Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Hát igen, így az volt benne a legdrágább termék, ha a 15 ml-s Kiehl’s szérumot nem számítjuk…

Azt hiszem egy-két éve volt egy közvélemény kutatás azzal kapcsolatban, milyen termékeket szeretnénk a dobozban látni. Azt hiszem a fórumos hozzászólások alapján az az álláspont volt többségben, hogy minél több mindent. Lehet ez az oka ennek a nagy számolásnak (mennyiségben és összértékben).
Az én személyes preferenciám egyébként a kevesebb, de teljes, vagy hosszabb ideig tesztelhető utazó kiszerelés a dobozban. Nem bánom, ha emiatt nem olyan jó ár-érték arányú a doboz, de szerintem így jobban meg lehet ismerni a dobozban szereplő márkákat.

Annak ellenére, hogy tele van a doboz olyan dolgokkal, amik engem hidegen hagynak, még így is örülök, hogy megvettem. Sok olyan termék van benne, amit magamtól nem biztos, hogy megrendelnék, már csak a szállítási költség miatt sem (pl. a korongok).

3 Likes

Én azért szeretem inkább az utazó kiszerelést, mert egy teljes méretű terméket sose használok el kb., annyi mindenem van.

3 Likes

Igen, ebbe bele sem gondoltam, pedig jó érv. Egyébként az is egy jó irány lenne, ha csak utazó kiszerelések lennének a dobozban, ha márkák számára ez megoldható. Én viszont azt nem szeretem, ha pl van egy minta, amit egyszer használok. Ez alapján nem igazán tudom megítélni, hogy megvegyem-e teljes kiszerelésben a terméket. A dobozban szereplő fényvédőnél az 5 ml szerintem már egész korrekt, de egy 1-2 ml-s tasakkal nem igazán tudok mit kezdeni.

1 Likes

Ugyanez a véleményem…először nagyon sajnáltam, hogy lemaradtam - főleg a koreai cuccok miatt- de miután láttam az unboxingot, valószínűleg csalódott lettem volna a tartalma miatt.
Sem a maszkok nem hoznak lázba, sem a mosható cuccok…pedig mennyi jó K-beauty szérumot, mist-et vagy tonert beletehettek volna… :thinking:

2 Likes

Valószínűleg most csak ezekre a cuccokra volt lehetôség :thinking:. De akkor ez most bőrápolós Box?

1 Likes

Igen, kifejezetten koreai és tudatos bőrápolási cuccok voltak benne.

1 Likes

Én most bontottam ki a boxot, későn értem haza, és egy kicsit én is csalódott vagyok a maszkok meg a minik/minták miatt. Összességében azt mondom megérte a doboz, de nem az igazi.
Pont a koreai vonal amit érdekesebbé kellett volna tenni szerintem, egy Revox/Helia-D/Neutrogena terméket bármikor leemelek a drogériákban a polcról, a fátyolmaszkból meg aztán főleg bármelyiket megveszem. De a Mizon vagy Secret Key termékek próbálgatásához nem ezzel hozták meg a kedvem. :confused: (azért persze el fogom használni őket)
A fényvédőért azért vagyok mérges, hogy nem nagyobb, mert elfogy mielőtt mindenhogy kipróbálhatnám (egyedül, full rutinnal, smink alá, újrakenéshez stb.) de ez már egyéni probléma :smiley:
Amit biztos elkezdek használni minél hamarabb az a Cosrx, a Kiehl’s és az Estée Lauder. Ilcsim sose volt, az is érdekes számomra. A többit meg majd meglátom, ha 1-2 hónapig nem nyúlok utánuk akkor elajándékozom barátnőknek…

3 Likes

Véletlenül pont elcsíptem a májusi asos boxot. De sírok éppen, mivel csak UK-ba szállítanak :weary:
Volt már ilyen korlátozás korábban?

1 Likes

Sajnos már egy ideje az van. Én már teljesen lemondtam róla. :frowning:

1 Likes

Sziasztok! A napokban jött az ímél. Esetleg valaki rendelt mostanság?
221669605_6121221224585305_1951623647231994353_n

Nem beauty, de box : https://nonplusz.hu/blogs/news/my-box-augusztus-1
Rendelt már innen valaki ilyen havi meglepetés boxot? :slight_smile:

1 Likes

@Katouche, ez szupernek tűnik :heart_eyes_cat::heart_eyes_cat::heart_eyes:.

1 Likes

szerintem is :star_struck:

1 Likes

ha jól értelmezem van most hozzánk szállítás!

3 Likes

Igen, én meg is rendeltem mindegyiket. Az applikációban -20% lejön a YESAPP kóddal.

Köszi, hogy felraktad!

1 Likes

Sziasztok!

A Krémmánia dobozról mindig lemaradok. Pixit talán egyszer akartam rendelni. Így maradt nekem a Lucky Box. :blush: Nincs virtuális tolongás, nem éll le a rendszer. Eddig ez a 2. Lucky Boxom. Nagyon elégedett vagyok. :blush: :relaxed:

Nekem még mindig egy nagy feketeség jön be sajnos :confused: @bubucim

Köszi, hogy jelezted. Érdekes egyébként, mert nekem simán az látszik, hogy minden rendben.
Megpróbálom a főoldalt, hátha:

Nekem itt jó,a másik linken nekem is feketeség volt csak

1 Likes