Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Az a baj, hogy maga a papírdobozért sokszor megeri, olyan szuper minőségű. :smile: Nagyon sok sminkcuccom abban sorakozik és arcapolasi termékem. :slightly_smiling_face: De amúgy jó ideje kihagytam már ezeket a KM beauty boxokat. Lehet most nem fogom.

2 Likes

Nekem is megvannak a dobozok. :smiley: Kettőben rúzs van, egyben körömlakk, egyben meg a nem használt parfümök. :smiley: Meg vannak szétszedve (aljára, tetejére) fiókokban is, rendezőként.

3 Likes

IMG_20200921_114025

7 Likes

Nah ugye ugye, nagyon kis masszív dobozkak. :slightly_smiling_face: Az elején volt egy, ami annyira nem volt jo minőségű.

1 Likes

Azt nem tudom, a legelsőt még nem vettem meg. Még a neszeszeres nyári kiadást is megvettem.

2 Likes

Az teljesen kimaradt.:slightly_smiling_face:

Micsoda kincsesdoboz.:slight_smile:

1 Likes

Hajj, az bizony. :slightly_smiling_face:

1 Likes

Megérkezett a Yesstyle boxom. :slight_smile:
Érdekes módon, bár a többi YesStyle csomaghoz hasonlóan erre sem valós értéket írtak (10 EUR), ezt mégis vámkezelték. Viszont, mivel 40,45 USD volt szállítással együtt, így nem kellett érte fizetni.

A doboz nagyon jópofa és kb. mint egy nagyobb cipősdoboz a mérete.

IMG_20200924_143056

Kinyitva:

IMG_20200924_143130

Kipakolva, bár utólag vettem észre, hogy egy Moonshot arclemosó kimaradt, de az csak egy adagnyi.

IMG_20200924_143218

A legalsó sorban egy The Face Shop paletta van, és egy Moonshot folyékony ajak cucc.
Imádom a paletta csomagolását. :heart_eyes:

IMG_20200924_143254

IMG_20200924_143416

Egyébként ezek vannak benne:
Memo pad - tudnak valamit, mert reggel 5-től kezdődik a nap, és másnap 4-ig tart. :grinning:

Cuki fejpánt
Gyertya készítő szett
Wasabis mandula
Lador hajápoló ampulla
Skin&Lab arcmaszk elvileg tisztít, olajmentesít, stb.
A kis bigyó masszázs heeler, elvileg ezzel majd jobban hatnak a szérumok.
Lemona 10x500mg C-vitamin elméletileg por és víz nélkül lehet bevenni. A dobozon a BTS nevű csapat egyik tagja van, de igazság szerint én nem ismerem őket. :grinning:
The Face Shop paletta
Moonshot matt rúzs

Plusz volt benne egy Moonshot perfect cleansing foam minta.

12 Likes

De izgalmas ez a box! Nagyon szép a paletta is :heart_eyes:

Mikortól lesz, hogy EU-n kívülről érkező minden csomag vámköteles?

Elvileg 2021. július 01.

1 Likes

Igen a Kreatív hobby boltban egy ilyen doboz 1500 körül van.

1 Likes

A wasabis mandula finom, és egészen más, mint nálunk. Wasabi porral van meghintve. Nem csíp vészesen, bár az előbb a könnyem is kicsordult. :smile:

1 Likes

Sziasztok, a skinsmart-nál holnap szerintetek lehet postai átvétellel is kérni a beautybox kiszállítását?
Köszi a választ!

2 Likes

Eddig volt ilyen opciójuk.

1 Likes

Köszönöm szépen!

Ki izgul még velem ma, hogy jut-e neki box?

6 Likes

És behalt az oldal :smiley:

Kezdőőődik! :smile:

1 Likes