Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Nekem CT díszdobozom van, ilyen kis kincsesláda…315528906_1476507752760550_8753674835955213556_n

20 Likes

Glamour beauty box december 6-tól!
https://glamourbeautybox.hu/csajos-este-box

3 Likes

Ha megnyerem a főoldalon hirdetett KM boxot, én ingyen is odaadom. :slight_smile:

1 Likes

már december 13-tól :open_mouth:

FB_IMG_1684141861261

https://beautybox.kremmania.hu/

3 Likes

Az első mondat végét alig tudtam értelmezni.
monobox-unkbanis! :astonished:

3 Likes

Olyan, mintha egy baktérium neve lenne. :rofl:

6 Likes

A monobox-ot értettem, de az unkbanis-on komolyan elgondolkodtam, hogy ez valami új kifejezés, amit ismernem kellene? :joy::joy::joy:

5 Likes

Én azt betűzgettem, hogy milyen unikornis ?!? :smiley:

4 Likes

Igen, én is néztem egy nagyot, hogy ez valami spéci beauty boxos szókincs vagy mi…de gondolom az autocorrect újabb áldozatot szedett, vagy elfelejtettek szóközt ütni és az autocorrect ezt ötlötte ki :rofl:

Vagy nézegette, hogy x-re végződik a szó és nem bírta kitalálni, hogy is kéne hozzácsatolni azt a sok toldalékot, így ez lett belőle. :sweat_smile:

Mi az, hogy monobox? :grinning_face_with_smiling_eyes:

Szerintem az, hogy csak egy cégtől vannak benne termékek, én legalábbis így értelmeztem.

Mától rendelhető a beauty box. Rendelt valaki?

1 Likes

Jelen - igen, én megrendeltem. Most nem volt egyszerű, mióta átköltöztek az új felületre, az össze rendelésem zökkenőmentes volt, ez most nem annyira.
Ami nagyon meglepett viszont, hogy Facebook-on írták, hogy június 15-én újabb doboz jön. :flushed:

1 Likes

Ó azt nem is láttam még. :open_mouth:
Majd számolj be a tapasztalataidról, mennyire érte meg.

1 Likes

Mindenképp jövök infóval! :slight_smile:
Ez pedig az infó a következő boxról
Screenshot_20230525_164352_Facebook

1 Likes

Délelőtt befutott a box. Elégedett vagyok a tartalmával, egy termék van, amivel nem tudom, még mit kezdek, de lesz valami sorsa. :slight_smile:
20230526_164357

Tartalom

A TT mini hajkefének kifejezetten örülök. A nagy tesójára tavaly beruháztam, a legjobb döntésem volt. A hajápolónak is örülök, kíváncsi vagyok rá. Az önbarnítóval nem tudom, mi lesz, soha nem használtam még (ehhez egyébként egy kesztyű is van a dobozban). A többi dolog el fog fogyni, a sminkek biztosan, és a testápoló is.
20230526_164504

15 Likes

Hmm, a revox lip fillerre hirtelen azt hittem valamelyik l’oréal revitalift termék :face_with_monocle:

1 Likes

A revox-nak nem az a lényege hogy lekoppint minden más markát? Múltkor a douglasban kerestem egy the ordinary terméket és egymás fölött volt kirakva a két márka és kellett egy pici idő mire rájöttem, hogy ja más a csomagolás és az egyik sorban a revox van :sweat_smile:

1 Likes