Nekem kell ha neked nincs rá szükséged.
Ha megmaradna, írok
Úgy látszik nekem ez most nem jön össze
Elvileg írtam privát üzenetet, abban van az email címem.
én is lemaradtam sajnos, nekem akkor fagyott le állandóan, amikor a bolti átvétellel próbálkoztam… ha bárkinek lesz több, akkor írjon
Ha valakinek még véletlenül sikerült a szükségesnél többet rendelnie, én is szívesen lecsapnék egyre!
Ez a box tetszett volna, de inkább nem próbálkoztam. Szerintem nem készült sok, nem hiszem hogy van olyan cég aki több száz terméket “csak úgy” oda tudna adni
Lányok!
Nekem válaszolt az Ügyfélszolgálat.
Elvileg háromszor annyian jelentkeztek megvenni mint amennyi volt. Elvileg jövőhét szerdán felteszik újra a véletlen dupla illetve visszamondott rendeléseket.
Nekem sem sikerült megrendelni, 30 percen keresztül frissítgettem az oldalt…
Megóvtad magad egy idegrohamtól.
Én ezt most kihagytam, a múltkori után nem hiányzott
Úgy voltam vele, hogy inkább költöm most ezt olyanra, ami tényleg kell is.
Úgy tűnik megkíméltem magam egy sor idegbajtól
Én is biztos csalódott lennék, ha nem sikerült volna rendelni (ami kb csak a szerencsén múlt), de azért ami itt a poszt alatt megy, azt túlzásnak érzem: https://www.facebook.com/143797222318912/posts/3633555540009712/
Kedvencem a 38 hetes kismama, aki épp kórházban ül és ez a box lett volna a szülinapi ajándéka, és az állapota mögé bújva sajnáltatja magát.🤦
Elég szomorú, hogy mindenféle inkorrekt cégnek állítják be a skinsmartot, csak mert nem készült gondolom több ezer box, hogy mindenkinek jusson. Attól még nem tartom átverésnek a dolgot, nagyobb akcióknál ugyanez van más webshopokban, pl. About you, az igazán jó ajánlatokra úgy kell lecsapni. Egyeseknek mintha itt lenne a világvége.
Botrányosak a kommentek. A fogyasztóvédelmi bejelentés a kedvencem, meg a hölgy, aki váltig állítja, hogy máshol is ezrek rendelnek egyszerre…
Lehet, hogy morcos lennék én is, ha nem sikerült volna, de ilyen szinten kiakadni és lehúzni a Krémmániát, az gyalázat.
A kismama nálam is kivitte a biztosítékot…senki nem fogott pisztolyt senki fejéhez, saját döntése volt mindenkinek, hogy megpróbál rendelni és erre szánja az idejét. A nyári box után én csak magamra voltam mérges, hogy ezzel töltöttem 1 órát és feleslegesen idegeskedtem. A konklúzió meg az lett, hogy a következő alkalommal nem feszülök rá, lesz ami lesz
Pénz hiány miatt nem vettem részt az “őrületben”, azt hiszem én idegileg nem bírtam volna, azt a fél-3 negyed órát hogy most sikerült-e megrendelnem vagy sem. Azóta van szerintem ez, mióta megvan hírdetve facebookon is hogy van box :/. Egyébként én a tözsgyökeres fórum-krémmániás tagoknak külön csinálnék egy megrendelést hogy nekik tuti jusson :/. Most ezt nem kritikaként írom.
Én nem olvastam a kommenteket. Azonban úgy gondolom,hogy ezt másképp is meg lehetett volna oldani. Például a Pixi régebben úgy csinálta,hogy két alkalommal nyitott vásárlási lehetőséget.
Ez a 4 óra azoknak jó akik otthon dolgoznak, háztartásbeliek,kismamák ,nyugdíjasok stb. A dolgozó nő 4-kor jobb esetben még hazafelé tart a munkahelyéről . Én attól lettem nagyon dühös ,hogy gyakorlatilag nem tudtam kifizetni a kosaramba lévő cuccot. Az elpazarolt időt sajnálom.
Én is így vagyok vele. Meg sem próbáltam. Helyette inkább októberben érkezik hozzám a Natasha Denona Metropolis és Glam paletta.
Sziasztok
Nekem pénteken nem sikerült megvennem a boxot, hiába is próbálkoztam, a fizetésnél mindig megakadtam. Ma viszont nagy örömömre kaptam egy ilyen emailt:
Azért írunk, mert a nyilvántartásunk szerint van egy függőben lévő Krémmánia Beauty Box rendelésed, amiben fizetési módnak vagy banki átutalást választottál (és még nem utaltad át a rendelésed árát), vagy pedig Simplepayes kártyás fizetést, ami megszakadt.
Ha szeretnéd a rendelésed megtartani, arra kérünk, hogy 24 órán belül banki utalással a netbankodon keresztül utald át a rendelésed árát
Szóval úgy néz ki még nincs minden veszve, és talán másnak is jut még
De jó
Egyébként nekem úgy sikerült megrendelni, hogy a fizetésnél fagyott le a szerver (vagyis akkor is). De nem léptem vissza, másik lapon láttam, hogy a kosaram kiürült közben, szorgalmasan nyomkodtam az f5 gombot, és végül csak betöltött a simple payes fizetés.
Szóval el tudom képzelni, hogy még sokan így jártak, megszakadt a rendelés a fizetésnél, azután ott maradt függőben.
Nekem is a fizetésnél fagyott le. Ma megnéztem az összeg levonásra került,de sikeres vásárlásról nem jött email. Gondolom majd vissza jön a pénz pár nap alatt. Azért érdekes momentumok ezek.
Ennyire amatőr rendszerrel dolgozni a mai világban.