Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

És a skinsmarton mi szerepel a rendeléseid között? Nekem azt írja, lezárva. Postától viszont nem kaptam még semmit. Én egyébként úgy vagyok vele, hogy akkor hiszem el, hogy tényleg sikerült hozzájutni, ha megkapom. :slight_smile:

1 Likes

Ott nem szerepel.
Egyébként azt gondolom,hogy itt valami nagyon nem volt rendben . Úgy tűnik azoknak sikerült leginkább megrendelni akik utánvétes fizetéssel kérték aminek volt plusz költsége.

Legközelebb tuti utánvétet vagy banki átutalást választok én is. Esetleg írj a skinsmartnak, hátha tudnak segíteni.

Nekem is az van ott, hogy lezárva. Szerintem ez náluk azt jelenti, hogy részükről lezárva, a rendelés elküldve, de valóban kicsit zavaró. Én is bankkártyával fizettem és én sem kaptam még semmi értesítést :smiley: Instán már láttam, hogy valakinek megjött a csomag, pedig azt hittem szerdán lesz ilyen leghamarabb (vagy talán személyesen vette át).

2 Likes

Én is pont most láttam. Sajnálom is, hogy nem sikerült megrendelnem, mert tetszik a tartalma!

Mindenképpen írj nekik, egy screenshotot is csatolnék hozzá, amin látszik, hogy elment a pénz, vagy egy számlaszámot, amiről utaltál. Ilyen esetben az lenne a korrekt, ha megkapnád a rendelésed. Mindig van pár plusz rendelés, így nem szabadna, hogy a kifizetett csomagod gond legyen nekik kiszállítani.

2 Likes

Nekem most jött a postától az értesítés, hogy feladva.
Innen már csak a postáson múlik, hogy hány hét alatt talál el hozzám… :confused:

2 Likes

ez a “lezárva” valószínűleg egy fordítás. angolul a “closed” informatikai szempontból azt jelenti, hogy minden oké, nincs további teendő - szóval valószínűleg feladható a csomag, vagy akár már fel is adták.

2 Likes

Igen, én is erről írtam. Rendelés elején ráadásul az angol processing verziója szerepelt😀

2 Likes

Nálam már látszik,hogy meghiúsult kifizetés a pénz így visszatér a számlámra.
Valószínűleg én szakítottam meg amikor láttam,hogy a doboz eltűnt a kosárból és csak a másik termékük maradt ott. Így azt már nem szerettem volna megvásárolni úgy felpipított ami ott ment. Mindegy tanultam belőle.
És lám már van is fent eladásra kínált box.
:slight_smile:

1 Likes

Én most kaptam egy emailt:
Csomagküldemény

Értesítjük, hogy csomagküldeményt adtak fel Önnek.

Küldemény adatai
Feladó: Skinsmart Kft

Pedig folyton lefagyott a rendszer amikor véglegesíteni akartam a rendelést (utánvéttel kértem és amúgy semmi visszaigazolást nem kaptam, a rendszerben pénteken nem látszott semmi, most pedig az szerepel, hogy lezárva, viszont nincs nálam kp, úgyhogy remélem nem ma hozzák :sweat_smile:)

2 Likes

Én is kaptam ma emailt a postától. :slight_smile:

2 Likes

Én megnéztem, és örülök, hogy nem sikerült megvennem. :slight_smile:

Úgy tűnik, csak ideér ma a box, most jött az értesítés, hogy a futárnál van, és kiszállítják. Azért vagyok izgatott, mert megpróbáltam tippelni, és kíváncsi vagyok, bejönnek-e :slight_smile:

2 Likes

Megkérdezhetem miért?

Én is az vagyok. Ha megkaptad megmutatod nekünk miről maradtunk le?
:slight_smile:

1 Likes

Nagyon szívesen :slight_smile: Majd elrejtem, hogy aki izgulna még, az ne fusson bele azonnal.

2 Likes

En holnap megyek a dobozokert es a G&G termekekert a Márvány utcaba. :heart_eyes:

4 Likes

Én kaptam emailt, hogy már a futárnál van a csomagom :heart_eyes:

1 Likes

Én most vettem át nemrég, nekem nagyon tetszik és egyáltalán nem bánom, hogy megvettem :slight_smile:

7 Likes