Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Én kifizettem, de az Animustól még nem érkezett meg a vásárlói igazolás. Remélem minden rendben lesz…

1 Likes

El is fogyott 12:07-re.

12:04kor már elfogyott a készlet, HOGYAN??

Meglepődtem, hogy 11:59-kor engedte a rendelést. Visszaigazolás is jött.

1 Likes

Gondolom pár száz doboz volt, és ennyien készültek is 12 órára, és meg is rendelték.
Asszem megint sok méltatlankodás lesz (alaptalanul).

2 Likes

Komoly?? Én is 11.59kor megrendeltem, teljesen nyugiban. :blush:

3 Likes

Persze, koltoi kerdes volt :smiley: baratnomnek rendeltem volna de pont nem sikerult :frowning: Hatha lesz megint kesobb, mint multkor.

1 Likes

Nekem is pár perc múlva jött meg a visszaigazolás. Én mondjuk utánvéttel kértem, mert nem volt miatta plusz költség.

1 Likes

Pontban délben leadtam a rendelést, Simple-től megérkezett a fizetési visszaigazolás, de a biztonság kedvéért még képernyőfotót is készítettem az Animus oldalán, hogy sikeres a fizetés. Most dobtak egy e-mailt “Befejezetlen bankkártyás vásárlás” tárggyal. Hurrá… :face_with_raised_eyebrow:

1 Likes

ugyanez…

Én gondoltam kifizetem most (megrendeltem a teljes HP sorozatot, mert eddig az öcsémmel osztoztunk rajta), és mivel a rendszer engedte, gondoltam nem lesz gond. Most meg magyarázkodhatok az ügyfélszolgálatnak… Szuper.

Nekem is ugyanez, szerencsére készítettem képernyő fotót az animus oldaláról is meg a simple visszaigazoló email-e amúgy is megérkezett, úgyhogy remélem gyorsan megoldják…a bankszámlám már zárolta az összeget úgyhogy nem nálam van a hiba :face_with_raised_eyebrow:

Én még a Skinsmartos időkben mindig kinlódtam a kártyás fizetéssel, aztán most alapból eszembe sem jutott, hogy kártyával fizessek. De szerintem ha sikeres a vásárlás, akkor csak meg lesz a doboz is.
Remélem!!

1 Likes

Bennem is felmerült az utánvét. De őszintén szólva utálom a személyes fizetést (mindig kiderül, hogy csak kp-val lehet fizetni stb.), így gondoltam teszek egy próbát. Remélem megoldódik a dolog, elég szép összeget vontak le a bankszámlámról :face_with_raised_eyebrow:.

Mindenesetre a HP könyvekhez GRATULÁLOK!!!

Én egy Mardekáros utazóbögrét vettem mellé (régi vágyam :blush: ).

1 Likes

Köszi! Azt hiszem a felnőtt lét egyik szintje, mikor rájön az ember, hogy kell neki egy saját példány a könyvből. :slight_smile:

2 Likes

Beszéltem az ügyfélszolgálattal. A Simple Pay rendszerében van fennakadás, elviekben egy idő után meg fog érkezni az összeg az Animushoz. A rendeléseket nem törlik. Újra ne fizessen senki.

4 Likes

Nem hiszem el, hogy ennyire béna vagyok… :zipper_mouth_face: nagy nyugalomban vártam a “szokásos” 4 órát… :disappointed_relieved:

Amúgy képzeld mintha először azt is írták volna… mert én állítottam be emlékeztetőt 1-2 hete 15.50-re, de délelőtt mondom ránézek még egyszer biztos ami biztos…

3 Likes

hát nem tudom…nekem is az rögzült az agyamban…csalódott vagyok… :roll_eyes: