Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Ha vki esetleg Budapesten az üres papírdoboztól megválna egy tábla csoki fejében, arra vevő lennék. :heart_eyes: Köszönöm! :kissing_heart:

1 Likes

A doboz gyönyörű, de sajnos szinte teljesen érdektelen számomra. Úgyhogy most is kihagyom.

1 Likes

A legutóbbi két dobozt más felületről lehetett rendelni. Nekem rendkívül gördülékenyen ment a rendelés, ráadásul másnap vagy azt követő nap meg is érkezett a csomag.

1 Likes

A doboz nekem is nagyon tetszik, viszont a tartalma miatt most kihagyom. A legutóbbi box után nekem sincs szükségem több testápolási termékre, a benne lévő sminkek meg különösebben nem hoznak lázba.

Valaki rendelt Krémmánia boxot?
Én nem is terveztem, de megnéztem és már el is fogyott.

1 Likes

Igen, én rendeltem. Teljesen jól ment minden, utánvéttel kértem a csomagot, email is jött róla. :slight_smile:

1 Likes

Végül is én… :see_no_evil: Pedig tényleg nem akartam… :blush: de olyan akciók voltak fent az oldalon, hogy nem bírtam ellenállni. A kislányomnak rendeltem pl. 10 kötetes angol nyelvkönyveket -90%-os kedvezménnyel.

3 Likes

Valaki felteszi, hogy mi volt a Krémmánia boxban?:slightly_smiling_face:

Nem is volt eszemben, bocsi a világítás nem a legjobbKép

3 Likes

Köszi :slightly_smiling_face: Tök jó termékek, én is örülnék neki!

Igen, ez elég jól lett összeválogatva, mennyiségre meg minőségre is, évszaknak is megfelelő…az előző doboz azért kicsit túlzás volt :rofl:

1 Likes

Ez amúgy tényleg pöpec lett volna, ha megrendelem. :grin:

Kicsit tartottam tőle, mikor rendeltem, hogy nem kellett volna, de utólag nagyon nem bánom. Szerintem szuper dolgok vannak benne, most érzem azt először, hogy képes leszek elhasználni a tartalmát :slight_smile:

1 Likes

https://mailchi.mp/pixibox/pixibox-2021-dec-luxurious-edition

ezt láttátok? érdekeees, amikor az ingyenes minták árazva vannak… csak próbáltam utána számolgatni :smiley:

1 Likes

Mondjuk az szerintem mindent elmond, hogy 2 nap alatt nem fogyott el, még most is rendelhető. Pedig azt írták, hogy kevés darab lesz ebből a boxból. Máskor 1-2 óra alatt elfogynak a boxok. Azért karácsony előtt 44000 Ft-os boxra nem gondolhatták, hogy roham lesz.

3 Likes

Az omorovicza arcpermetet megvettem, van 2 darab. Nèmet boxokban voltak benne, de mivel olyan illatuk van, mint egy règebbi fodràsz szalonnak, ahol hajlakk, sampon, hajfestèk illata keveredik, nem szeretik, eladjàk 10- 15 euròèrt. :grin:

2 Likes

Egészen eddig 2 Lucky boxra sikerült szert tennem. A többi box az évek alatt vagy nem keltette fel az érdeklődésem, vagy már elfogyott. Sokszor jártam így a Krémmánia box-szal is. A tavalyi év nagy felfedezése volt számomra, hogy a Glamour is rak össze ilyen boxokat. Rá sikerült lecsapnom. :blush:
ITT írtam róla.

Glamour Beauty Fesztival

1 Likes

A p2 paletta mit keres ebben a dobozban? Én úgy tudtam, már a márka is eltűnt, nemhogy az a limitált kiadás…

Csupán 2 és fél éves a Viszkok Fruzsi limitált kiadása… Utána ráadásul nem volt folyamatosan kapható, ha jól emlékszem.

Az a holo wow paletta sem mai darab :smiley: Bár a lovebrands-en még kapható, de szerintem 2018 környékén jött ki… :smiley: