Köszönöm!
Már alig várom, hogy megérkezzen a boxotok!
Na nekem meg is jött a box. Nem örültem neki, mert nem tudtam, hogy feladták (23:22kor jött erről a posta emailje) és már reggel 6:56kor csengetett a postás, amitől szívrohamot kaptam, mert legédesebb álmomból keltettek.
Nem mondom el mi van benne, de egyet eltaláltam Icipicit én jobbra számítottam, de van benne azért sok jó cucc
Most irigyellek, bár nem a korai ébresztő miatt Már olyan izgatott vagyok, de nekem még semmi hír róla, a posta részéről.
Biztos neked is megjön hamar Nem is értem az enyém hogy ért ide ilyen gyorsan, pedig nem Budapesten lakom.
Spoiler
Azért az annyira tipikus, hogy kétféle L’Oreal szempillaspirál van a dobozban, én meg már régóta ácsingózom a Bambi Eyes-ra, de persze nem azt kapom, hanem a másikat Na nem baj, már előre látom, hogy a Bambi Eyes ellepi olcsóbban a piacteret, úgyhogy hátha be tudom szerezni
Nekem is jött email, de még csak a csomaglogisztikai központban van. Szerintem holnap kapom meg.
Én is kaptam ma reggel emailt, hogy kézbesítőnél van a csomagom. Meg is lepődtem rendesen, arra számítottam, hogy holnap vagy csütörtökön érkezik. Az irodába kértem, hívtam is gyorsan a kollégám, hogy vegye majd át, mert home office-os vagyok ma Még jó, hogy kifizettem előre.
Nekem is megjött
Hozzám is megérkezett.
Szuper
Nektek hogy tetszik? Milyen Revolution és L’oreal cuccot kaptatok?
Spoiler
Engem nagy meglepetés nem ért. Van pár termék, amit még nézegetek, hogy vajon fogom-e használni, az egyik pont a Revolution highlighter, ami az én arcszínemhez szerintem sötét, de még nem próbáltam. L’Oreal az nekem is a másik szemspirál (nem is hallottam még róla…), kíváncsi vagyok rá, biztosan elhasználom. Az Annabelle Minerals érdekel még nagyon, ránézésre nagyon sötétnek tűnik, de állítólag szépen igazodik a bőrtónushoz - remélem jó tapasztalataim lesznek. A Biola szemkörnyékápolót max ősszel/télen kezdem el használni, de azért megvárom róla az első véleményeket - előzőleg a KM boxos Biola szérumomat nagyon utáltam a végére. Az arckrémnek örültem, hogy nem a tokaji aszús lesz, ezt még lehet ki is próbálom
Neked milyen? Tetszik, vagy annyira nem?
Hát őszintén én most örülök, hogy végül lemondtam róla, nem az arcápolás, hanem inkább a smink része érdekelt volna, és azok nem mozgatták meg túlságosan most a fantáziám
Spoiler
Essence körömlakkot ezüst színűt kaptam, elsőre ugyan csodálkoztam a színén, de nagyon szép. Pirosam van kettő, nem bánom, hogy nem gyarapítottam még eggyel a gyűjteményt. Az avon rúzs sem lepett meg, kíváncsi leszek a formulára. Korábban nem jöttek be nekem az avon rúzsok, de ki tudja.
Vegyes érzéseim vannak őszintén szólva.
Spoiler
Az Avon rúzs miatt kicsit be vagyok rágva, mert nem hiszem el, hogy már megint piros kellett. Miért nem lehet egyszer egy nude színt betenni? Az általában mindenkinek jól áll és többször is hordanám.
A Revolution highlighter nekem a Skin Kiss Ice Kiss volt, ki is próbáltam és wow. Egyrészt tartós, mert 8 óra után még mindig világít a fejem, másrészt tényleg elég pigmentált, meg is lepődtem mennyire.
Az Annabelle Minerals púder nekem is sötétnek tűnt, de nem hazudtak, tényleg igazodik az arcszínhez, legalábbis nekem így történt. A mattító hatása most már nem tart így 8 órával később, de elég “filteres” arcot varázsolt.
Az essence körömlakk miatt kicsit csalódott vagyok, bár lehet azért, mert nem használok körömlakkot
Az arckrémnek én is örültem, mert már van itthon egy tokaji aszús, ami bontatlan, így legalább még egyet ki tudok próbálni
Spoiler
A piros rúzzal tényleg az a baj, hogy 1-2 árnyalat bőven elég belőle, nem hordom olyan gyakran, hogy elfogyjon. Na nem mintha bármelyik rúzsom elfogyott volna valaha…
nekem is megjött! végül 2 darab, csak az enyémet bontottam ki, a videót se néztem meg előtte, csak már kibontás után
spoiler
szemfestéklemosó: pont nemrég dobtam ki egy ezer éve nem használt baleásat fürdőszobatakarítás közben, kipróbáltam vele lemosni a szemceruzát, kicsit bepirosodott tőle a műtött szemem és nagyon illatos. rúzst is lemostam most vele, arra teljesen jó, ha a szemem nem bírja, majd akkor a számra jó lesz
körömlakk: az ezüst színűt kaptam, bár a pirossal se jártam volna jól, mert piros is meg ezüst is van többféle, de hát ilyen ez a körömlakk-hoarder élet
szemceruza: nem nagyon tetszik, sose volt még barna ceruzám, nemtom elhasználom-e majd
púder: örülök neki, nem volt még loose púderem, mindig préseltet használok, de hogy mikor fogok felkenni egy teljes sminket, hogy tesztelhessem, az jó kérdés
maszk: mindent is megígér a leírása alapvetően a tasakos krémmaszkokat nem szeretem, de hátha majd ez elvarázsol
szemkörnyékápoló: sose volt még Biola termékem, nemtom nem lenne-e túl testes smink alá? na majd önmagában kipróbálom ma este
krém: őszintén szólva Hélia-D terméket felnőttkoromban csak egyszer használtam, az is valami akciós sminklemosó kendő volt, szóval izgatott vagyok, tetszik a csomagolás meg a krém állaga is
szempillaspirál: egy Bambi Eye-t kaptam, őszintén nem tudom, mire számítsak de ilyet önmagamtól sose vennék, vagy mert szempilla liftinggel van megcsinálva a szempillám, vagy mert a Better Than Sexet használom
rúzs: én örülök a pirosnak, igaz ezen kívül van már legalább 5 ilyen színű rúzsom ÉS szájmaszk alatt úgyis elkenődik, de sebaj. állaga, finishe tetszik, a színe nekem egy icipicit túl melegnek tűnik
Revolution: egy Iconic Smokey jutott, keserédes, mert szerettem volna nagyon az UD Smokeyt, de mire észbekaptam, már teljesen kifutott. kíváncsi vagyok, mennyire fog egyébként porolni meg úgy egyáltalán mennyire használható. örülök, hogy nem bronzer vagy highlighter jutott, előbbivel nem tudok mit kezdeni, utóbbi meg már van elég
Hát gyorsan megtörtént, valaki már felrakott 4 terméket a dobozból, összesen 9200 Ft-ért… Végül is nyerészkedni is lehet vele.