Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Hogy legyen valami jó is a héten: https://www.notino.hu/beauty/beauty-box-notino-no11-essence-of-korea-ajandekszett-holgyeknek/p-16251441/

1 Likes

Jó találat. :grinning:

1 Likes

Bipa Bonus Box. Pontokért lehet kiváltani. Néha veszek belőle. A téliek jobbak voltak, mint a nyári, de ebből is használni fogom a teljes méretű Frosch terméket, a napozó lotiont is 1x majd. Mindig van benne utazó méret fogkrémből, most csak 1, néha 3 különböző is volt benne. Kuponok, részletes ismertető füzet, mint a lookfantastic dobozainál.

7 Likes

Az egyik téli:

4 Likes

Az a 30 fatoros Hawaiian Tropic azegyik notinos boxban is benne volt, nekem elsőre nagyon mű érzetű és kellemetlen volt az illata de felkenés után már jobban átjött a trópusi illat de nem zavaróan. A 30 SPF miatt én arra használom hogy délután bekenem vele akarom,hogy ha csak a villamos napos oldalán van ülőhely akkor se égessen a nap. Erre nekem bevált. Azóta másik topicban ajánlotta valaki ezt a naptejet:dm Magyarország - dm.hu Online Shop Nekem!
és ezt már többször használtam úgy hogy vizes lett a bőröm és nem kentem újra,mégsem égtem le, úgyhogy szerintem én ennél a változatnál maradok.

Sok nem látszik belőle de megérkezett

16 Likes

Idén még nem voltam strandon, de tervben volt. Szerintem ezt csak jövőre fogom használni.

1 Likes

https://www.notino.hu/beauty/?f=1-1-44128-68235

úgy látom 15-30% kedvezménnyel vannak most boxok

1 Likes

November 28-án új KM box.

1 Likes

A doboz nagyon szép lesz.

1 Likes

Volt olyan doboz, ami nagyon tetszett, de nem vettem meg, meet a beltartalom nem érdekelt. Azóta is bánom. :frowning: De szerintem ezt se fogom megvenni.

Az elején odáig voltam ezekért a boxokért. A másodiktól talán a hetedikig megvan mindegyik, de mostanában nem igazán tetszenek. Ezt sem fogom megvenni. Szerintem az ingerküszöböm lett sokkal magasabb, de nem baj legalább megmarad a pénzem.

4 Likes

Nagyjából így vagyok vele én is. És azt hiszem, pont ugyanazokat vettem meg én is. :slightly_smiling_face:

1 Likes