Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

@Luiselotte, de jók :)). A pupa és az első különösen ígéretes :star_struck:.

Igen én is nagyon szeretem őket a Vivianból sokkal többféle szokott lenni csomagolása is más mint ami be van fotózva sokkal szebb. A rózsa- málna valami gyönyörű flakonban érkezett. :slight_smile:

1 Likes

Jelenleg ez a kedvenc,
https://www.dm.de/balea-bodycreme-copacabana-p4058172229695.html?wt_mc=lia.google.PflegeParfum.Koerperpflege.Koerperpflege.Balea.4058172229695&storeId=DE-1971&hc_tid=10156470C4751PPC&gclid=Cj0KCQjwtMCKBhDAARIsAG-2Eu-MIdHb07AZX0_Ax4xSZZ-bV8j8EGlMDnzMb3LVyUc0Y_Xm70pB2LMaAjB4EALw_wcB

ennek a krèmnek a dupeja. https://app.douglas.de/de/p/3001036613

Nekem a bumbum nem volt nagy durranàs, megszagoltam èdes, èmelygős, ennyi.
De a dm- esnek annyira kellemes èdes pörkölt mandula illata van, hogy ha magamra keinem egyfolytàban szaglàszom. Eddig mèg nem reagàlok viszketèssel az illatosìtàs miatt. Remèlem, ìgy marad :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Végül mégis megrendeltem, mert eszembe jutott a szokásos kézzel készített ajándékaim mellé tudok ezekből is adni majd. De tetszik a doboz tartalma az előzőhöz képest legalábbis sokkal jobb!

3 Likes

Én is megrendeltem, így idén szerintem a testápoló vásárlást be is fejeztem. :smiley: Valószínűleg nekem is lesz egy-két ajándék is belőle, de majd még meglátom.

1 Likes

Az biztos, hogy nekem sem kell egy ideig drogériába menni, tényleg jó minőségének néz ki az összes termék, úgyhogy nem hiszem hogy kárba menne akármi is :joy:

Most hogy jobban átnéztem a termékeket az egyetlen amivel nem tudom mit kezdjek majd az a MEXX body spray…a gimis tesi órákat juttatja eszembe a szaga :sweat_smile:

2 Likes

én örülök, hogy nem rendeltem (persze, nem akarok negatívoskodni, de nekem nem volt ez való). viszont, pont ma reggel láttam vízangyal reklámot, de csak fél szemmel, mivel azt hittem új italmárka… erre azért kíváncsi vagyok, szóval nagyon várom a tapasztalataitokat! :)))

Na igen, én is kétszer néztem arra, hogy biztos jól láttam e a Szentkirályi márkajelzést a hátulján…magamtól biztos hogy nem venném meg, de folyékony szappan elfér itthon

1 Likes

És micsoda meglepetés, hogy már fent van zsibin is, természetesen nem a teljes tartalom… :expressionless:

Egyébként nem tűnik rossznak a beltartalom, ugyanakkor nem bánom, hogy nem rendeltem meg, egyszerűen nem tudnék ennyi cuccot elhasználni.

És valóban, azért ez a hirdetés elég nagy pofátlanság…
https://kremmania.hu/elado/jomosono-22000-ft-os-csomag-oriflame-feet-up-comfort-borpuhito-labkrem

Jaj, ez a neszi nem a pár évvel ezelőtti, nem túl sikeres Beauty Bag? Gondolom megmaradt a készlet, mert amúgy nem nagyon illik ide…

1 Likes

Nekem éppenséggel nagyon tetszik, remélem ilyen szép rózsaszín jut nekem is. Ha mégsem, akkor remélem cserél velem valaki szívesen :smiley:

1 Likes

Úgy legyen :slight_smile:
Én általánosságban nem szeretem az ilyen “passzoljuk el” jellegű töltelék cuccokat. De ha ez sminkes koncepció része lett volna, talán nem is érezném úgy, hogy kilóg a lóláb.

1 Likes

Tény, hogy nem igazán illik ide…

1 Likes

Igen, az. Nekem pont ilyen rózsaszín van.

1 Likes

:slight_smile:

Köszi, hogy írtad, tényleg jó kis boxok!!
Sajnos az első vásárlásos akciós kód nem jó hozzá :frowning: , valaki tud működő Cult beauty-s kódot esetleg?

1 Likes

YOU15, vagy

IMG_20211020_162825

1 Likes

Ezekre általában nem érvényesek a kódok.

1 Likes

ó értem, köszi!