Most konstatáltam, hogy az előző KM box alján - amiről azt hittem üresen betettem a könyvespolc mélyére - ott figyel egy Envy rúzs…
Semmilyen rúzst nem használok, így nyilván ki sem bontottam.
Nem tudom, hogy ez a megfelelő topik-e megkérdezni; esetleg érdekel valakit?
Új Krémmánia beauty box a láthatáron.
Ha eddig nagy volt az érdeklődés, akkor erre még inkább dömping lesz.
Az tuti, ezért megint hatalmas harc lesz
Mär lätom magam abban az egy órában…
Kegyetlen lesz, sok-sok morgással.
Pedig a márkák nagy része nem is koreai…
Persze én is a gép előtt ülök majd…
Mi van a Kiehl’s mellett jobbra?
The Box and Beauty. Koreai márkákat forgalmaznak.
Igen, tuti, hogy őrület lesz megint. Nekem a legutóbbi dobozt nem sikerült megkaparintani. Át kell gondolnom, megéri-e az idegeskedés újra.
Nekem eddig mind megvan… A múltkoriról lecsusztam, de utólag sikerült megrendelnem…
Nekem csak az első hiányzik… Ez már amolyan szokás, hogy KELL…
Nekem biztos nem. Mert milyen webáruház az ahol a kosárban lévő termék amikor fizetnél már nincs benne? És mindez történik úgy ,hogy amint betettem rögtön fizetni szerettem volna mégcsak annyi sem történt ,hogy késlekedtem volna.
Megértelek, nekem is ugyanez volt, nem tudtam fizetni…
Jaaaaaj már látom, hogy milyen szépen fogok idegeskedni hogy sikerüljön.
Hmm, nekem ez most valahogy nem jön be.
Egyszer rendeltem Krémmánia boxot, utólag akkor is úgy voltam vele, hogy lehet jobb lett volna, ha azt a pénzt olyanra költöm, amit szerettem volna, nem pedig random cuccokra.
Ráadásul ahogy látom Neutrogena, Garnier, Revox, Ilcsi meg olyan cuccokkal lesz tele, amit vagy nem használnék vagy jó lenne tudni mi az, mert válogatós vagyok ilyen kozmetikumok terén, de talán még koreai kozmetikumok terén is…
Dettó.
Én egyik boxot sem vettem meg, pont ugyanezért, hogy azt a pénzt inkább költöm olyasmire amit tudatosan választok és használni fogok, mint zsákbamacskára.
Én is ilyen okok miatt nem vettem meg soha egyik Beauty Box-ot sem. Megbánást még nem éreztem, szerintem most sem fogok.
Nekem sem hiányzik a csalódás és az idegeskedés. Meg sem próbálom megrendelni vagy másképp beszereznj.
Mint a viccben: b@szd meg Nyuszika a létrádat!