Én kifizettem, de az Animustól még nem érkezett meg a vásárlói igazolás. Remélem minden rendben lesz…
El is fogyott 12:07-re.
12:04kor már elfogyott a készlet, HOGYAN??
Meglepődtem, hogy 11:59-kor engedte a rendelést. Visszaigazolás is jött.
Gondolom pár száz doboz volt, és ennyien készültek is 12 órára, és meg is rendelték.
Asszem megint sok méltatlankodás lesz (alaptalanul).
Komoly?? Én is 11.59kor megrendeltem, teljesen nyugiban.
Persze, koltoi kerdes volt baratnomnek rendeltem volna de pont nem sikerult Hatha lesz megint kesobb, mint multkor.
Nekem is pár perc múlva jött meg a visszaigazolás. Én mondjuk utánvéttel kértem, mert nem volt miatta plusz költség.
Pontban délben leadtam a rendelést, Simple-től megérkezett a fizetési visszaigazolás, de a biztonság kedvéért még képernyőfotót is készítettem az Animus oldalán, hogy sikeres a fizetés. Most dobtak egy e-mailt “Befejezetlen bankkártyás vásárlás” tárggyal. Hurrá…
ugyanez…
Én gondoltam kifizetem most (megrendeltem a teljes HP sorozatot, mert eddig az öcsémmel osztoztunk rajta), és mivel a rendszer engedte, gondoltam nem lesz gond. Most meg magyarázkodhatok az ügyfélszolgálatnak… Szuper.
Nekem is ugyanez, szerencsére készítettem képernyő fotót az animus oldaláról is meg a simple visszaigazoló email-e amúgy is megérkezett, úgyhogy remélem gyorsan megoldják…a bankszámlám már zárolta az összeget úgyhogy nem nálam van a hiba
Én még a Skinsmartos időkben mindig kinlódtam a kártyás fizetéssel, aztán most alapból eszembe sem jutott, hogy kártyával fizessek. De szerintem ha sikeres a vásárlás, akkor csak meg lesz a doboz is.
Remélem!!
Bennem is felmerült az utánvét. De őszintén szólva utálom a személyes fizetést (mindig kiderül, hogy csak kp-val lehet fizetni stb.), így gondoltam teszek egy próbát. Remélem megoldódik a dolog, elég szép összeget vontak le a bankszámlámról .
Mindenesetre a HP könyvekhez GRATULÁLOK!!!
Én egy Mardekáros utazóbögrét vettem mellé (régi vágyam ).
Köszi! Azt hiszem a felnőtt lét egyik szintje, mikor rájön az ember, hogy kell neki egy saját példány a könyvből.
Beszéltem az ügyfélszolgálattal. A Simple Pay rendszerében van fennakadás, elviekben egy idő után meg fog érkezni az összeg az Animushoz. A rendeléseket nem törlik. Újra ne fizessen senki.
Nem hiszem el, hogy ennyire béna vagyok… nagy nyugalomban vártam a “szokásos” 4 órát…
Amúgy képzeld mintha először azt is írták volna… mert én állítottam be emlékeztetőt 1-2 hete 15.50-re, de délelőtt mondom ránézek még egyszer biztos ami biztos…
hát nem tudom…nekem is az rögzült az agyamban…csalódott vagyok…