Áháá! Minden érthető és világos
Sziasztok!
Nekem kicsit csalódás a box.
Ha valakit érdekel a Revolution paletta és az Essence highligter az írjon
Itt a következő box. Részemről ez most kimarad, valahogy nem hoz lázba. Mit gondoltok róla?
Nekem ez most tetszene is, de a dobozok árait nem értem, az előző doboz összértéke elvileg 37ezer volt és 11ezerért lehetett venni. Ez meg 25ezeres összérték mellett kerül majd 15ezer+pk…ez azért így érdekes.
Ezen én is nagyon meglepődtem, hogy ennek miért alakult így az ára. Ráadásul a másikban csak két termék volt minta, a többi nem.
Igen, még ez is. Úgy tűnik, így ezt a dobozt is kihagyom, bioderma termékek igaz hogy jók, de nem pótolhatatlanok számomra. Az Institut Esthedermet még nem próbáltam, de az áruk alapján az az érzésem, hogy ezek lesznek a minták, úgyhogy sokra nem mennék velük amúgy sem
Az ár szerintem a márkákat forgalmazó cégtől függ. Gondolom úgy voltak vele, hogy egy nagyrészt Bioderma dobozt kisebb kedvezménnyel is meg fognak venni.
Valószínűleg tényleg ez lesz a megoldás.
Sziasztok!
Nem tudom ez volt-e már, szerintem jó kis ajánlat, plusz még a szállítás is benne van árban
Ez egy havi előfizetéses buli? Ha egyszer veszek, akkor havonta automatikusan küldik a kövi csomagot és az ellenértéket vonják a bankszámláról? Erről nem találtam infót
Elméletileg nem kéne, a vásárlás során nem olvastam sehol ilyesmit az (ÁSZF-ben sem), de lehet még egy emailes kérdést megér a dolog.
Először rendeltél innen box-ot?
Igen, első alkalom
nem előfizetéses, tavaly vettem egyszer, szerintem azóta nem is volt csak pár másmilyen dobozuk, emlékszem volt kisállatos meg férfiaknak készült is
Ez jó hír, én nem is találkoztam vele, de ennyiért nem tudtam ellenállni. Csak a testápoló már 1000 ft kedvezmény nélkül.
Köszi!
Nekem most a ffi csomag fog kelleni
Ilyet sem láttam még, hogy majdnem fél3 és még elérhető a beauty box!
Régebben volt valamilyen “hajas” box, az napokon át kapható volt.
Nem, a hajas box emlékszem hónapokig elérhető volt, végül a következő box-al csináltak akciót hogy a kettő együtt olcsóbban jött ki és úgy fogyott csak el végül
Pláne!