Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Hajrá minden Fórumozónak!

2 Likes

Elvileg nekem is siker, de email nem jött. A fiókba nem tudok azóta belépni, lecsekkolni, hogy tényleg ott van-e a megrendelés.

1 Likes

Már fizetnék, erre visszadob a rajtkőre. :confused:
Köszönjük, Vicus! :slight_smile:

1 Likes

Sikerült!

Screenshot_20201002_163247_com.android.chrome

5 Likes

Nekem el kellene mennem itthonról, szerintetek ha megvan a rendelési szám, ott van a fiókomban, pénzt is levonta, de email még nincs… akkor elmehetek? :smiley:

1 Likes

Szerintem mindenkit visszadob, engem a mentett szállítási címhez dobott kb. 15x vissza.

1 Likes

Szerintem Te már nyertél :wink:

1 Likes

Remélhetőleg egy doboz és egy szemöldökcsipesz (ezt is akartam, csak össze-vissza pakolt mindent a kosárba).

Érdekes módon telefonon jött össze.

E-mailt még én sem kaptam róla.

4 Likes

És elfogyott. Gratu akinek sikerült, én megyek inkább hasznos dolgokat csinálni.

3 Likes

Én is így állok, lehet nem is jön róla email.

1 Likes

Elfogyott és nem sikerült megrendelnem. :frowning: :frowning: :frowning:

Ez most nekem nem jött össze :frowning:

Én is telón tudtam megrendelni.

4 Likes

Utolsó pillanatban sikerült rendelnem :slight_smile:

4 Likes

:open_mouth: Hát ez gyors volt, hány darab lehetett összesen? Sajnálom, akinek nem sikerült :frowning: Majd a kövi box, ami talán még jobb lesz :slight_smile: Persze tudom ez nem vigasztal senkit.

2 Likes

Nekem bukta :frowning:Gratula, akinek sikerült!

Én majd csak akkor leszek biztos benne, amikor visszaigazolják. Legutóbb is voltak sokan, akiknek elvileg sikerült, aztán meg kiderült, hogy mégsem…

2 Likes

Nekem sem sikerült :frowning: :frowning: :frowning: Gratulálok azoknak, akik megszerezték, remélem örömet okoz majd ami benne van :blush:

Úgy látszik telón kell intézni a rendelést legközelebb.
Gratula mindenkinek, akinek sikerült! :slight_smile:

Én nem is mertem a kártyás fizetéssel bajlódni, utánvéttel kértem inkább.

3 Likes