Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Áháá! :smiley: Minden érthető és világos :smiley:

Sziasztok!

Nekem kicsit csalódás a box.
Ha valakit érdekel a Revolution paletta és az Essence highligter az írjon :wink:

1 Likes

Itt a következő box. Részemről ez most kimarad, valahogy nem hoz lázba. Mit gondoltok róla?

1 Likes

Nekem ez most tetszene is, de a dobozok árait nem értem, az előző doboz összértéke elvileg 37ezer volt és 11ezerért lehetett venni. Ez meg 25ezeres összérték mellett kerül majd 15ezer+pk…ez azért így érdekes.

1 Likes

Ezen én is nagyon meglepődtem, hogy ennek miért alakult így az ára. Ráadásul a másikban csak két termék volt minta, a többi nem.

Igen, még ez is. Úgy tűnik, így ezt a dobozt is kihagyom, bioderma termékek igaz hogy jók, de nem pótolhatatlanok számomra. Az Institut Esthedermet még nem próbáltam, de az áruk alapján az az érzésem, hogy ezek lesznek a minták, úgyhogy sokra nem mennék velük amúgy sem :smiley:

2 Likes

Az ár szerintem a márkákat forgalmazó cégtől függ. Gondolom úgy voltak vele, hogy egy nagyrészt Bioderma dobozt kisebb kedvezménnyel is meg fognak venni.

1 Likes

Valószínűleg tényleg ez lesz a megoldás.

1 Likes

Sziasztok!

Nem tudom ez volt-e már, szerintem jó kis ajánlat, plusz még a szállítás is benne van árban :slight_smile:

2 Likes

Ez egy havi előfizetéses buli? Ha egyszer veszek, akkor havonta automatikusan küldik a kövi csomagot és az ellenértéket vonják a bankszámláról? Erről nem találtam infót :thinking:

Elméletileg nem kéne, a vásárlás során nem olvastam sehol ilyesmit az (ÁSZF-ben sem), de lehet még egy emailes kérdést megér a dolog.

1 Likes

Először rendeltél innen box-ot?

Igen, első alkalom

nem előfizetéses, tavaly vettem egyszer, szerintem azóta nem is volt csak pár másmilyen dobozuk, emlékszem volt kisállatos meg férfiaknak készült is :grinning:

1 Likes

Ez jó hír, én nem is találkoztam vele, de ennyiért nem tudtam ellenállni. Csak a testápoló már 1000 ft kedvezmény nélkül.

Köszi!
Nekem most a ffi csomag fog kelleni :sweat_smile:

Ilyet sem láttam még, hogy majdnem fél3 és még elérhető a beauty box!

Régebben volt valamilyen “hajas” box, az napokon át kapható volt.

Nem, a hajas box emlékszem hónapokig elérhető volt, végül a következő box-al csináltak akciót hogy a kettő együtt olcsóbban jött ki és úgy fogyott csak el végül :smiley:

Pláne! :grin: