Megvettem végül a Kiskegyed box-át, mert szomorú voltam hogy a KM-eset most kihagytam, de nagyon tetszik! Előre tudtam, hogy mi lesz a dobozban, úgyhogy nem volt meglepetés, de 5900-ért egy nagyon jó. Ebben is vannak hajas cuccok, de pont jó arányban, nekem már a tangle teezer (gyönyörű ) és határidő napló miatt is megérte egyébként lehet van még pár darab, mert kaptam nem rég e-mailt róla, ha valakit érdekelne.
Új Krémmánia beauty box:
Hát lehet ezt is kihagyom, most néztem rá az előző box-ra és még az is elérhető…egy ideig vártam, hogy majd adnak rá valami kedvezményt, de úgy tűnik nem
Fura az a hajápolós box… mindig egy csomóan arra szavaztak az olyan kérdésekre (én is), hogy milyen boxot szeretnénk látni legközelebb, de valahogy mégse kapkodták el…
Én nem tudom eldönteni egyelőre, hogy mit gondoljak róla, egy-két termék van, ami miatt talán megérné, de összességében megint csak beraktároznék egy jó adag kozmetikumot, amit ki tudja, mikor vennék elő.
íme a kedvezmény!
Mától lehet rendelni a Glamour Beauty boxot, azt hiszem 14.00-tól. Érdekel titeket? Mennyire megérős szerintetek? Szerintem én kihagyom, habár az a néhány termék, ami érdekel, már visszahozná az árát, de a többit nem tudom, hogyan használnám el.
https://glamourbeautybox.hu/
Sziasztok! Megrendeltem életem első Krémmánia Beauty Boxát. Korábban vagy még volt elég kence itthon, vagy nem tudtam megrendelni a nagy érdeklődés miatt. Idén viszont összeálltak a szülinapomra a dolgok. Mindegyik termékkel elégedett vagyok, de 4-et kiemelnék közülük. ITT írtam róluk részletesebben.
Gondoltam hogy megveszem, ha érdekes márkák lesznek, de ez olyan langymeleg felhozatal nekem, úgyhogy ezt most megint kihagyom.
Ha valaki megválna a papírdobozától egy tábla Milka csoki fejében, hálás volnék. Budapesten, személyes átvétellel. Köszönöm.
Na igen, egy dobozra én is bármikor szívesen beneveznék, olyan szép!
Esetleg a piaci rést betöltendő, legyenek üres dobozok is.
Jut eszembe!
Ha valakinek kell ez a pixibox, Budapesten milka/boci csokiért, írjon
Ezek után nem lepődnék meg, ha megjelennének a piactéren az üres krémmániás dobozokat árusítók is