Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Nekem 2 éve a sima dmes vásárlás mellé a pénztárnál ajándékba adták.

2 Likes

Paletták ügyében nem vagyok update. :grinning_face_with_smiling_eyes: Valahogy évekig megvagyok azzal a néhány darabbal, ami van. Valószínűleg, továbbajándékozás lesz belőle. Van olyan barátnőm, aki imádja a szemhéjpúdereket. :slight_smile:

Annyira én se vagyok up-to-date, de a p2-nél volt anno a kedvenc alapozóm ami márkástól eltűnt a rosziból. (Jól is feküdt, de főleg a színe miatt volt kedvenc. Igen ritka az az alapozó ami az én sápadt, hideg sárga fejemre illik - az utolsó majdnem üres üveget meg is tartottam egy darabig referenciának, de beszáradt és oxidálódott).
Volt egy pirosító is onnan amit szerettem, de előbb a tokja tört el, utóbb maga a pirosító is; aztán egy költözéskor kiszelektáltam. Még egy piros mono szemfesték kallódik valahol a gyűjteményemben a márkától, de valószínűleg az is szortírozásra kerül hamarosan.

1 Likes

IMG_20220324_112238

4 Likes

Uhh, lehet ez lesz az első box amit kihagyok, mert pl. samponból irritáció miatt csak SLS menteset használok, meg amúgy sem igazán szoktam túl sokat foglalkozni a hajammal, de azért kiváncsi leszek a részletesebb blog posztra a márkákat illetően.

Nagyon kíváncsi leszek a márkákra, annak függvényében fogok dönteni, hogy kell-e vagy sem.

Felkerült a blog poszt a márkákról! Jó nagyot emelkedett az ára, 8900+posta😳

Még szerencse, hogy abszolút nem keltette fel az érdeklődésemet. :smiley:

Elolvastam a listát, és megállapítottam, hogy ezt a dobozt biztosan nem veszem meg.

Detto. :slightly_smiling_face: Egyetlen márka sem vonzó benne, amit a hajamra tennék…

Krémmánia, mint saját márka? Csináltak egy kence brand-et Éviék? :slight_smile:

Szerintem csak ilyen kiegészítők inkább a kremmánia logóval ellátva, mint az kis kozmetikai táska, amit már többször adtak. Én konrétan a leírásból, ilyen mikroszálas törölközőre gondoltam, de majd kiderül :woman_shrugging:t2:

2 Likes

Én hajturbánra tippelek :smiley:

2 Likes

Jó ötlet!:grinning:

Úgy látom, most mást sem izgat nagyon a doboz, máskor percek alatt elkapkodják :smiley:

2 Likes

Igen, én is néztem délután, és még mindig van belőle.

1 Likes

Nem kaptam még hírlevelet róla, de még nem láttam korábban, szóval valószínűleg a jövő héten lesz elérhető:

Screenshot_2022-04-08-11-18-07-527_com.android.chrome

A nagy fényvédők inkább száraz-normál bőrre ideálisak. Ilyen bőrtipussal szerintem elég jó vétel…

5 Likes

Még sosem vettem beauty boxot, de ez ígéretesnek tűnik, jók a termékek.
Shiseido az nekem is volt, nagyon szerettem. :slight_smile:

Én is tavaly használtam el egy shiseidot, nyáron, kikapartam az utolsó cseppet is a flakonból :smiley:

Találtam egy videót az új km boxról, én nem bánom hogy ezt most kihagytam, de ha valakinek ezután megtetszik még rendelhet is :smiley:

1 Likes