Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Szia Letti!

Esetleg priviben tudnál vmit mondani róla?

Persze, befotózom a kis füzetet neked. :slight_smile: Most felnéztem a FB oldalra és látom, hogy mások is örülnek neki, hogy nem sikerült megrendelni. :slight_smile: Engem csak a Carmex terméke zavar, de azt is tovább tudom ajándékozni.

1 Likes

Nekem is megtennéd hogy elküldöd mi volt benne? :slight_smile: Köszi!

Szerintem nagyon klassz doboz lett, számomra hasznos dolgokkal.

6 Likes

Én is meg tudtam most nézni Letti jóvoltából, én nem sajnálom egyáltalán hogy nem jelentkeztem rá. Egyedül a GG termék érdekelt volna, vagy a Tresemmé, de annyiért meg drága mulatság ez a doboz :smiley:

1 Likes

Szia! Nekem is el tudnád küldeni mi volt a boxban? :slight_smile:

Szia Letti, nekem is eltudod küldeni mi volt benne?

úgy látom, már a doboz egy része zsibire is felkerült

1 Likes

Tipikusan olyan emberektől, akik minden beauty boxot megvesznek, hogy aztán feltegyék… :confused:

1 Likes

Nem szeretnék nagyon spoilerezni, így igyekszek általánosan írni. :slight_smile:
A termékek egy része olyan, ami egyáltalán nem érdekel (körömlakk), vagy nem az én preferenciámnak való (pl. illatanyag van a termékben és nem használom el). Az előző évek tapasztala az, hogy bár örülök, hogy ár-érték arányban milyen jó a doboz, de a termékek csak otthon porosodnak, míg meg nem romlanak.

1 Likes

Nekem is el tudnád küldeni mi van a dobozban?

Ilyenkor rohadt nagy bunkóság jelenteni a hirdetést?

1 Likes

Ugyanazon emberke már 2 box szelektált tartalmát töltötte fel. Tipikus “megveszem és majd eladom” szándékkal felvásárolt boxokról van szó… Bezzeg akik tényleg szerették volna, azoknak nem jutott.

6 Likes

Hát legszívesebben én is megtenném, de szerintem sajna nem ütközik szabályzatba. :frowning:

1 Likes

Pedig ha valami, akkor ez tényleg csúnya dolog. Másoknak nem jut, valaki meg felpakolja “jó áron”, a megjelenés napján. Bocsássa meg a világ, de nálam ez a nem fair kategória. Persze, mindenki azt ad el, amit akar, ez sem más. Csak a körülötte lévő őrület után ilyet lépni… hát na.

6 Likes

Abszolút megértem. Mert az egy dolog, ha valami nem tetszik a dobozból és eladod. Na de az, hogy az egész dobozt felteszed külön-külön termékenként és dupla annyit kapsz vissza érte, mint amit belefektettél… Na az szánalmas. Előző doboznál is ez volt.

3 Likes

Elérhető a BB skinsmarton. Most jött a mail…

Épp időben! :smiley:

Nahát most látom ez tényleg elérhető! Haha :smiley: Mi a fene :smiley:

2 Likes

Gondolom maradt pár db. :rofl:

1 Likes