A tartalom megosztását követően már nem is bánom, hogy válaszra sem méltatott a “véletlenül” plusz egy dobozzal rendelkező leányzó. Nem baj, már úgyis elköltöttem a doboz árát…
Igen, ha csak nyerészkedésből vette, akkor egyetértek. Én azt gondoltam, hogy azokat a termékeket nem tudná elhasználni/nincs kinek elajándékozza
Nem tudtam, hogy ilyen ritkaság, nekem csak megragadta a szemem az üvege, milyen különleges,megnéztem az adatlapját és utána nem tudtam hovatenni az árat, de akkor ezek szerint ez normálisnak számít.
Bevallom azt sem tudom miről írsz Sztem nem én voltam
YouTube-on fent is van a nyereményjáték egy dobozért, ha valaki megpróbálná a szerencséjét.
(spoiler: bemutatják a termékeket is)
Pár szót írok én is a dobozról.
Spoiler
Tresemmé sampont azt hiszem már két félét is próbáltam, és mindegyik tetszett, úgyhogy ennek is örültem. Annak kevésbé, hogy fel volt nyílva, és bár nem sok folyt ki belőle, ahhoz pont elég, hogy a doboz oldalát eláztassa.
A Dove dezodor valószínűleg megy valamelyik tesómhoz, én nem szeretem ezeket a fújós deókat.
A Himalaya fogkrémnek örülök, már akartam próbálni, csak valahogy mindig mást választok a drogériában.
Az Uriage termálvíz spraynek is örültem, mert imádom a misteket fújkálni. Szerintem ezt elteszem jövő nyárra, reménykedve, hogy hagyományosabb nyár lesz az ideinél.
A Carmexből jobban szeretem a stiftest, de ez is jó lesz.
Ahogy a Helia-D kézkrém is, bár már annyi kézkrémem van otthon, hogy lehet ez is tovább megy.
Régen jártam Ilcsis kozmetikushoz, és nekem általában szerette a bőröm a termékeiket, úgyhogy ezt is ki fogom próbálni.
Geek&Gorgeous HA 5 Rich: jobban örültem volna a toniknak, vagy az arctisztítónak, de ugye egy hialuronos szérum egyébként bármikor jól jön.
Az új Estée Lauder ANR szérumnak nagyon-nagyon örültem, ez volt az, amiért meg akartam venni a dobozt. Kíváncsi vagyok, hogy mennyiben változott a hatása.
Estée Lauder rúzs: én az 539 Excite változatot kaptam. Hááát, azt elmondhatom, hogy hiánypótló szín nálam, de nem véletlenül. Nem igazán szeretem magamon az ilyen narancsos piros rúzst. De el tudom képzelni, hogy bizonyos sminkekhez.
A Moyra lakk a 905-ös Béatrice, na ez viszont gyönyörű málnás piros
Az Avon szemceruzát mielőtt tovább ajándékoznátok, próbáljátok ki, ugyanis nem egyszerűen fekete, piros csillámok is vannak benne! Emiatt szerintem még én is megtartom, pedig nem igazán használok fekete ceruzát.
Összességében szerintem ez egy nagyon jól sikerült doboz lett!
De jó neked, hogy ilyen szép színben kaptad a lakkot. Enyém fehér, mint ahogy már írtam.
Én G&G-től kifejezetten a tonikra szamitottam, de a szérummal is meg vagyok elégedve.
Én mentazöld lakkot kaptam, a fehérrel én sem tudom, mit kezdenék.
A G&G-től én egyébként pont a szérumra tippeltem volna. Régi bevált, sokak kedvence.
Tényleg, a toner még csak most jelent meg… Valahogy erre nem gondoltam
Ettől függetlenül simán bekerülhetett volna, nem kis promó lett volna a terméknek
Élmény olvasni, ahogy írtok a termékekről. Kiváncsi leszek majd a véleményeitekre, majd csekkolom krémmánián :).
Pár mondatot én is írnék a boxról. Sajnos lecsúsztam a pénteki rendelésről, de facebook-on sikerült lecsapnom egy dobozra, tegnapelőtt pedig meg is érkezett. Nagyon tetszik ez a doboz, az összes eddigi közül számomra ez a legjobb kiadás.
Estée Lauder rúzs: én az 528 Unrequited árnyalatot kaptam. Meg kell mondanom őszintén nem rúzsozok túl gyakran és ilyen árkategóriás rúzsom sem volt még, de ez nagyon bejött. Tökéletesen áll rajtam az árnyalat, szerencsés vagyok, hogy ezt kaptam.
A Tresemmé sampont még nem próbáltam, de pár hónapja szeretném, remélem beválik.
Himalaya fogkrém: szerintem ez a termék mindig jól jön, kíváncsi leszek a hatására.
A Dove dezodor anyukám kérte, ő szokott fújós deót is használni.
A Carmex szintén anyukámhoz kerül, már régóta szerettem volna venni neki.
Anyukám lecsapott az Estée Lauder szérumra is, így ezt is megkapja.
Az Uriage termálvíz spraynek nagyon örültem, régóta tervben volt, hogy kipróbáljam.
Az Ilcsi pakolásra kíváncsi vagyok, pont a bőrtípusomra való, ráadásul a bőröm alapvetően szereti az Ilcsi termékeket.
A Helia-D kézkrém szintén egy olyan termék, ami mindig jól jön, főleg a hideg idő kezdetével.
G&G HA 5 Rich szérumom már volt, de inkább a Light verziót használom. A tonikot szívesen kipróbáltam volna, de ezt is el fogom használni vagy esetleg elcserélem más szérumra.
Megfogadva Kokapu tanácsát, az Avonos szemceruzát kipróbáltam és nagyon tetszik, pedig el szerettem volna ajándékozni, de így megmarad nekem. Ecsettel szoktam kihúzni feketére a szemem a szemhéjamon, ceruzával még kicsit ügyetlen vagyok. Arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fognak potyogni a kis csillámok, az ilyen ceruzáknak ez szokott a hátránya lenni.
Moyra lakkból egészen jó árnyalatot kaptam, a 901 Sophie nevű világos rózsaszínt.
uhh, ez nagyon jó ár, az anti-aging nagyon hívogat, dee ANNYI cuccom van már itthon… pedig pont ezeket akartam beszerezni
winter mystery box, van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Én többször próbáltam a Krémmánia Beauty boxát megrendelni, de mindig lecsúsztam róla. Utána a Pixi boxot sem sikerült. Így nagyon megörültem neki, mikor felfedeztem a Lucky boxot. ) A tartalma is nagyon tetszik.
Bipa Bonus Box. Azért váltottam ki, mert rengeteg pontom van. Van benne több minta és utazóméret is. Régebben volt benne pl. márkás borotva, a régebbi dobozok jobbak voltak. A külcsínyre mindenesetre adnak.