@Katouche neked visszatérítették már a számládra a visszavont rendelés árát.
Nekem csak email jött a törlésről, de a pénz még nem érkezett meg, bankszámlához tartozó webkártyáról fizettem.
Én paypallal fizettem, és aznap már láttam, hogy visszautalták.
Nekem is visszajött aznap, szintén PayPal.
Ma nekem is megjött a visszatérítés a kártyámra, így megnyugodtam, pedig már kezdtem parázni.
Új Krémmánia box a láthatáron!
Na ezt most nagyon várom, ha tényleg kedvenc termékek lesznek benne
Jajjj, előre félek… Ismét gép elé kell ülni előtte jópár órával és fel kell élni az összes hideg élelmet?
Vajon hányszor fog összeomlani a rendszer (na és persze a vásárlók idegrendszere)?
Lehet erre most beruházok. Utóbbi időben nem vásároltam KM beauty boxot. De azért megvárom a termékek listáját.
egy MAC box
Hmm, KM boxban lesz az új ANR.
Nekem tetszik a lista, hogy őszinte legyek. Több olyan márka is szerepel benne, amikre vagy kíváncsi vagyok, vagy használok tőlük valamit.
Nekem is tetszik egyébként is, de nem tudom, mennyi idegeskedés árán juthatunk majd hozzá?
Ez még nekem is tetszik, pedig a KM boxok hidegen hagynak.
Nekem is tetszik a box, de nem biztos hogy lesz most rá keretem . Az Estee Lauder termékeket szuper hogy bele rakták :)). Nagyon igéretes, lehet ez lesz az eddigi legjobb box :)). Lehetne egyszer mondjuk koreai box is, vagy box high and sminktermékekkel . (Tudom telhetetlen vagyok.)
Nagyon szimpatikus a lista! Remélem meg tudom majd rendelni - ha 50 percbe telik, hát 50 percet fogok rajta idegeskedni
Nos, igen. Az egy olyan “ráfordítás”, amit jó lenne kihagyni, de csatlakozom @dunaimano -hoz, hajlandó vagyok ezért is megküzdeni, mint a legutóbbiért
Csak olyan márka termékeit tudják belerakni a dobozba, amelyik ingyen adja a termékeket, ha jól emlékszem, wishes említette több videóban is.
“high end”
@Amadea, értem. Kár, de így is nagyon megérik ezek a boxok . Potom pénzért, ennyi jó dologhoz hozzá jutni :).
Én nagyon rég szerettem volna egy ilyen dobozt… Szinte mindegyik márkát kedvelem. De őszintén szólva nincs igazán szükségem új termékre (na jó, a Dove valószínűleg dezodor vagy tusfürdő lesz, azt biztos elhasználnám). Szóval lehet megkímélem magam az idegeskedéstől és átadom másoknak a lehetőséget