Hát igen, így az volt benne a legdrágább termék, ha a 15 ml-s Kiehl’s szérumot nem számítjuk…
Azt hiszem egy-két éve volt egy közvélemény kutatás azzal kapcsolatban, milyen termékeket szeretnénk a dobozban látni. Azt hiszem a fórumos hozzászólások alapján az az álláspont volt többségben, hogy minél több mindent. Lehet ez az oka ennek a nagy számolásnak (mennyiségben és összértékben).
Az én személyes preferenciám egyébként a kevesebb, de teljes, vagy hosszabb ideig tesztelhető utazó kiszerelés a dobozban. Nem bánom, ha emiatt nem olyan jó ár-érték arányú a doboz, de szerintem így jobban meg lehet ismerni a dobozban szereplő márkákat.
Annak ellenére, hogy tele van a doboz olyan dolgokkal, amik engem hidegen hagynak, még így is örülök, hogy megvettem. Sok olyan termék van benne, amit magamtól nem biztos, hogy megrendelnék, már csak a szállítási költség miatt sem (pl. a korongok).
Én azért szeretem inkább az utazó kiszerelést, mert egy teljes méretű terméket sose használok el kb., annyi mindenem van.
Igen, ebbe bele sem gondoltam, pedig jó érv. Egyébként az is egy jó irány lenne, ha csak utazó kiszerelések lennének a dobozban, ha márkák számára ez megoldható. Én viszont azt nem szeretem, ha pl van egy minta, amit egyszer használok. Ez alapján nem igazán tudom megítélni, hogy megvegyem-e teljes kiszerelésben a terméket. A dobozban szereplő fényvédőnél az 5 ml szerintem már egész korrekt, de egy 1-2 ml-s tasakkal nem igazán tudok mit kezdeni.
Ugyanez a véleményem…először nagyon sajnáltam, hogy lemaradtam - főleg a koreai cuccok miatt- de miután láttam az unboxingot, valószínűleg csalódott lettem volna a tartalma miatt.
Sem a maszkok nem hoznak lázba, sem a mosható cuccok…pedig mennyi jó K-beauty szérumot, mist-et vagy tonert beletehettek volna…
Valószínűleg most csak ezekre a cuccokra volt lehetôség . De akkor ez most bőrápolós Box?
Igen, kifejezetten koreai és tudatos bőrápolási cuccok voltak benne.
Én most bontottam ki a boxot, későn értem haza, és egy kicsit én is csalódott vagyok a maszkok meg a minik/minták miatt. Összességében azt mondom megérte a doboz, de nem az igazi.
Pont a koreai vonal amit érdekesebbé kellett volna tenni szerintem, egy Revox/Helia-D/Neutrogena terméket bármikor leemelek a drogériákban a polcról, a fátyolmaszkból meg aztán főleg bármelyiket megveszem. De a Mizon vagy Secret Key termékek próbálgatásához nem ezzel hozták meg a kedvem. (azért persze el fogom használni őket)
A fényvédőért azért vagyok mérges, hogy nem nagyobb, mert elfogy mielőtt mindenhogy kipróbálhatnám (egyedül, full rutinnal, smink alá, újrakenéshez stb.) de ez már egyéni probléma
Amit biztos elkezdek használni minél hamarabb az a Cosrx, a Kiehl’s és az Estée Lauder. Ilcsim sose volt, az is érdekes számomra. A többit meg majd meglátom, ha 1-2 hónapig nem nyúlok utánuk akkor elajándékozom barátnőknek…
Véletlenül pont elcsíptem a májusi asos boxot. De sírok éppen, mivel csak UK-ba szállítanak
Volt már ilyen korlátozás korábban?
Sajnos már egy ideje az van. Én már teljesen lemondtam róla.
Sziasztok! A napokban jött az ímél. Esetleg valaki rendelt mostanság?
Nem beauty, de box : https://nonplusz.hu/blogs/news/my-box-augusztus-1
Rendelt már innen valaki ilyen havi meglepetés boxot?
szerintem is
ha jól értelmezem van most hozzánk szállítás!
Igen, én meg is rendeltem mindegyiket. Az applikációban -20% lejön a YESAPP kóddal.
Köszi, hogy felraktad!
Sziasztok!
A Krémmánia dobozról mindig lemaradok. Pixit talán egyszer akartam rendelni. Így maradt nekem a Lucky Box. Nincs virtuális tolongás, nem éll le a rendszer. Eddig ez a 2. Lucky Boxom. Nagyon elégedett vagyok.
Köszi, hogy jelezted. Érdekes egyébként, mert nekem simán az látszik, hogy minden rendben.
Megpróbálom a főoldalt, hátha:
Nekem itt jó,a másik linken nekem is feketeség volt csak