Lehet ezzel is úgy lesz
Vajon az ára miatt nem kapkodják úgy el mint szokták?
Ha érdekel valakit, ma 14:00 órától elérhető a glamour beauty box, 9500-ért lehet venni glammies-box-2023
Egész jók is vannak benne, de a múlt heti beauty expo után nekem szerencsére jó sokáig nem kell semmi
Milyen volt az expo?
Szia, másik topikba írtam egy kis beszámolót, megjelöllek🙂
köszi!!
Újabb Glmour Box, Delux Box
Erről a fillerina 12 HA-ról tud valaki valamit, mert nem igazán találtam erről semmi a nyilvánvalóan szponzorált tartalmakon kívül.
Nem győzött meg ez a box
Vajon mi lesz benne? Kíváncsian várom. Egy ideje nem vettem beauty boxot, szerintem most sem fogok, de ár-érték arányban elég ütős dobozt raktak össze.
Még mindig van a Bioderma monoboxból is az oldalon…
Én arra számítottam, hogy leakciózzák, most, hogy elérhtő az új KM doboz, de nem.
Csak kérnen kellett, és kihoztam egyet
https://www.dm.hu/balea-adventi-kalendarium-test-es-hajapolasi-termekekkel-p4066447422528.html
Emlékszem a beauty expon volt valami kedvezmény hozza talán, de én nem is kaptam olyan info lapot, csak barátnőmén láttam, úgyhogy nem emlékszem pontosan a részletekre.
Egész jól sikerült ez a doboz, de nem bánom hogy nem vettem. Teli vagyok még mindig mindennel, meg pont most kaptam meg a biodermás krémet a nyereményjátékból, úgyhogy igazán semmi okom nem volt pénzt költeni
De szép a doboza!
A doboz színe nagyon tetszik, lehet most csak emiatt meg kell vennem…pedig szerintem az utolsó doboz amit vettem, még pár éve a bordó színű karácsonyi volt reméljük a tartalma is jó lesz!
Ezek szerint a bordó és a kék neked is kedvenc színek?
Remélem jó lesz a beltartalom és elcsábulok
Mondjuk a legutóbbi KM dobozom kb két éve vettem, és még mindig van elhasználatlan termék belőle. (Bontatlan már szerencsére nincs.) És abból is volt egy-két továbbajándékozás.
Hmm-hmmm… Kinek vannak tippjei? Egészen érdekes a box, vannak termékek, amik felkeltették az érdeklődésem, de azért van, ami kevésbé.