Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Akkor az enyém sem biztos, én kártyás fizetést választottam, de még arról sem kaptam emailt, pedig szoktam.

1 Likes

Fizetés közben dobott ki… Majd elfogyott… Kössziiiii. 40 perc a semmiért. :ok_hand:

Úgy látszik, kezdő vagyok még ebben. Én még a csomagpont kiválasztásával is próbálkoztam, mert nem biztos, hogy át tudom venni jövőhét második felében… ezt beláttam, hogy lehetetlen küldetés.

1 Likes

ha vkinek lesz egy eladó, sikítson, köszönöm!:slight_smile:

Először én is, de rájöttem, hogy ezek csak arra jók, hogy kidobjon a rendszer… Persze így meg ráfizetek 390 forintot, de ez még belefér, a szállítás ingyenes volt a csipesszel (ami remélem jó lesz, mert az utóbbi pár hétben már vettem hármat, de utálom mindet, a jó csipeszt meg elvitte a férjem :frowning: ).

2 Likes

A csipesz nagyon tuti, azt használom. Milyen színűt vettél? :smile:

Ó akkor kezdhetek aggódni én is :frowning: Kártyával fizettem, semmi visszaigazolás, ráadásul utolsó pillanat… Majd meglátjuk, nagyon reménykedem!

1 Likes

Jaj, de jó! Amiket vettem, vagy nem tudom velük kihúzni, mert nem fogja megrendesen, vagy a bőröm csipkedem össze.
Lilát! :purple_heart:

1 Likes

Basszus kaptam előbb emailt hogy sikerült a rendeles :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 Likes

At is utaltam :grin:

1 Likes

Nekem is jött az email!

4 Likes

Nekem türkiz van, life is a beach, eddigi legjobb csipeszem. Kapkodni nem szabad vele, mert éles és megcsíphet. De nagyon jól záródó, a legkisebb mini szálat is meg lehet fogni vele és nem csúszik ki, szóval ha elkaptad, ki is húzod.:smile:

1 Likes

Jupijeeeee :heart_eyes:

1 Likes

MEGJÖTT a rendelés visszaigazolás!

2 Likes

Nekem is megjött az e-mail! :slightly_smiling_face:

4 Likes

Nekem a barátomnak sikerült megredelnie :smiling_face_with_three_hearts: Közben vagy 20szor kidobta és olyanokat mondogatott nekem, hogy erről idén jobb lesz ha lemondok :D.

4 Likes

Sziasztok. Nekem két rendelés leadás lett végül.
Az egyiket szívessen átadom valakinek. Viszont több mindent is rendeltem. Hialuron szérum, A game, az új lemosó és tonik is jött.

1 Likes

16:01 perckor kosárban volt a doboz + két másik termékkel. 16:35 kor még nem sikerült kifizetnem. A bankkártyás művelet- nél is kidobott. Szóval telefonról nekem nem jött össze. Dühös vagyok hogy időt pazaroltam rájuk. Azért írtam az Ügyfélszolgálatnak egy gratuláló levelet az ócska szervezéséhez. Az a gyanúm ,hogy volt pár dobozuk,de nem annyi mint korábban. Soha ilyen tapasztalatom nem volt még a korábbi boxoknál.

Szia! Engem érdekelne. :blush:

ha leírod az email címed, írok neked és megbeszéljük a részleteket :slight_smile:

1 Likes