Mit tippeltek, a Ralph Lauren illat vajon mi lehet? Azt írják, hogy teljes kiszerelés lesz mindegyik termék.
Szerintem a Romance 
1 Likes
Évek óta nem rendeltem ilyen boxot. A Lush biztos, hogy fürdőgolyó lesz, azt biztosan nem fogom használni, mivel zuhanykabinunk van. De a többi érdekes lehet… hát még meggondolom. Egy 30 ml-es parfüm önmagában 10ezer körül van, a Hada Labo-t szerettem régen, kézkrémet is biztosan el tudom használni, a többi meg próba cseresznye.
2 Likes
Most olvastam a K-Pop Beauty Box unboxing cikket.
Áldom a józan paraszti eszemet, hogy végül lebeszéltem magam, hitelkártyám is hálás köszönetet mondott különösen így Karácsony előtt, tehát a közel 20ezer forintot másra lehet elverni. 
Összeszámoltam: a dobozban található 16 termékből 10 darab abszolút a felesleges kategória számomra, tulajdonképpen az összes többi is. 
- Egy halom zsíros bőrre való lötyike csuklóból kilőve, mivel száraz bőröm van.
- Fátyolmaszkokat, szemmaszkokat utálom.
- Essence karkötő tiniknek mondjuk elmegy, de arra a korszakomra már szinte nem is emlékszem, körömmatricát, alapozó szivacsot, fürdőgolyót egyáltalán nem használok.
- A holo körömlakk és a szájfény már megvan.
- Kézkrémem, habzó arclemosóm pedig 3 évre elegendő tobzódik itthon.
Talán egyedül a Romance parfüm, ami érdekes lett volna - de ennyi pénzért egy 100 ml-est is megvehetek talán.
Tudom, antiszoci vagyok, bocsánat…

Valaki megrendelte? Ha igen, hogy vált be, mennyire tudja használni a tartalmát?
5 Likes
Talált, süllyedt! 
1 Likes