Be kell vallanom, hogy nekem abszolút jó választás volt ez a box. Néhány terméket félve bontottam ki, de aztán szerencsére pozitív csalódás lett.
Az arcmaszkot elajándékoztam, nem érzem úgy, hogy én lennék a célcsoport.
A lemosó és a szemkörnyék ápoló beköltözött a fürdőszobába, a hidratáló krémmel együtt. Jól teljesít mind a három.
A highlightert és a szemceruzát is kifejezetten szeretem, bár előbbit inkább bronzosítónak használom, eredeti funkcióját harmatgyengén se tölti be. (a sötétebb árnyalatot kaptam, szerencsére).
A lakk elsőre nem tetszett, de igazi nyári színe van a pirosnak.
A púder is nagy szerelem lett, napi használatban van.
A szempillaspirál is a sminkes asztalomra került, felváltva használom a többivel.
A rúzzsal nem vagyok kibékülve, nem az én árnyalatom.
Caroline Hirons Summer Kitek, holnap 11 órától elérhetők:
Koreai box a Yesstyle-on:
Ez a készletkisöpréses doboz olcsóbb mint általában a dobozaik lenni szoktak, csak egyszer rendeltem, elég vegyesek a tapasztalataim, de megosztom hátha valakit érdekel.
Úgy látom a mostani dobozuk is kapható még (gyerekeknek szánt termékek is vannak benne)
Én rendeltem, meglátjuk
Megérkezett a dobozom. A “gyerekes opciót” kértem, így nem meglepő, hogy 7 termék az utolsó tematikus dobozokban is szerepelt. Kevés szépségápolási termék volt a dobozban, de ezt nem is bánom. A gyerekeknek szóló termékek ötletesek. Szerintem abszolút megérte.
Csajok, használja valaki az Annabelle Minerals púdert, ami a KM boxban volt?
Nagyon szeretem, de azért kalandozok másfelé is. Ma reggel megint érte nyúltam, felvittem, majd öt perc múlva, mikor a tükörbe néztem, majdnem visítottam. Narancssárga lett az arcom. Nem, nem picit, hanem veszedelmesen. És csak ott ahova azt tettem… és ez nem az első eset volt, csak akkor nem rá gyanakodtam. Mi a fene lehet? Benne van a hiba, vagy én csináltam valamit rosszul? Csak fényvédő volt az arcomon, ma is és legutóbb is.
Van egy másik, nem ásványi porpúderem, az nem művel ilyeneket.
Asos aktuális box: https://www.asos.com/beauty-extras/the-best-of-asos-beauty-box/prd/14390014?colourwayid=16612577&SearchQuery=asos%20box
Én is lefotóztam az enyémet… Hát…
Én nem kértem gyerekes opciót, de pl. kaptam egy hajgumit, ami nem annyira az “én korosztályomnak szól”. De van most szülinapos gyerkőc nálunk, így azt el is tudom ajándékozni.
Ez az étrendkiegészítő, meg a fejvakaró elég furcsa egy ilyen boxban, engem anno a magyar-kézműves néha szépségápolással kapcsolatos termékek győztek meg, ezek sajna nem. A sansin feletti gyűrű-hajgumi nagy rejtély még. A füzetben végülis egészséges táplákozáshoz kapcsolódó receptek vannak. Juhú
Egy dolog menti meg, amiért a szívem nem fáj úgy, az a masnis bőr karkötő.
Akartam is hasonlót, egyszer már volt ilyenem de elhagytam, és pont ez jó rám.
Szia Brounette!
Rajtam is förtelmes. Nekem nagy csalódás.
Na jó, végem…
Sajnálom, ez tényleg nem annyira meggyőző. Gondolom a kimaradó dolgokból gazdálkodnak.
Ó, hát mondanám, hogy szuper, de sajnos nem az. Tök jó cucc lenne, de hogy ilyen módon elszíneződjön, ez vicc. Az viszont megnyugtat, hogy más is belefutott ebbe.
Rajtam is sárga, általában akkor szoktam csak használni, ha sikerül túl világos alapozót használnom…
Ez jó tipp, most a Catrice úgyis kissé világos. Én a púdert amúgy még nem próbáltam.
Ó. Lehet elfogyott.
Nem rendeltem egyébként meg. A ne vásárolj szenvedélyt az akcióvadászattal igyekezek kompenzálni. De szerencsére azért néha sikerül megállni a vásárlást
Én is tegnap rendeltem és ma reggel kaptam emailt, hogy nincs készleten és visszaküldik az árát. A pénz még nekem nem érkezett vissza.
Én is így jártam Pedig azt remélem végre megcsíptem