Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Screenshot_20220426-134200_Gmail

Megvettem végül a Kiskegyed box-át, mert szomorú voltam hogy a KM-eset most kihagytam, de nagyon tetszik! Előre tudtam, hogy mi lesz a dobozban, úgyhogy nem volt meglepetés, de 5900-ért egy nagyon jó. Ebben is vannak hajas cuccok, de pont jó arányban, nekem már a tangle teezer (gyönyörű :heart_eyes:) és határidő napló miatt is megérte :sweat_smile: egyébként lehet van még pár darab, mert kaptam nem rég e-mailt róla, ha valakit érdekelne.

3 Likes

Megy a csábítás :smiley:

image

Új Krémmánia beauty box:

3 Likes

Hát lehet ezt is kihagyom, most néztem rá az előző box-ra és még az is elérhető…egy ideig vártam, hogy majd adnak rá valami kedvezményt, de úgy tűnik nem :smiley:

1 Likes

Fura az a hajápolós box… mindig egy csomóan arra szavaztak az olyan kérdésekre (én is), hogy milyen boxot szeretnénk látni legközelebb, de valahogy mégse kapkodták el… :thinking:

Én nem tudom eldönteni egyelőre, hogy mit gondoljak róla, egy-két termék van, ami miatt talán megérné, de összességében megint csak beraktároznék egy jó adag kozmetikumot, amit ki tudja, mikor vennék elő.

2 Likes

Lesz glamour box is, ha valakit érdekel! https://glamourbeautybox.hu/
Kép

3 Likes

íme a kedvezmény! :smiley:

3 Likes

Mától lehet rendelni a Glamour Beauty boxot, azt hiszem 14.00-tól. Érdekel titeket? Mennyire megérős szerintetek? Szerintem én kihagyom, habár az a néhány termék, ami érdekel, már visszahozná az árát, de a többit nem tudom, hogyan használnám el.
https://glamourbeautybox.hu/

Sziasztok! Megrendeltem életem első Krémmánia Beauty Boxát. :grinning:Korábban vagy még volt elég kence itthon, vagy nem tudtam megrendelni a nagy érdeklődés miatt. Idén viszont összeálltak a szülinapomra a dolgok. :blush: Mindegyik termékkel elégedett vagyok, de 4-et kiemelnék közülük. ITT írtam róluk részletesebben.

3+1 kedvenc a Krémmánia nyári Beauty Box-ából

2 Likes

IMG_20221107_093441

11 Likes

Gondoltam hogy megveszem, ha érdekes márkák lesznek, de ez olyan langymeleg felhozatal nekem, úgyhogy ezt most megint kihagyom.:woman_shrugging:t2:

2 Likes

Ha valaki megválna a papírdobozától egy tábla Milka csoki fejében, hálás volnék. :slight_smile: Budapesten, személyes átvétellel. :slight_smile: Köszönöm. :slight_smile:

1 Likes

Na igen, egy dobozra én is bármikor szívesen beneveznék, olyan szép!

1 Likes

Esetleg a piaci rést betöltendő, legyenek üres dobozok is. :laughing::laughing::laughing:

14 Likes

Jut eszembe!
Ha valakinek kell ez a pixibox, Budapesten milka/boci csokiért, írjon :slight_smile:
IMG-6755

Ezek után nem lepődnék meg, ha megjelennének a piactéren az üres krémmániás dobozokat árusítók is :joy:

4 Likes