Az a baj, hogy maga a papírdobozért sokszor megeri, olyan szuper minőségű. Nagyon sok sminkcuccom abban sorakozik és arcapolasi termékem. De amúgy jó ideje kihagytam már ezeket a KM beauty boxokat. Lehet most nem fogom.
Nekem is megvannak a dobozok. Kettőben rúzs van, egyben körömlakk, egyben meg a nem használt parfümök. Meg vannak szétszedve (aljára, tetejére) fiókokban is, rendezőként.
Nah ugye ugye, nagyon kis masszív dobozkak. Az elején volt egy, ami annyira nem volt jo minőségű.
Azt nem tudom, a legelsőt még nem vettem meg. Még a neszeszeres nyári kiadást is megvettem.
Az teljesen kimaradt.
Micsoda kincsesdoboz.
Hajj, az bizony.
Megérkezett a Yesstyle boxom.
Érdekes módon, bár a többi YesStyle csomaghoz hasonlóan erre sem valós értéket írtak (10 EUR), ezt mégis vámkezelték. Viszont, mivel 40,45 USD volt szállítással együtt, így nem kellett érte fizetni.
A doboz nagyon jópofa és kb. mint egy nagyobb cipősdoboz a mérete.
Kinyitva:
Kipakolva, bár utólag vettem észre, hogy egy Moonshot arclemosó kimaradt, de az csak egy adagnyi.
A legalsó sorban egy The Face Shop paletta van, és egy Moonshot folyékony ajak cucc.
Imádom a paletta csomagolását.
Egyébként ezek vannak benne:
Memo pad - tudnak valamit, mert reggel 5-től kezdődik a nap, és másnap 4-ig tart.
Cuki fejpánt
Gyertya készítő szett
Wasabis mandula
Lador hajápoló ampulla
Skin&Lab arcmaszk elvileg tisztít, olajmentesít, stb.
A kis bigyó masszázs heeler, elvileg ezzel majd jobban hatnak a szérumok.
Lemona 10x500mg C-vitamin elméletileg por és víz nélkül lehet bevenni. A dobozon a BTS nevű csapat egyik tagja van, de igazság szerint én nem ismerem őket.
The Face Shop paletta
Moonshot matt rúzs
Plusz volt benne egy Moonshot perfect cleansing foam minta.
De izgalmas ez a box! Nagyon szép a paletta is
Mikortól lesz, hogy EU-n kívülről érkező minden csomag vámköteles?
Elvileg 2021. július 01.
Igen a Kreatív hobby boltban egy ilyen doboz 1500 körül van.
A wasabis mandula finom, és egészen más, mint nálunk. Wasabi porral van meghintve. Nem csíp vészesen, bár az előbb a könnyem is kicsordult.
Sziasztok, a skinsmart-nál holnap szerintetek lehet postai átvétellel is kérni a beautybox kiszállítását?
Köszi a választ!
Eddig volt ilyen opciójuk.
Köszönöm szépen!
Ki izgul még velem ma, hogy jut-e neki box?
És behalt az oldal
Kezdőőődik!