Nekem megérkezett a doboz.
Nekem is megérkezett, van súlya Nekem is kb minden tetszik vagy olyasmi amit el tudok ajándékozni, ráadásul van benne pár dolog amit pont meg akartam venni egyébként is Glamouron
meg is rendeltem simán egyszerűen
Örülök nagyon En is várom már, hogy atvehessem.
Én is megkaptam ma, nekem tetszik.
Azt leszámítva, hogy az egyik termék teteje kinyitódott, és kifolyt belőle egy kevés. Nem sok, de pont annyi, hogy a dobozt kb. tönkre tegye…
A termékek nekem tetszenek, bár az egyik márkától mást jobban szerettem volna, egy másikat pedig tuti neki adok a tesómnak. De amúgy a színes termékek is bejövősek.
A mellé rendelt szemöldökcsipesz pedig nagyon király, végre úgy néz ki, tényleg sikerült egy jót venni, nem beszélve a nyélre írt: “Hello, beautiful” szövegről.
Ó jaj, pedig ezek a dobozok is olyan jól használhatóak!
Nekem szinte minden meglepetés volt, a legtöbb tippem egyáltalán nem talált. De így is szerintem jól ki tudom majd használni.
@umpalumpa hogy tudok lenyíló listával nem spoilerezni? Mikor csak a kis háromszögre kattintás után látszik a szöveg, nem egyből. Úgy emlékszem te írtál így olykor
Asztali gépről Fogaskerék ikon és részletek elrejtése
Összegzés
Ez a szöveg el lesz rejtve
Ó, köszönöm, akkor telefonról ezért nem ment.
Ez az első boxom és nagyon örülök neki. Bíztam benne, hogy ha a Krémmánia legjobbjai lesznek benne, akkor nem fogok csalódni.
Nekem ezeket tartalmazta:
SPOILER
Tresemmé Biotin + Repair 7 sampon
Moyra Gel Look körömlakk 944 Chantal színben
Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting rúzs 539 Power Trip színben
Estée Lauder Advanced Night Repair szérum 7 ml
Uriage Eau Thermale termálvíz spray 50 ml
Avon True Colour Glimmerstick szemceruza Black Bioux színben
Carmex tégelyes ajakápoló
Helia-D hidratáló kézkrém extra száraz bőrre Urea + Körömvirágolaj
Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém
Dove Original dezodor spray
Ilcsi 7 gyógyfüves pakolás
G&G HA 5 Rich szérum
Összességében nagyon meg vagyok elégedve, mert a fenti konkrétan a kedvenc fogkrémem, amúgyis vettem volna, HA szérumból is ehhez tértem volna vissza, Carmex ajakápoló is már bevált korábban és a mostaniak fogyóban vannak. Attól meg egyenesen el vagyok ájulva, hogy 2 EL termék is volt benne, amiket amúgy sosem vettem volna meg, így lesz lehetőségem kipróbálni őket. Már ezekért megérte, többi csak hab a tortán. Persze van amit magamtól nem vettem volna meg, pl. Dove dezodor, Helia-D kézkrém, de el fognak ezek is fogyni. Szemceruzánál örülök, hogy fekete színben kaptam, rúzsnál sem bánom a vöröset, hisz nude rúzsom már van elég. Samponra kifejezetten kíváncsi lettem. Egyedül a körömlakk fehér színét nem tudom mire vélni Ilcsi pakolás is csalódás, szerintem ezek az összetevők nem valók érzékeny bőrre, mint ahogy ajánlja.
Fényképes SPOILER
És a hirdetés leírásába beleírta, hogy “Kérlek ne üsd le!” - Oks, kívánságod parancs
Spoiler
Én is hasonlóan érzek: minden el lesz használva.
A kézkrém, fogkrém, dezodor, amit magamtól nem vettem volna meg (vagy mert korábban használtam, vagy mert nem jött szembe).
Az Ilcsinek nem örülök én sem, majd megpróbálom zsibin eladni, hátha valaki örül neki.
A 2 estée lauder nagy öröm, nem számítottam rá, hogy a rúzs nagy kiszerelés lesz.
A körömlakk, hialuronsavas szérum, carmex teli találat: mindig jól jön, sosem elég, tuti el tudom használni.
A samponban bizonytalan vagyok, mert nekem gyorsan zsírosodó hajam van, de szeretném azért kipróbálni. Ha nem jön be, a húgom örülni fog neki.
Szintén spoiler
Nagy reményeim voltak a dobozzal kapcsolatban, és igazából nem vagyok csalódott. A dezodor meg a fogkrém el fog fogyni. A kézkrém mindig jó, főleg idén, odavannak a mancsaim rendesen.
A két EL termék nekem tapsikolós öröm, bár a szérumot anyukámnak tervezem adni. A sampon is hozzá megy, bár annyira isteni az illata, hogy még az is lehet, kipróbálom.
A hyaluronos szérum örök, tuti fogom használni.
A termálvizes spray-re igazán kíváncsi leszek, sose használtam még ilyesmit. Ilcsitól semmit nem használtam még, de lehet kipróbálom a pakolást, mert hajt a kíváncsiság.
A körömlakk pedig el fog fogyni, bár én is fehéret kaptam.
A Carmex-ről nem mondanék többet, mint az értékelések, imádom.
A szemceruzával még nem tudom, mi lesz, nem igazán használok feketét, lehet odaadom kolléganőmnek.
Én nem érzem azt a 2000 forintos csomagárat olyannak, amin annyira nyerne az illető (Szemben az olyan hirdetésekkel, ahol egy 30 ezres La Prairie parfüm 5! ml-ét akarják 19000 forintért eladni…O.O). Ha annyiért tenné fel a fele dobozt, mint amennyiért vette az egészet, már másképp gondolnám :).
Érdekességképp jegyzem meg, hogy az a La Prairie parfüm 30 ezres volt addig, amíg gyártották. Ugyanis már nem kapható. Mivel továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendő ritkaság, ezért lehet csak csillagászati áron hozzájutni. Bevallom, a tulajdonos helyében én is elkérném az árát az ilyesminek, ha már arra adom a fejem, hogy megváljak belőle valamennyitől.
Hát nem is tudná továbbadni többért, mint 2000 Ft szerintem. Pont ezek a termékek azok, amiket pár száz Ft-ért meg lehet szerezni. Egyértelműen a doboz többi része képviselte kb. a maradék 25 ezer Ft-ot, amennyit ért a doboz.
Előző doboznál viszont jócskán voltak egyének, akik 2000-3000 Ft/db áron pakolták fel a cuccokat, ott aztán bőven lehetett nyerészkedni. Ez most pont nem olyan doboz, ahol ezt meg lehet tenni, de még így is visszakapod a doboz árának a felét, és elmondhatod hogy
spoiler
lett egy EL mini ANR szérumod és egy full kiszerelésű EL rúzsod 3000 Ft-ért, és még a GG HA Richet is megkaptad.
Pakolást szerintem én is felteszem zsibire.
Meg is van a két kiszemeltem akit megveszek, ha már nem vettem boxot :D, a Helia meg a Tresemmé :D. Előző boxnál is kiválasztottam egy Loreal Bambi spirált :D, mert azt szerettem volna legjobban. :). Egyébként azt gondolom, hogy jól összerakott kis box, tele minden olyan termékkel ami jól jön a késő őszi/kora téli kissé már csípős hidegben .
Köszönöm szépen!
Ettől eltekintve még mindig nem érzem fairnek ezt, hogy megvesz több boxot, csak azért, hogy eladja később akár részletekben is. Igen, az esetek 90 %-ában olyan termék(ek) is van(nak) benne, ami(ke)t nem tud használni ilyen-olyan okból kifolyólag az ember, vagy szimplán neki nem vált be korábban. Oké, akkor azt eladja a zsibin, rendben. Nincs vele gond. De az már több mint bosszantó, hogy valaki csak emiatt veszi meg, hogy később eladja. Pláne, ha egy eladó több ilyen hirdetést is feltölt.
Nekem legalábbis ez nagyon nem szimpatikus , szépen kifejezve magam.