Én nem emlékszem időpontra, én is délutánra gondoltam, teljesen véletlenül láttam meg a KM facebook posztját fél 12-kor, hogy 12-től lehet majd rendelni.
Kedves Emiii és Krémmániások!
Minden megrendelést feldolgoztunk. Ahol a fizetés megtörtént, de technikai email érkezett a befejezetlen vásárlásról, kérjük hagyjátok figyelmen kívül! Reméljük, nem fizettétek be többször, de ha mégis, akkor visszautaljuk a fölös összeget és az ügyfélszolgálat direktben, egyesével felveszi veletek majd a kapcsolatot ezügyben.
Köszönjük a megértéseteket!
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért, reméljük, a doboz majd kárpótol!!
Üdv, Fórummodi
Nekem is volt barátnőm, aki abban a hitben élt, hogy megint 4-től lesz rendelés, és én mondtam neki, hogy nem.
Ki mire tippel?
Mit találunk a mostani boxban?
Egy mizon hidratáló esetleg?
Revox termékről azt írják, hogy “több száz lelkes vélemény született róla az oldalon”. Na én ilyet nem találtam, mármint amiről több száz vélemény van, de szerintem szalicilsavas szérum lesz vagy a niacinamide.
Garniertől talán valamilyen fátyolmaszk.
Neutrogenatól a Bright Boost termékcsaládból lesz valami szerintem.
A kiehl’s termékre leszek nagyon kíváncsi.
Régóta szeretnék kipróbálni tőlük valamit.
Ha lehet hinni a GLS-nek, akkor nekem ma meg is érkezik
Az Eurcerintől talán fényvédőre tippelek, a Kiehl’s esetleg a C-vitaminos szérumuk. A Secret Key talán mist, Cosrx tonik. Persze minden csak tipp.
Most futott be a GLS. Egészen érdekes a box, a jó értelemben. Nekem tetszik, vannak benne igazán érdekes termékek Elfeleztük kolléganőmmel a tartalmát, mert így minden használatban lesz
Mindegyiknek örülnék!
Hogy ne legyen spoiler, privatban leirnád a tartalmat kérlek?
Spoilerben leírjátok mi van benne?
SPOILER fotóval
Akkor azt a 3 terméket, amire tippeltem, valamennyire eltaláltam.
Kicsit csalódás nekem ez a 3 féle maszk, mert én nem igazán kedvelem őket, egy jó szérum rendszeresen használva többet ér. Csalódás a 2 “nem fogyó termék” (Ilcsi törölköző anyagú kesztyű?, Annabelle Minerals sminklemosó korongok) is. A korongok lila plüss anyaga számomra bizarr.
Meg azért az durva, hogy a 2 db 3 ml-s Kiehl’s minta 2 külön terméknek is számít, mert így jön ki a 15.
De összességében az árát így is bőven megérte, mindent el fogok tudni használni + az élmény is megvan.
ÁÁÁ, most nem tudom, hogy megnézzem-e, vagy sem?
Erősebb lesz a kíváncsiság, vagy maradok a meglepetésnél (mondjuk az enyémről még csak annyi a hír, hogy kiállították a számlát)?
(majd megnézem fél szemmel )
Pont nemrég rendeltem Koreából úgyhogy gondolkoztam is hogy megvegyem e a dobozt, aztán úgy döntöttem hogy lesznek most szülinapok a családban, úgyhogy el tudom legalább ajándékozni a termékeket…gondoltam hogy a kiehls termékek lesznek, de azért egy kicsit csalódás így is, egy sima koreai rendelés mellé több mintát szoktam kapni, de a többi termék jónak látszik úgyhogy azért izgatott vagyok!
Az Annabelle korongjai nagyon jók. Könnyű őket tisztítani és finom puhák . Fél éve gyűröm őket. Előtte is volt ilyen kis tisztító korongom ,de amióta ezt ajándékba küldték azóta csak ezeket használom.
A párom is rendelt egyet, beállítottam őt is a harcba, ha nekem nem sikerülne.
De mindketten meg tudtuk rendelni.
Ha szeretne valaki a másikat, át tudom írni a glsnel a szállítási címet.
Megjelentek a piactéren az új KM boxos termékek. Oké, hogy nem kell, ezért eladják, nah de borzasztó árakon. Mármint 1 termék ára kb a teljes box árának 1/4 része. Ez csak engem bosszant, vagy mást is?
Pont most szerettem volna én is ezt írni…Mindig akad ilyen eladó sajnos