hogy kik állnak a márka mögött? Nem igazán lehet kiguglizni, legalábbis én csak egy általános bemutatkozást találtam.

Csak annyit találtam én is, hogy a T.B.G. csoporthoz alá tartozik Képes Gergely a tulajdonos, Pallai Dorina meg a NERDS alapítója… dehogy kik azok aki igazából formulálja a termékeiket meg hol, arra én sem jöttem rá…ránézésre ez megint csak egy üres marketing márka. Kicsit nevetséges, hogy leírják írják hogy ilyen olyan missziójuk meg víziójuk van meg a tudomány mindenek feltt, de annyi nincs fent hogy hol és ki készíti a termékeket…

1 Likes

Egy éve a redditen már ment a találgatás, hogy ki van a márka mögött: Reddit - The heart of the internet
Van egy komment ami különösen találó, de nem merem ide bemásolni (a cég neve csak egy ’ jellel megtoldva).

4 Likes

Köszönöm szépen, további kérdésem az lett volna, hogy ki az a Pallai Dorina :rofl: De annyira nem fontos.
És elolvastam a reddites kommenteket is, mit mondjak: nagyon nem hozták meg a kedvem, hogy 15ezerért rendeljek egy dobozkát ezzel a márkával megtömve.

Köszi, ez érdekes volt…na ja hasonlóan gondolom én is :rofl:

1 Likes

A fejlesztések évekbe kerülnek a kis márkáknak.
Ld. nálunk Judit (Apolka), éveken keresztül alakította ki a “portfólióját”. Pedig neki adott volt a szakmai háttere és egy nagy céggel dolgozott együtt.
A briteknél Caroline Hirons is egymás után hozza ki a termékeit (bár ő ugye tesztelteti is őket előtte…).
De egyikőjüknek sincs még fényvédője.

Egy ismeretlen magyar márka, aki a semmiből csinál egyet? Nem hinném.

Nekem ez abszolút hiteltelen. Valószínűleg a termékek nagy része egy ismert, a gyártónál elérhető formula minimális módosításával jön létre.

6 Likes

Nekem az volt fura és gyanús, hogy ezek a magyar, tudatos bőrápoló márkák nagyjából totál egyidőben jöttek ki. Nerds, Pem Delian, Almost 1.168, Elyn’s Lab, stb. Volt egy jó darabig kb. csak a G&G aztán azt vettem észre, hogy hirtelen lettek ezek az új márkák magyaroktól, sorakoznak a drogéria polcain és én alig tudok különbséget tenni. :sweat_smile:

1 Likes

Valószínűleg a G&G-n kívül mindenki kész receptúrát vesz és legyártatja, de ide kell írjam, hogy a Nerds Beauty és Pem Delian termékek között vannak szenzációsak, tényleg jól sikerült darabok.
Nerds Beauty

• Barrier fluid, nem tudok helyettesítő terméket, ami jobb
  • az új zabos arclemosó érzékeny bőrre szuper

Pem Delian

• a két új mist :heart_eyes: a spriccelő fej hibátlan, szinte ködöl
  • BHA lemosó szintén

Most láttam, hogy lesznek új termékek, pl. Milky glow rice toner, ott vagy 3 biztosan kell.
A Pem Delian csomagolás szerintem telitalálat, azokkal a fagyi színekkel igazán mutatós.

6 Likes

Tényleg szép színek :dango:.
Most nagyon trendi ez az ajakápolókra rakott fityegő, sok helyen látom. 🧚🏻‍♀️