Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Nekem kell ha neked nincs rá szükséged.

Ha megmaradna, írok :slight_smile:

Úgy látszik nekem ez most nem jön össze :frowning:

Elvileg írtam privát üzenetet, abban van az email címem. :wink:

én is lemaradtam sajnos, nekem akkor fagyott le állandóan, amikor a bolti átvétellel próbálkoztam… :smiley: ha bárkinek lesz több, akkor írjon :relaxed: :relaxed:

Ha valakinek még véletlenül sikerült a szükségesnél többet rendelnie, én is szívesen lecsapnék egyre! :slight_smile:

Ez a box tetszett volna, de inkább nem próbálkoztam. Szerintem nem készült sok, nem hiszem hogy van olyan cég aki több száz terméket “csak úgy” oda tudna adni :confused:

Lányok!

Nekem válaszolt az Ügyfélszolgálat.
Elvileg háromszor annyian jelentkeztek megvenni mint amennyi volt. Elvileg jövőhét szerdán felteszik újra a véletlen dupla illetve visszamondott rendeléseket.

8 Likes

Nekem sem sikerült megrendelni, 30 percen keresztül frissítgettem az oldalt…

Megóvtad magad egy idegrohamtól. :slight_smile:

1 Likes

Én ezt most kihagytam, a múltkori után nem hiányzott :smiley:
Úgy voltam vele, hogy inkább költöm most ezt olyanra, ami tényleg kell is. :smiley:
Úgy tűnik megkíméltem magam egy sor idegbajtól :smiley:

2 Likes

Én is biztos csalódott lennék, ha nem sikerült volna rendelni (ami kb csak a szerencsén múlt), de azért ami itt a poszt alatt megy, azt túlzásnak érzem: https://www.facebook.com/143797222318912/posts/3633555540009712/
Kedvencem a 38 hetes kismama, aki épp kórházban ül és ez a box lett volna a szülinapi ajándéka, és az állapota mögé bújva sajnáltatja magát.🤦
Elég szomorú, hogy mindenféle inkorrekt cégnek állítják be a skinsmartot, csak mert nem készült gondolom több ezer box, hogy mindenkinek jusson. Attól még nem tartom átverésnek a dolgot, nagyobb akcióknál ugyanez van más webshopokban, pl. About you, az igazán jó ajánlatokra úgy kell lecsapni. Egyeseknek mintha itt lenne a világvége.

9 Likes

Botrányosak a kommentek. A fogyasztóvédelmi bejelentés a kedvencem, meg a hölgy, aki váltig állítja, hogy máshol is ezrek rendelnek egyszerre…
Lehet, hogy morcos lennék én is, ha nem sikerült volna, de ilyen szinten kiakadni és lehúzni a Krémmániát, az gyalázat.

8 Likes

A kismama nálam is kivitte a biztosítékot…senki nem fogott pisztolyt senki fejéhez, saját döntése volt mindenkinek, hogy megpróbál rendelni és erre szánja az idejét. A nyári box után én csak magamra voltam mérges, hogy ezzel töltöttem 1 órát és feleslegesen idegeskedtem. A konklúzió meg az lett, hogy a következő alkalommal nem feszülök rá, lesz ami lesz :slight_smile:

7 Likes

Pénz hiány miatt nem vettem részt az “őrületben”, azt hiszem én idegileg nem bírtam volna, azt a fél-3 negyed órát hogy most sikerült-e megrendelnem vagy sem. Azóta van szerintem ez, mióta megvan hírdetve facebookon is hogy van box :/. Egyébként én a tözsgyökeres fórum-krémmániás tagoknak külön csinálnék egy megrendelést hogy nekik tuti jusson :/. Most ezt nem kritikaként írom.

7 Likes

Én nem olvastam a kommenteket. Azonban úgy gondolom,hogy ezt másképp is meg lehetett volna oldani. Például a Pixi régebben úgy csinálta,hogy két alkalommal nyitott vásárlási lehetőséget.
Ez a 4 óra azoknak jó akik otthon dolgoznak, háztartásbeliek,kismamák ,nyugdíjasok stb. A dolgozó nő 4-kor jobb esetben még hazafelé tart a munkahelyéről . Én attól lettem nagyon dühös ,hogy gyakorlatilag nem tudtam kifizetni a kosaramba lévő cuccot. Az elpazarolt időt sajnálom.

2 Likes

Én is így vagyok vele. Meg sem próbáltam. Helyette inkább októberben érkezik hozzám a Natasha Denona Metropolis és Glam paletta.:sweat_smile:

10 Likes

Sziasztok :slight_smile:
Nekem pénteken nem sikerült megvennem a boxot, hiába is próbálkoztam, a fizetésnél mindig megakadtam. Ma viszont nagy örömömre kaptam egy ilyen emailt:
Azért írunk, mert a nyilvántartásunk szerint van egy függőben lévő Krémmánia Beauty Box rendelésed, amiben fizetési módnak vagy banki átutalást választottál (és még nem utaltad át a rendelésed árát), vagy pedig Simplepayes kártyás fizetést, ami megszakadt.

Ha szeretnéd a rendelésed megtartani, arra kérünk, hogy 24 órán belül banki utalással a netbankodon keresztül utald át a rendelésed árát

Szóval úgy néz ki még nincs minden veszve, és talán másnak is jut még :slight_smile:

5 Likes

De jó :slight_smile:
Egyébként nekem úgy sikerült megrendelni, hogy a fizetésnél fagyott le a szerver (vagyis akkor is). De nem léptem vissza, másik lapon láttam, hogy a kosaram kiürült közben, szorgalmasan nyomkodtam az f5 gombot, és végül csak betöltött a simple payes fizetés. :slight_smile:
Szóval el tudom képzelni, hogy még sokan így jártak, megszakadt a rendelés a fizetésnél, azután ott maradt függőben.

Nekem is a fizetésnél fagyott le. Ma megnéztem az összeg levonásra került,de sikeres vásárlásról nem jött email. Gondolom majd vissza jön a pénz pár nap alatt. Azért érdekes momentumok ezek.
Ennyire amatőr rendszerrel dolgozni a mai világban.

1 Likes