Mondjuk az vicces, hogy “extrán limitált mennyiségben” elérhető.
Egészen jó a lista, még lenne is egy-két márka, ami érdekelne, de valahogy most nem érzem azt, hogy nekem ezt meg kell rendelni.
Pedig amúgy lehet, hogy tök jó dolgokat válogatnak össze bele, a legtöbbször amúgy én elégedett szoktam lenni a boxok tartalmával.
Nem szállok ringbe a megszerzéséért…Nincs hozzá idegem…
Pontosan, meg felesleges 14.000 ftom. Pedig ez jó boxnak tűnik most.
Én a 2 legutóbbi cult beauty boxot vettem meg most.
Az egyiket 40 eurért, a másikat meg 30ért, most a 25%-os akcióban. Közel annyi ez árban, mint ez a kremmániás, de értékben sokkal több és színvonalas márkák termékei vannak benne. Amióta ezekkel ajándékozom.meg magamat, eszembe sem.jut ránézni ezekre a kremmaniás boxokra, mert a fele drogériás, a másik fele meg minta.
Én megint kihagytam ezt a dobozt, de látom, hogy még van belővel, viszont a biodermás végre elfogyott…én mostanában inkább azt szoktam csinálni, hogy azok a termékek, amik tetszenek a dobozokból, azokat felírom és csak akkor veszem meg őket, ha valóban szükségem van rájuk.
Már láthatjuk is a tartalmát a boxnak: Krémmánia on Instagram: "Nézzük meg együtt, mi volt a legutóbbi, Adventi Beauty Boxunkban! 🎄🎁✨ #krémmánia #beautybox #krémmániabeautybox #unboxing #adventibox #karácsony #christmas"
Nem akartam érte harcolni este láttam hogy azt írták még mindig van belőle . Aztán másnap megmutatták mi van benne.
És akkor megvettem. Jó kis súlya van. Ez megérte.
Maga a doboz gyönyörű, de biztos nem veszem meg. Revolution meg revox termékekből sem találtam még soha olyat ami bevált volna, még előző boxokból is itt porosodnak ezek
Én édesség boxról még nem hallottam, azt szívesen kipróbálnám.
Kencés boxot nem vennék, mert nem támogatná a tudatos bőrápolás filozófiámat, kozmetikumosat pedig azért nem, mert egyrészt minimalistán sminkelek, másrészt mit kezdjek azzal, ami a bőrszínemhez nem passzol.
Nálam is kimarad. Ez is.
Régen erre gondolkodás nélkül csaptam volna le. Régen… De nem manapság. Hál Istennek.
Szerintem sokunknál van olyan, hogy egy időben rákattanunk a boxokra, aztán egy idő után lecseng.
Bár, ha érdekesebb márkák lennének benne…
Megnéztem, meg sem kísért. Komolyan, Catrice, essence, REVOX, meg Revolution? Az unboxingból úgyis látszik majd érdemes-e valamelyiket megvenni. Dr. Irena Eris meg hazavágná a hobbimat. XD
Én sose boxoztam… gyerekként se szerettem a kindertojást, mindig vacak volt benne a meglepi.
Kicsit más box (vagyis bag). De éppen akciós
én most egy ilyet láttam: https://www.notino.hu/beauty/beauty-box-notino-no7-beach-ready-ajandekszett-holgyeknek/ mondjuk elég sok benne a próba termék.
Soha nem talált be egyik box sem, de ez a csomag amit mutattál ez nagyon tetszik, az önbarnító kivételével mindent el tudnék belőle használni és így egyben szuper áron van az egész.