Karácsonyi box a láthatáron
Ú, de szép ez a doboz!
A doboz megfogott, ha jónak tűnik lehet rástartolok.
Ugyan nem érzem azt a nagy “hűha” hatást, de ha sikerül, akkor megrendelem a boxot.
Igen, a hűha hatás nekem is elmaradt. Van egy-két dolog, ami érdekel, szerintem megéri ez a box, de… az előző boxban annyi testápolási termék volt, hogy azután kifejezetten soknak érzem az ebbe lévő mennyiséget. De azért még meglátom.
Azt végül nem rendeltem meg, de nekem is feltűnt, hogy most is sok a testápolás. Viszont, maga a doboz is csodaszép lesz, engem levett a lábamról.
Igen, abszolút, gyönyörű doboz
Uh, na most látom milyen márkák lesznek benne, már csak a Mac meg Estée Lauder miatt is megrendelem, pedig ez így az előző után valószínűleg kicsit sok lesz
Mondjuk amit eddig próbáltam az előzőböl, azok mind bejöttek, praktikus, mindennapi termékek végülis.
MAC-ből csak kupon lesz, arra azért figyelj
Köszi…így jár az, aki izgatottságában nem olvassa el rendesen a részleteket
Az Estee Lauder meg valószínűleg a luxusminta.
Egyszer már volt Estee Lauder, akkor egy teljes kiszerelésű rúzst meg azt hiszem egy mintát is raktak a dobozba.
Igenigen, nekem is megvan, de a luxus minta mi más lenne?
Most is akkora kabaré megvenni, mint régen?
Külsőre nagyon tetszik a doboz, de a tartalom miatt inkább kihagyom, sajnos (vagy nem?) előre látom, hogy nem használnám ezeket a termékeket.
Sosem vettem még semmilyen “meglepi” dobozt. A krémmaniással is az a gondom, hogy szinte mindig a testápolás dominál, az életben nem kennék el ennyi testápolót. Vagy a rúzs, az általában piros vagy sötét, nem az én világom. Ha pedig egy komolyabb márka, az általában minta.
Nagyon jópofa, de még sosem volt olyan doboz, ami felcsigázott teljes egészében - még úgysem hogy jó áron van - már leszoktam arról hogy csak azért vegyek meg valamit, mert olcsó.
Engem érdekel belőle az Annabelle Minerals, az tuti pirosító
A G&G szintén jöhet bármi is az
És a Mactől most szeretnék pont púdert venni…
Én még egyetlen dobozt sem vettem meg, és utólag sosem bántam meg. Esetleg egy-két érdekes termék lenne benne, de a többi mindig olyan, hogy vagy jó-jó elmegy, vagy el se használnám. Ha pedig olyan amit amúgy is hasznàlok, azt úgyis megveszem magamnak, azért nem éri meg egy boxot rendelni.
Szerintem klassz hogy össze raktak még egy boxot, de én is úgy vagyok vele hogy csak 1-2 termék érdekelne meg maga a doboz.
Valószínűleg piactéren úgyis felbukkan a doboz tartalma vagy ha valami nagyon megtetszik akkor a többségét utólag is meg tudom venni. Eddig a 6, 9, 10, 11. dobozt vettem meg, mindegyikben volt 1-2 termék amit nem tudok használni de egyébként szerintem jó vétel volt mindegyik. A 7.- 8. a megjelenéskor kiadott lista alapján nem volt szimpatikus és egyáltalán nem bánom hogy nem vettem meg őket.