Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Mondjuk az vicces, hogy “extrán limitált mennyiségben” elérhető. :smiley:

1 Likes

Egészen jó a lista, még lenne is egy-két márka, ami érdekelne, de valahogy most nem érzem azt, hogy nekem ezt meg kell rendelni.
Pedig amúgy lehet, hogy tök jó dolgokat válogatnak össze bele, a legtöbbször amúgy én elégedett szoktam lenni a boxok tartalmával.

Nem szállok ringbe a megszerzéséért…Nincs hozzá idegem…

2 Likes

Pontosan, meg felesleges 14.000 ftom. Pedig ez jó boxnak tűnik most.

Én a 2 legutóbbi cult beauty boxot vettem meg most.
Az egyiket 40 eurért, a másikat meg 30ért, most a 25%-os akcióban. Közel annyi ez árban, mint ez a kremmániás, de értékben sokkal több és színvonalas márkák termékei vannak benne. Amióta ezekkel ajándékozom.meg magamat, eszembe sem.jut ránézni ezekre a kremmaniás boxokra, mert a fele drogériás, a másik fele meg minta.

14 Likes

Én megint kihagytam ezt a dobozt, de látom, hogy még van belővel, viszont a biodermás végre elfogyott…én mostanában inkább azt szoktam csinálni, hogy azok a termékek, amik tetszenek a dobozokból, azokat felírom és csak akkor veszem meg őket, ha valóban szükségem van rájuk.

Már láthatjuk is a tartalmát a boxnak: Krémmánia on Instagram: "Nézzük meg együtt, mi volt a legutóbbi, Adventi Beauty Boxunkban! 🎄🎁✨ #krémmánia #beautybox #krémmániabeautybox #unboxing #adventibox #karácsony #christmas"

Nem akartam érte harcolni este láttam hogy azt írták még mindig van belőle . Aztán másnap megmutatták mi van benne.
És akkor megvettem. Jó kis súlya van. Ez megérte.

IMG_20231206_133539

12 Likes
2 Likes

Maga a doboz gyönyörű, de biztos nem veszem meg. Revolution meg revox termékekből sem találtam még soha olyat ami bevált volna, még előző boxokból is itt porosodnak ezek :smiley:

Én édesség boxról még nem hallottam, azt szívesen kipróbálnám.
Kencés boxot nem vennék, mert nem támogatná a tudatos bőrápolás filozófiámat, kozmetikumosat pedig azért nem, mert egyrészt minimalistán sminkelek, másrészt mit kezdjek azzal, ami a bőrszínemhez nem passzol.

1 Likes

Nálam is kimarad. Ez is.

1 Likes

Régen erre gondolkodás nélkül csaptam volna le. Régen… De nem manapság. Hál Istennek.

7 Likes

Szerintem sokunknál van olyan, hogy egy időben rákattanunk a boxokra, aztán egy idő után lecseng. :slight_smile:
Bár, ha érdekesebb márkák lennének benne…

4 Likes

Megnéztem, meg sem kísért. Komolyan, Catrice, essence, REVOX, meg Revolution? Az unboxingból úgyis látszik majd érdemes-e valamelyiket megvenni. Dr. Irena Eris meg hazavágná a hobbimat. XD

2 Likes

Én sose boxoztam… gyerekként se szerettem a kindertojást, mindig vacak volt benne a meglepi.

2 Likes

Kicsit más box (vagyis bag). De éppen akciós

2 Likes

én most egy ilyet láttam: https://www.notino.hu/beauty/beauty-box-notino-no7-beach-ready-ajandekszett-holgyeknek/ mondjuk elég sok benne a próba termék.

4 Likes

Soha nem talált be egyik box sem, de ez a csomag amit mutattál ez nagyon tetszik, az önbarnító kivételével mindent el tudnék belőle használni és így egyben szuper áron van az egész.

2 Likes

Bár beautynak nem mondanám de macskásoknak jó lehet :smiley: Mancs Box

https://beautybox.kremmania.hu/

1 Likes