Mobilról megnyitva nekem is feketeség, de ha bejelölöm, hogy ‘Asztali webhely’, tehát ne a mobilos verziót hozza be, akkor jó.
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést.
Akkor lehet ebben a szekcióban kell valamit állítani.
Köszönöm, így már megtudtam nézni, szuper szerzemények :)). Kneipp tusfürdőre (másik cikk) én is nagyon kiváncsi vagyok :). Szerintem veszek majd egyet, csak nem tudom milyen illatú legyen .
Nem tudom írta-e már valaki, de a cultbeauty boxai nagyon megérik azt, amit veszek rajtuk. Mindig van pár használhatatlan, de azokat leszámítva is megéri. Azokhoz képest egy pixi vagy kremmaniás box nekem nem tud szerethető, szakértői szemmel és profin összerakottnak tűnni. Ahol a teljes kiszerelésű termék egy fogkrém…hát, hiába olcsóbb, nem ad élményt, de olyan sem, ami drogériás termékekkel van tele, mert azt, ha ki szeretném próbálni, egyszerűen megveszem ott. Ha trágya a minősége, pont annyit bukok a vételével ott, minta boxban…A cultbeautynál meg olyan cuccok vannak benne, amit szeretnék kipróbálni, és az sem hátrány, hogy a futár ingyen hozza…
Én azt a tendenciát követtem, hogy frissítő vagy nyugtató. A gyümölcsöseket kizárom, mert nagyon nem szeretem semmilyen kozmetikumban. A mandulás enyhe illatú, a sárga frissítő, de megszaglásztam Müllerben a levendulásat is. Az is nagyon jó.
Aki szereti az aroma tusikat, biztosan talál közöttük jót. Lehet, nincs is olyan, aki nem szereti.
szívesen
Megint van 2 új, szállítanak Magyarországra.
Még nem tudom, hogy szeretném-e ezt a dobozt, bár az elképzelés, hogy testápoláshoz kapcsolódó termékek lesznek benne, még érdekes is lehet.
Hááát, nem tudom.
Alapvetően nem vagyok egy testápolós, szóval lehet, hogy ezt kihagyom.
Nekem az első boxom lesz amit kihagyok.
Ennyi testápolási cuccot egy év alatt sem használnék el (a kedvenceimből van tartalékom is most), úgyhogy én is kihagyom.
Szkippelem.
Én sem veszem meg, a testápolás nem izgat különösebben.
Nekem tetszik! Jön az ősz/tél, pont aktuális időzítés, elfogynának nálam. Az arcápolós-sminkcuccos boxnál nagyobb a rizikó, hogy nem lesznek jók a termékek.
Most vettem 2 Pupát és még félig van egy Vivian Gray Rózsa-Lótusz 350 millis, biztos nem rendelek.
Nálam is az a probléma, hogy ennyi testápolási cuccot egy élet alatt nem használok el. Szóval jó-jó, de azt hiszem, hogy én is kihagyom.
Pont a testápolási termékek, melyekből mindig nagy kiszereléseket veszek, és akciókban bevásárolok (Cetaphil, Cerave, Atoderm) van belőlük bőven tartalék.
Ugh, ez tényleg nagyon sok testápolós cucc, nekem még évekkel ezelőtti dobozokból is vannak bontatlan testápolóim, mert a legegyszerűbb dm-s ureás krémet szeretem használni
Eddig mindig megvettem, de ezt lehet most én is kihagyom
Tényleg tudtok valami jó testápolót a mixán kívül?
A Notinos
https://www.notino.hu/vivian-gray/?f=1-1-22499-3646 nagyon jó. Próbáltam már a vaniliásat, rózsa- málna, rózsa- lótusz és a narancsvirág illatot is. Nagyon könnyed, hamar beszívódik és puha , illatos lesz tőle a bőröm.
Egyedül a narancsvirágos illata nem tetszett annyira, de azért elkenegettem.
Fel kellene őket töltenem de eddig lusta voltam.
https://www.notino.hu/i-love/?f=1-1-42951-3646 Az I love márkától a kókuszos testvajat kentem el 2 tégellyel is , szuper tápláló és nagyon illatos.
https://www.pupamilano.hu/borapolas/illatok-es-wellness-termekek/testapolo-tej/body-milk/0B2A04A002.html Ezeket is nagyon szeretem, könnyed állag és finom illat.
Aztán ott van a jó öreg kék Nívea, ha nem rendelek sehonnan akkor a helyi CBA - ban is hozzáférhető, nem drága, klasszikus darab a felsoroltak közül a legzsírosabb téli hidegben szoktam kenni. Az illatáért ennek is odavagyok, parfümben is megvettem.
Nyáron a Pupa napozás utánit és az Adrienne Feller hűsítő testápolóját kenegettem, utóbbit az arcomra is.