Nekem 2 éve a sima dmes vásárlás mellé a pénztárnál ajándékba adták.
Paletták ügyében nem vagyok update. Valahogy évekig megvagyok azzal a néhány darabbal, ami van. Valószínűleg, továbbajándékozás lesz belőle. Van olyan barátnőm, aki imádja a szemhéjpúdereket.
Annyira én se vagyok up-to-date, de a p2-nél volt anno a kedvenc alapozóm ami márkástól eltűnt a rosziból. (Jól is feküdt, de főleg a színe miatt volt kedvenc. Igen ritka az az alapozó ami az én sápadt, hideg sárga fejemre illik - az utolsó majdnem üres üveget meg is tartottam egy darabig referenciának, de beszáradt és oxidálódott).
Volt egy pirosító is onnan amit szerettem, de előbb a tokja tört el, utóbb maga a pirosító is; aztán egy költözéskor kiszelektáltam. Még egy piros mono szemfesték kallódik valahol a gyűjteményemben a márkától, de valószínűleg az is szortírozásra kerül hamarosan.
Uhh, lehet ez lesz az első box amit kihagyok, mert pl. samponból irritáció miatt csak SLS menteset használok, meg amúgy sem igazán szoktam túl sokat foglalkozni a hajammal, de azért kiváncsi leszek a részletesebb blog posztra a márkákat illetően.
Nagyon kíváncsi leszek a márkákra, annak függvényében fogok dönteni, hogy kell-e vagy sem.
Felkerült a blog poszt a márkákról! Jó nagyot emelkedett az ára, 8900+posta😳
Még szerencse, hogy abszolút nem keltette fel az érdeklődésemet.
Elolvastam a listát, és megállapítottam, hogy ezt a dobozt biztosan nem veszem meg.
Detto. Egyetlen márka sem vonzó benne, amit a hajamra tennék…
Krémmánia, mint saját márka? Csináltak egy kence brand-et Éviék?
Szerintem csak ilyen kiegészítők inkább a kremmánia logóval ellátva, mint az kis kozmetikai táska, amit már többször adtak. Én konrétan a leírásból, ilyen mikroszálas törölközőre gondoltam, de majd kiderül
Én hajturbánra tippelek
Jó ötlet!
Úgy látom, most mást sem izgat nagyon a doboz, máskor percek alatt elkapkodják
Igen, én is néztem délután, és még mindig van belőle.
Nem kaptam még hírlevelet róla, de még nem láttam korábban, szóval valószínűleg a jövő héten lesz elérhető:
A nagy fényvédők inkább száraz-normál bőrre ideálisak. Ilyen bőrtipussal szerintem elég jó vétel…
Még sosem vettem beauty boxot, de ez ígéretesnek tűnik, jók a termékek.
Shiseido az nekem is volt, nagyon szerettem.
Én is tavaly használtam el egy shiseidot, nyáron, kikapartam az utolsó cseppet is a flakonból
Találtam egy videót az új km boxról, én nem bánom hogy ezt most kihagytam, de ha valakinek ezután megtetszik még rendelhet is