Akkor az enyém sem biztos, én kártyás fizetést választottam, de még arról sem kaptam emailt, pedig szoktam.
Fizetés közben dobott ki… Majd elfogyott… Kössziiiii. 40 perc a semmiért.
Úgy látszik, kezdő vagyok még ebben. Én még a csomagpont kiválasztásával is próbálkoztam, mert nem biztos, hogy át tudom venni jövőhét második felében… ezt beláttam, hogy lehetetlen küldetés.
ha vkinek lesz egy eladó, sikítson, köszönöm!
Először én is, de rájöttem, hogy ezek csak arra jók, hogy kidobjon a rendszer… Persze így meg ráfizetek 390 forintot, de ez még belefér, a szállítás ingyenes volt a csipesszel (ami remélem jó lesz, mert az utóbbi pár hétben már vettem hármat, de utálom mindet, a jó csipeszt meg elvitte a férjem ).
A csipesz nagyon tuti, azt használom. Milyen színűt vettél?
Ó akkor kezdhetek aggódni én is Kártyával fizettem, semmi visszaigazolás, ráadásul utolsó pillanat… Majd meglátjuk, nagyon reménykedem!
Jaj, de jó! Amiket vettem, vagy nem tudom velük kihúzni, mert nem fogja megrendesen, vagy a bőröm csipkedem össze.
Lilát!
Basszus kaptam előbb emailt hogy sikerült a rendeles
At is utaltam
Nekem is jött az email!
Nekem türkiz van, life is a beach, eddigi legjobb csipeszem. Kapkodni nem szabad vele, mert éles és megcsíphet. De nagyon jól záródó, a legkisebb mini szálat is meg lehet fogni vele és nem csúszik ki, szóval ha elkaptad, ki is húzod.
Jupijeeeee
MEGJÖTT a rendelés visszaigazolás!
Nekem is megjött az e-mail!
Nekem a barátomnak sikerült megredelnie Közben vagy 20szor kidobta és olyanokat mondogatott nekem, hogy erről idén jobb lesz ha lemondok :D.
Sziasztok. Nekem két rendelés leadás lett végül.
Az egyiket szívessen átadom valakinek. Viszont több mindent is rendeltem. Hialuron szérum, A game, az új lemosó és tonik is jött.
16:01 perckor kosárban volt a doboz + két másik termékkel. 16:35 kor még nem sikerült kifizetnem. A bankkártyás művelet- nél is kidobott. Szóval telefonról nekem nem jött össze. Dühös vagyok hogy időt pazaroltam rájuk. Azért írtam az Ügyfélszolgálatnak egy gratuláló levelet az ócska szervezéséhez. Az a gyanúm ,hogy volt pár dobozuk,de nem annyi mint korábban. Soha ilyen tapasztalatom nem volt még a korábbi boxoknál.
Szia! Engem érdekelne.
ha leírod az email címed, írok neked és megbeszéljük a részleteket