sminktipp, de a box szempontjából spoiler
Barna szemceruza egészen a szempillák tövében és/vagy a felső vízvonalon óriásit tud dobni a sminken. Olyan láthatatlan varázsló, mert nem csinál semmi durvát és feltűnőt, mégis teljesen más a végeredmény.
Barna szemceruza egészen a szempillák tövében és/vagy a felső vízvonalon óriásit tud dobni a sminken. Olyan láthatatlan varázsló, mert nem csinál semmi durvát és feltűnőt, mégis teljesen más a végeredmény.
Összességében nekem jó ez a box, mindennek lesz helye, és olyan is van benne, aminek kifejezetten örülök. Nem bántam meg
Az első Krémmániás boxom, én nagyon vártam. És tulajdonképpen nem vagyok csalódott, sőt.
Lemosó: sose volt kétfázisú lemosóm, komolyabb sminkeknél majd tesztelem.
Szemkörnyék ápoló: jó sűrű krém, tegnap este felkentem. Aztán reggel meglepődtem, tök szép lett a bőröm, pedig nem sok baj van azon a terültemen.
Hidratáló krém: tesztelem majd, de ennek is örülők. Télen nagyobb szükségem van a hidratálásra, de néha nyáron is lesznek száraz foltok az arcomon.
Körömlakk: kicsit meglepett a színe, de végül is elhasználom majd ezt a pirosat is. Mondjuk csak a lábamra, mert a kezemet a körmösöm tartja karban.
Arcmaszk: szépeket ígér, de ezt elajándékozom anyukámnak. Nem érzem magam a célcsoportnak
Szemceruza: igeeeen! Imádom a barna ceruzákat, sokkal jobban áll, mint a fekete.
Szempillaspirál: nem a Bamibast kaptam, de a keféje tetszik. Ha a festék is a helyén marad, akkor valószínűleg szeretni fogom.
Annabelle Minerals: ezt is imádom. Tényleg nem lett sötét a bőrömön, nekem tetszik a finishe. @macooka írta, hogy ad egy effekt hatást, hát tényleg Hogy mennyire tartós, majd estére megmondom.
Revolution: highlighter, de a Skin Kiss, ráadásul a peach árnyalat. Valószínűleg sötét lesz, de a kezemen swatcholva imádom.
Rúzs: tetszik az árnyalat, de nekem ezek a színek az őszi-téli időszakban futnak, vagy esti programokhoz. Még nem mertem kipróbálni.
@Brunettee, hát örülök hogy ami kellene a csomagból azt tegnap véletlen megvettem . A Heliás hidratáló krémet :D. Barna szemceruzáról az jut eszembe, hogy liplinert is lehet szemceruzának használni? Mert barnát én nem szeretek a számon. Olyan furi hogy nem palettát kaptatok, hanem highlightereket. A loreálos spirálokat nagyon jó hogy berakták a csomagba .
Ami eszembe jutott, hogy jó lenne ha mielőtt megkapnátok a csomagokat, akkor azért lenne infójuk, hogy pl száraz bőrű vagy (neked egy normál krém nem elég.), vagy allergiás vagy erre arra, mi az a kozmetikum amire nagyon vágysz, az egyik márka termékei közül, vagy nem áll jól a sötét highlighter (meg kéne adni a bőrszínt.) stb stb. Sokkal elégedettebb lenne mindenki, mégis meglepetés maradna ki mit kap.
Hát igen. Más az, ha 1-2 termék nem jött be és felrakod egy jelképes összegért. Én mindig körbekérdezem anyukámat és a barátnőmet, hátha szükségük van valamelyikre és csak aztán teszem fel eladásra.
Tegnap nekem is megérkezett a box, már vártam. A termékek nagy részének örültem és biztosan fogom tudni használni.
Arra a Bambi eye-re nagyon kiváncsi lennék , nekem is kivánságlistás. :).
Eljutottam én is addig, hogy kinyissam a dobozt! Alapvetően tetszik, szerintem majdnem mindent el tudok használni, egy termék van csak, amivel nem tudom mit fogok kezdeni. (Most megnéztem az unboxing videót, és ahogy látom bármelyik másik termék jó lett volna a márkától )
Az arcápolók mind érdekelnek, biztosan el fogom őket használni.
Az Avon rúzs is érdekel, még kb az előző életemben volt utoljára Avon sminkem, ráadásul a színe is olyan amiből nekem pont nem nagyon van itthon.
Az Eveline szemceruza érdekel, úgy is ceruzagyűjtős időszakomat élem
Az Essence körömlakk kevésbé mozgat meg, de elég jó a szín, szerintem el tudom használni.
Az Yves Rocher azért jó, mert pont elfogyott a sminklemosóm, legalább nem kell rohannom újat venni.
Lorealból a Volume Million spirál lett a dobozban, azt hiszem volt már ilyen spirálom régebben és szerettem is, biztosan el fog ez is fogyni.
A Revolution az egyetlen amivel nem tudok mit kezdeni, A Smokey paletta vot a dobozomban, amit biztosan nem fogok elhasználni nem szeretem annyira ezeket a színeket, egy hasonló ezer éves palettámat nemrég dobtam ki és szinte érintetlen volt.
köszi!
kipróbáltam, tetszik az eredmény, viszont én nagyon vörösesnek látom magamon ezt a barna ceruzát. majd ha legközelebb eljutok vásárolni, keresek valami szürkéset, hátha az majd bejön
Olvastátok mit írnak a Biola szemkörnyékápolóról itt a Krémmánián? Nem merem elhasználni így
Jelentem, én tegnap este felkentem. Igen, testes egy krém, de lekopogom, nem okozott gondot (pirosság, égető érzés). Sminkelni nem próbáltam még rá.
nekem is morzsálódott, mondjuk nem nedves bőrre kentem, lehet itt volt a bibi meg sajna tényleg rengeteg terméket köp ki a pumpa, kevesebb talán nem kukacosodna.
irritációt nekem nem okozott.
Jaj ettől a morzsálódástól kicsit félek Bár majd maximum este használom csak.
Köszönöm neked is @Brunettee, remélem nekem sem fog égő érzést okozni.
Én is próbálkoztam a Biolával, most ott tartok, hogy pici Lush teszter tégelybe nyomtam ki egy pumpálásnyit, mert hatalmas mennyiséget köp. Nedves bőrre viszem fel kb az adag egyharmadát (két szemre összesen ennyit), így most nem morzsálódik, egész jól beszívódott. Nem sminkeltem rá.
Gondolkoztam, hogy az egészet kinyomom a tégelybe, de hiába adagolható könnyebben, lehet, hogy a szavatossága meg a minősége változik, elvégre a saját csomagolásához tervezték…
A tavalyi boxban is volt egy Biola szérum, és ugyanez volt a probléma vele. Lehetetlen adagolni. Én ráadásul szépen összeköpködtem vele néha ezt-azt, mert nem csak a mennyiséget, de az irányát sem lehet szabályozni. Reméltem, hogy mostanra talán másik pumpát kapott, hiszen a KM oldalán is összevissza szidták, lehetetlen, hogy nem jutott vissza még a probléma a cég fülébe. De ezek szerint mégis, vagy csak nem érdekli őket. Én erősen töröm rajta a fejem, hogy akarjam-e használni egyáltalán. De még várom a véleményeket, hátha nagyon meggyőzőek lesznek.
Kis beszámolóval még adós vagyok, mert múlt pénteken végre én is hozzájutottam.
A púdert még nem próbáltam ki, mert van pár bontott púderem, ezért bármilyen kíváncsi vagyok, még nem nyitom ki.
A szemceruza jónak tűnik, és szeretem ezt a fajta “maszatolót” is, ami a végén van, és külön öröm, hogy nem fekete.
A Biola szemkörnyékápolóra kíváncsi vagyok. Én tavaly a szérumot szerettem, de az tény, hogy annak a csomagolása is volt.
A Hélia-D krémnek is örülök, két Moisture Surge között majd elhasználom.
Az Yves Rocher sminklemosó annyira nem tetszik, mert kevés olyan kétfázisú van, amit szeretek, de adok neki egy esélyt.
A maszkoknak örülök, hogy nem fátyol, a krémeseket jobban szeretem.
Az Avon rúzsoknem olyan rosszak, a szín kissé erős, de meglátjuk.
Az Essence körömlakk nekem piros, nyáron szerintem pont jó lesz, jobban örülök neki, mintha az ezüst lenne.
L’Oréal spirálból a Volume Million Lashes jött nekem.
A Revolution nekem egy Strobe highlighter, Ever Glow Lights árnyalatban, és miután kipróbáltam, úgy érzem, a lehető legjobbat kaptam tőlük. Világos és nagyon természetes a hatása, szerintem szeretni fogom!
Összességében nagyon elégedett vagyok a doboz tartalmával, talán az Essence-től körömlakk helyett jöhetett volna valami más.
A szöveg el lesz rejtve
Ha esetleg még szeretné valaki megvenni a Krémmánia boxot: https://kremmania.hu/elado/poptie-kremmania-box-439a0f1b-1a12-44c0-9176-b76d627af796
Essence lakk: én a pirosas változatot kaptam, tegnap próbáltam ki először.
Brutál jó, imádom a színét, és felkenve is nagyon szép a körmön. Nyilván azt még nem tudom, hogy mennyire tartós, de nálam egyik sem az, hiába használok alaplakkot és fedőt is.
Nagyon örülök, mert úgy 4-5 éve vettem Essence lakkot, de az annyira nem tetszett, hogy nem is vettem többet, most meg állandóan a körmöm nézegetem.
Nekem ez volt az első KM boxom. Nem gondoltam volna, hogy ennyire vérre menő küzdelem lesz érte, és bíztam benne, hogy a beltartalom kárpótol a hideg élelem felemésztéséért és az idegbetegségért. Háááát…
Nekem a szürke lakk jutott. Sajnos ez nem az én színem, nem tudok vele mit kezdeni, a piros lett volna a tuti. Paletta lapult a dobozban, sellők vs. unikornisok. Gyönyörű szép színek swatcholva. A piros (miéééért??) rúzs is pihenni fog azt hiszem. (Egy nude árnyalat véleményem szerint jobb lett volna. )
A sminklemosót aktívan használom, nem teljesít rosszul, a szememet sem irritálja. Talán annyi, hogy a használatakor gyorsan újra szétválnak a fázisok, így esténként átcsapok bártenderbe. Szempillaspirálból a Bambit kaptam, ennek örülök, kívánságlistás volt.
A szemceruzát el fogom használni szemöldökceruzaként. A maszkokat korábbról már próbáltam, szerettem. A többi terméket nem próbáltam még ki, a púderre kíváncsi vagyok.
Hmm, de jó ötlet: kinek mi hogy vált be így pár hét elteltével?
Én kezdem azzal, amit nem használok, és egyelőre KM zsibin vannak, de lehet ajándék lesz belőlük, ha nem veszi meg őket senki: Revolution highlighter és az Yves Rocher lemosó. (Zárójelben jegyzem meg, nektek max postaköltség ellenében odaadom bármelyik eladó termékemet, vagy összefuthatunk Budapesten pár percre.) A Biola szérumot kipróbálás nélkül el is adtam - a tavalyi tapasztalatok engem nem győztek meg.
A L’oreal szempillaspirál nálam egynek jó kategória (nem a Bambit kaptam sajnos). Az avon rúzs is, szép és tartós színe van, viszont ez a kialakítás… Nem tudok vele olyan egyszerűen dolgozni, mint szeretnék.
A körömlakk (ezüst), szemceruza nálam használatban van, szeretem őket.
A hidratáló most nem aktuális, félretettem az őszre/télre, majd ahogy sorra kerül. Az arcmaszkot sem próbáltam még.
Az Annabelle Minerals púdernek örültem a legjobban, és aztán mégis alig használom… (A pöcköt konkrétan levágtam róla.) A kupakba ütögetés ugyan nem ismeretlen, de mégsem tudom megkedvelni. Na de nem is ez a baj, hanem inkább a porpúderek lelkivilágával nem barátkoztam még meg. Nem teljesen tudom, mennyit kell felvenni, hogyan kell használni, stb. Még kísérleteznem kell, de azért bízom benne, mert annyi jót írtatok róla. Csak sajnos mostanában nem igazán használok semmit arcra fényvédőn kívül, mert a biciklin úgyis leizzadom.