Szia Letti!
Esetleg priviben tudnál vmit mondani róla?
Szia Letti!
Esetleg priviben tudnál vmit mondani róla?
Persze, befotózom a kis füzetet neked. Most felnéztem a FB oldalra és látom, hogy mások is örülnek neki, hogy nem sikerült megrendelni. Engem csak a Carmex terméke zavar, de azt is tovább tudom ajándékozni.
Nekem is megtennéd hogy elküldöd mi volt benne? Köszi!
Szerintem nagyon klassz doboz lett, számomra hasznos dolgokkal.
Én is meg tudtam most nézni Letti jóvoltából, én nem sajnálom egyáltalán hogy nem jelentkeztem rá. Egyedül a GG termék érdekelt volna, vagy a Tresemmé, de annyiért meg drága mulatság ez a doboz
Szia! Nekem is el tudnád küldeni mi volt a boxban?
Szia Letti, nekem is eltudod küldeni mi volt benne?
úgy látom, már a doboz egy része zsibire is felkerült
Tipikusan olyan emberektől, akik minden beauty boxot megvesznek, hogy aztán feltegyék…
Nem szeretnék nagyon spoilerezni, így igyekszek általánosan írni.
A termékek egy része olyan, ami egyáltalán nem érdekel (körömlakk), vagy nem az én preferenciámnak való (pl. illatanyag van a termékben és nem használom el). Az előző évek tapasztala az, hogy bár örülök, hogy ár-érték arányban milyen jó a doboz, de a termékek csak otthon porosodnak, míg meg nem romlanak.
Nekem is el tudnád küldeni mi van a dobozban?
Ilyenkor rohadt nagy bunkóság jelenteni a hirdetést?
Ugyanazon emberke már 2 box szelektált tartalmát töltötte fel. Tipikus “megveszem és majd eladom” szándékkal felvásárolt boxokról van szó… Bezzeg akik tényleg szerették volna, azoknak nem jutott.
Hát legszívesebben én is megtenném, de szerintem sajna nem ütközik szabályzatba.
Pedig ha valami, akkor ez tényleg csúnya dolog. Másoknak nem jut, valaki meg felpakolja “jó áron”, a megjelenés napján. Bocsássa meg a világ, de nálam ez a nem fair kategória. Persze, mindenki azt ad el, amit akar, ez sem más. Csak a körülötte lévő őrület után ilyet lépni… hát na.
Abszolút megértem. Mert az egy dolog, ha valami nem tetszik a dobozból és eladod. Na de az, hogy az egész dobozt felteszed külön-külön termékenként és dupla annyit kapsz vissza érte, mint amit belefektettél… Na az szánalmas. Előző doboznál is ez volt.
Elérhető a BB skinsmarton. Most jött a mail…
Épp időben!
Nahát most látom ez tényleg elérhető! Haha Mi a fene
Gondolom maradt pár db.