Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Karácsonyi box a láthatáron :slight_smile:
Screenshot_20211110-123105~2

14 Likes

Ú, de szép ez a doboz! :star_struck:

3 Likes

A doboz megfogott, ha jónak tűnik lehet rástartolok.

2 Likes
7 Likes

Ugyan nem érzem azt a nagy “hűha” hatást, de ha sikerül, akkor megrendelem a boxot. :slight_smile:

2 Likes

Igen, a hűha hatás nekem is elmaradt. Van egy-két dolog, ami érdekel, szerintem megéri ez a box, de… az előző boxban annyi testápolási termék volt, hogy azután kifejezetten soknak érzem az ebbe lévő mennyiséget. De azért még meglátom.

1 Likes

Azt végül nem rendeltem meg, de nekem is feltűnt, hogy most is sok a testápolás. Viszont, maga a doboz is csodaszép lesz, engem levett a lábamról.

2 Likes

Igen, abszolút, gyönyörű doboz :star_struck:

1 Likes

Uh, na most látom milyen márkák lesznek benne, már csak a Mac meg Estée Lauder miatt is megrendelem, pedig ez így az előző után valószínűleg kicsit sok lesz :sweat_smile:
Mondjuk amit eddig próbáltam az előzőböl, azok mind bejöttek, praktikus, mindennapi termékek végülis.

2 Likes

MAC-ből csak kupon lesz, arra azért figyelj :slight_smile:

2 Likes

Köszi…így jár az, aki izgatottságában nem olvassa el rendesen a részleteket :sweat_smile:

1 Likes

Az Estee Lauder meg valószínűleg a luxusminta.

2 Likes

Egyszer már volt Estee Lauder, akkor egy teljes kiszerelésű rúzst meg azt hiszem egy mintát is raktak a dobozba.

Igenigen, nekem is megvan, de a luxus minta mi más lenne?

Most is akkora kabaré megvenni, mint régen?

Külsőre nagyon tetszik a doboz, de a tartalom miatt inkább kihagyom, sajnos (vagy nem?) előre látom, hogy nem használnám ezeket a termékeket.

Sosem vettem még semmilyen “meglepi” dobozt. A krémmaniással is az a gondom, hogy szinte mindig a testápolás dominál, az életben nem kennék el ennyi testápolót. Vagy a rúzs, az általában piros vagy sötét, nem az én világom. Ha pedig egy komolyabb márka, az általában minta.
Nagyon jópofa, de még sosem volt olyan doboz, ami felcsigázott teljes egészében - még úgysem hogy jó áron van - már leszoktam arról hogy csak azért vegyek meg valamit, mert olcsó.

7 Likes

Engem érdekel belőle az Annabelle Minerals, az tuti pirosító :thinking::thinking:
A G&G szintén jöhet bármi is az
És a Mactől most szeretnék pont púdert venni… :roll_eyes:

Én még egyetlen dobozt sem vettem meg, és utólag sosem bántam meg. Esetleg egy-két érdekes termék lenne benne, de a többi mindig olyan, hogy vagy jó-jó elmegy, vagy el se használnám. Ha pedig olyan amit amúgy is hasznàlok, azt úgyis megveszem magamnak, azért nem éri meg egy boxot rendelni.

4 Likes

Szerintem klassz hogy össze raktak még egy boxot, de én is úgy vagyok vele hogy csak 1-2 termék érdekelne meg maga a doboz.
Valószínűleg piactéren úgyis felbukkan a doboz tartalma vagy ha valami nagyon megtetszik akkor a többségét utólag is meg tudom venni. Eddig a 6, 9, 10, 11. dobozt vettem meg, mindegyikben volt 1-2 termék amit nem tudok használni de egyébként szerintem jó vétel volt mindegyik. A 7.- 8. a megjelenéskor kiadott lista alapján nem volt szimpatikus és egyáltalán nem bánom hogy nem vettem meg őket.