Ha vki esetleg Budapesten az üres papírdoboztól megválna egy tábla csoki fejében, arra vevő lennék. Köszönöm!
A doboz gyönyörű, de sajnos szinte teljesen érdektelen számomra. Úgyhogy most is kihagyom.
A legutóbbi két dobozt más felületről lehetett rendelni. Nekem rendkívül gördülékenyen ment a rendelés, ráadásul másnap vagy azt követő nap meg is érkezett a csomag.
A doboz nekem is nagyon tetszik, viszont a tartalma miatt most kihagyom. A legutóbbi box után nekem sincs szükségem több testápolási termékre, a benne lévő sminkek meg különösebben nem hoznak lázba.
Valaki rendelt Krémmánia boxot?
Én nem is terveztem, de megnéztem és már el is fogyott.
Igen, én rendeltem. Teljesen jól ment minden, utánvéttel kértem a csomagot, email is jött róla.
Végül is én… Pedig tényleg nem akartam… de olyan akciók voltak fent az oldalon, hogy nem bírtam ellenállni. A kislányomnak rendeltem pl. 10 kötetes angol nyelvkönyveket -90%-os kedvezménnyel.
Valaki felteszi, hogy mi volt a Krémmánia boxban?
Nem is volt eszemben, bocsi a világítás nem a legjobb
Köszi Tök jó termékek, én is örülnék neki!
Igen, ez elég jól lett összeválogatva, mennyiségre meg minőségre is, évszaknak is megfelelő…az előző doboz azért kicsit túlzás volt
Ez amúgy tényleg pöpec lett volna, ha megrendelem.
Kicsit tartottam tőle, mikor rendeltem, hogy nem kellett volna, de utólag nagyon nem bánom. Szerintem szuper dolgok vannak benne, most érzem azt először, hogy képes leszek elhasználni a tartalmát
https://mailchi.mp/pixibox/pixibox-2021-dec-luxurious-edition
ezt láttátok? érdekeees, amikor az ingyenes minták árazva vannak… csak próbáltam utána számolgatni
Mondjuk az szerintem mindent elmond, hogy 2 nap alatt nem fogyott el, még most is rendelhető. Pedig azt írták, hogy kevés darab lesz ebből a boxból. Máskor 1-2 óra alatt elfogynak a boxok. Azért karácsony előtt 44000 Ft-os boxra nem gondolhatták, hogy roham lesz.
Az omorovicza arcpermetet megvettem, van 2 darab. Nèmet boxokban voltak benne, de mivel olyan illatuk van, mint egy règebbi fodràsz szalonnak, ahol hajlakk, sampon, hajfestèk illata keveredik, nem szeretik, eladjàk 10- 15 euròèrt.
Egészen eddig 2 Lucky boxra sikerült szert tennem. A többi box az évek alatt vagy nem keltette fel az érdeklődésem, vagy már elfogyott. Sokszor jártam így a Krémmánia box-szal is. A tavalyi év nagy felfedezése volt számomra, hogy a Glamour is rak össze ilyen boxokat. Rá sikerült lecsapnom.
ITT írtam róla.
A p2 paletta mit keres ebben a dobozban? Én úgy tudtam, már a márka is eltűnt, nemhogy az a limitált kiadás…
Csupán 2 és fél éves a Viszkok Fruzsi limitált kiadása… Utána ráadásul nem volt folyamatosan kapható, ha jól emlékszem.
Az a holo wow paletta sem mai darab Bár a lovebrands-en még kapható, de szerintem 2018 környékén jött ki…