És a skinsmarton mi szerepel a rendeléseid között? Nekem azt írja, lezárva. Postától viszont nem kaptam még semmit. Én egyébként úgy vagyok vele, hogy akkor hiszem el, hogy tényleg sikerült hozzájutni, ha megkapom.
Ott nem szerepel.
Egyébként azt gondolom,hogy itt valami nagyon nem volt rendben . Úgy tűnik azoknak sikerült leginkább megrendelni akik utánvétes fizetéssel kérték aminek volt plusz költsége.
Legközelebb tuti utánvétet vagy banki átutalást választok én is. Esetleg írj a skinsmartnak, hátha tudnak segíteni.
Nekem is az van ott, hogy lezárva. Szerintem ez náluk azt jelenti, hogy részükről lezárva, a rendelés elküldve, de valóban kicsit zavaró. Én is bankkártyával fizettem és én sem kaptam még semmi értesítést Instán már láttam, hogy valakinek megjött a csomag, pedig azt hittem szerdán lesz ilyen leghamarabb (vagy talán személyesen vette át).
Én is pont most láttam. Sajnálom is, hogy nem sikerült megrendelnem, mert tetszik a tartalma!
Mindenképpen írj nekik, egy screenshotot is csatolnék hozzá, amin látszik, hogy elment a pénz, vagy egy számlaszámot, amiről utaltál. Ilyen esetben az lenne a korrekt, ha megkapnád a rendelésed. Mindig van pár plusz rendelés, így nem szabadna, hogy a kifizetett csomagod gond legyen nekik kiszállítani.
Nekem most jött a postától az értesítés, hogy feladva.
Innen már csak a postáson múlik, hogy hány hét alatt talál el hozzám…
ez a “lezárva” valószínűleg egy fordítás. angolul a “closed” informatikai szempontból azt jelenti, hogy minden oké, nincs további teendő - szóval valószínűleg feladható a csomag, vagy akár már fel is adták.
Igen, én is erről írtam. Rendelés elején ráadásul az angol processing verziója szerepelt😀
Nálam már látszik,hogy meghiúsult kifizetés a pénz így visszatér a számlámra.
Valószínűleg én szakítottam meg amikor láttam,hogy a doboz eltűnt a kosárból és csak a másik termékük maradt ott. Így azt már nem szerettem volna megvásárolni úgy felpipított ami ott ment. Mindegy tanultam belőle.
És lám már van is fent eladásra kínált box.
Én most kaptam egy emailt:
Csomagküldemény
Értesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek.
Küldemény adatai
Feladó: Skinsmart Kft
Pedig folyton lefagyott a rendszer amikor véglegesíteni akartam a rendelést (utánvéttel kértem és amúgy semmi visszaigazolást nem kaptam, a rendszerben pénteken nem látszott semmi, most pedig az szerepel, hogy lezárva, viszont nincs nálam kp, úgyhogy remélem nem ma hozzák )
Én is kaptam ma emailt a postától.
Én megnéztem, és örülök, hogy nem sikerült megvennem.
Úgy tűnik, csak ideér ma a box, most jött az értesítés, hogy a futárnál van, és kiszállítják. Azért vagyok izgatott, mert megpróbáltam tippelni, és kíváncsi vagyok, bejönnek-e
Megkérdezhetem miért?
Én is az vagyok. Ha megkaptad megmutatod nekünk miről maradtunk le?
Nagyon szívesen Majd elrejtem, hogy aki izgulna még, az ne fusson bele azonnal.
En holnap megyek a dobozokert es a G&G termekekert a Márvány utcaba.
Én kaptam emailt, hogy már a futárnál van a csomagom
Én most vettem át nemrég, nekem nagyon tetszik és egyáltalán nem bánom, hogy megvettem