Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Nekem is az összes box ilyen. Bár eddig csak Pixiboxot és Pixibaget vettem de évek óta nem vásárolok már ilyesmit. Fele cucc olyan volt amire soha nem is vágytam, nem érdekelt, nem használtam. Nekem totál felesleges. Ez a mostani sem hoz lázba. :roll_eyes:

5 Likes

Hogy-hogy milyen? Mint bármelyik másik webshop, ha elfogy a készlet. Sehol sem jelent foglalást, ha a kosárba teszed, a készlet véges.

Én elsőre nagyon megörültem a boxnak, de a márkákat látva kicsit elment a kedvem.

1 Likes

Szerintem félreértetted. A kosàrban lévő àrut nem lehetett kifizetni,mert hiàba mutatta mégis üresnek érzékelte a fizetésnél ha ugyan eljutott az ember fia oda. Sokan jàrtunk így. Egyébként meg utólag màr nem is bàntam,hogy nem sikerült. Inkàbb költöm màsra azt az összeget és nem leszek versenyló.

1 Likes

Azért az szerintem is gáz, hogy már eljutottál a fizetésig, tehát elvileg már rányomtál, hogy megveszed, aztán nem tudod kifizetni, mert eltűnik.
Egyszerűen azért, mert annyira túl van terhelődve a rendszer.
Persze értem én, hogy soha máskor nincs ilyen probléma a webshopban, és évi két alkalomért felesleges lenne olyan mértékű fejlesztésbe invesztálni, amivel működne. Csak ez meg így olyan blama a webshopnak is és a KM-nek is.

Amúgy az Asoson ha valamit berakok kosárba, akkor 1 órát foglalva van, kiárusításkor is. Tehát létezik ez a megoldás is.
Vagy vannak sorba állító programok is.

Csak ezzel, hogy másfél órán keresztül azzal szívsz, hogy berakod, lefagy, be sem jutsz, nem tudod berakni, kidob a rendszer, már fizetnél, eltűnik a kosárból, stb., ezzel elmegy tőle az emberek kedve. Persze értem, hogy így is megveszik, csak éppen a megítélés változik.

4 Likes

Bár most a Facebook-on azt írták, hogy idén nem a Skinsmart lesz a partner, szóval még az is lehet, hogy működni fog.

A DM webshopja is hasonló, konkrétan nem őrzi meg a kosár tartalmát, még addig sem, amíg az oldalon vagy. Baromi idegesítő, én az utolsó időkben már nem is rendeltem emiatt DM boxot, mert konkrétan mire megrendeltem volna, eltűnt a kosaramból.

Itt van a Krémmánia Box tartalma: http://blog.kremmania.hu/2021/04/hello-10-kremmania-beauty-box.html

6 Likes

Kelleni fog :smile: Azt néztem, hogy egy könyvvel együtt a kosárban már ingyenes is a szállítás.

Egyetlen dolog zavar csak, hogy egy vásárló csak egy dobozt vehet. A postaköltség miatt kolléganőmmel mi mindig együtt rendeltünk. Nem azt mondom, hogy legyen, ahogy eddig volt, de a maximális 2 még belefért volna (szerintem). De ahogy @dyna írta, akkor így könyvet is veszek mellé :smiley:

Én meg pont örültem, hogy 1 vásárló 1 doboz, így talán nagyobb az esély, hogy kapok is. :slight_smile:

És igen, az Animusnál vannak jó könyvek. :slight_smile: (Mondjuk hol nincsenek?)

4 Likes

Teljesen jogos egyébként. A felvetésem akkor helytálló, ha nem eladásra vett valaki dobozt. :slight_smile:

Én passzolom, de majd várom tőletek az unboxingot. :smiley:

1 Likes

Azt lehet tudni, hogy most hány dobozt állítottak össze? Emlékeim szerint az előzőekből 400-500 db volt. Lehet, hogy most kevesebb készül!

Hat, azt hiszem ezt most elengedem. Májustól kicsit meghuzom a költekezest.

3 Likes

Több mint 1000 forinttal lett drágább, mint az előző doboz, minden irgalmatlanul megdrágult, de azért mégsem jóérzés látni.

2 Likes

Már lehet rendelni a KM boxot.

2 Likes

Megrendelve!:slightly_smiling_face:

1 Likes

egész egyszerűen ment :slight_smile:

2 Likes

Nekem is megvan, simán ment minden. :slight_smile: Pedig a barátom is ráállítottam, hátha úgy járunk mint a Skinsmarttal :smiley:

1 Likes

Én is :grinning: Ő írt 11.59kor, hogy már rendelhető.

4 Likes