valami történik
Most azért elgondolkodtam azon, hogy megéri-e nekem, hogy egy órát erre cseszek el az életemből…
Csak a kosárba tudtam betenni…
SIKERÜLT! Vagy legalábbis levonta a pénzt
Ajj, de jó vagy!
Már az emailt is megkaptam. Huhh. Ez kemény menet volt. Időközben egyszer kidobott az oldalról, gondolom újraindították a szervert. Hajrá lányok nektek is!
Megvan nekem is!!
Nekem is sikerült
Nekem is sikerült
Hú, nekem is sikerült! Most már ajánlom, hogy jó termékek legyenek a dobozban
Hát, nekem szerintem nem.
A megrendelés elment, a pénzt levonták, de most írták ki a facebookon, hogy sold out. Szerintem már nem maradt…
Visszaigazolást sem kaptam, csak a pénzlevonásról.
Nekem is kellett vagy 8-10 perc, hogy megjöjjön a mail, remélem azóta neked is megérkezett
Szerintem nekem sem sikerült
Úgy tűnik, nekem is siker. Pedig 10 perccel öt előtt lehetett. Email jött, de én utánvéttel kértem.
Végül sikerült, megkaptam róla fél 6-kor az e-mailt.
soha nem vettem még egy krémmániás dobozt se, mindig csak utólag tudtam meg, hogy hoppá, ezeket meg lehetett venni… de pont tegnap jött szembe, hogy mától elérhető, szóval izgatottam nyomkodtam az F5-öt, mondjuk már fél ötkor nagyon elgondolkodtam, tényleg kell-e, de már annyira nem akartam feladni finoman szólva se erre a terhelésre találták ki ezt a webshopot
a rendelési folyamat olyan jól sikerült, hogy 3 dobozról kaptam visszaigazolást, 2-ért fizettem, de amúgy csak egyet akartam megvenni… oké
mindenesetre ha tényleg egynél többet szállítanak ki, szívesen továbbadom a feleslegeset bontatlanul, eredeti áron valaki olyannak, aki szeretné és lecsúszott róla.
Kedves Cattitude!
Én szeretnék élni, a lehetőséggel, ha egyet többet kapnál.
Én most nagyon mérges, elkeseredett és szomorú vagyok. Eddig mindig sikerült megvásárolnom, nem volt különösebb gondom. Most viszont hiába ültünk a párommal 15.45től a gépeink előtt (igen, elvetemült vagyok, engem most ez nagyon megfogott), nem sikerült. Számtalanszor eljutottunk a fizetés módjáig, de a végső megrendelés gombra nem tudtunk kattintani. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek után nem sikerült, de ez van és nagyon-nagyon boldog lennék, ha hozzájuthatnék mégis egyhez.
Örülök, hogy kimaradtam most ebből az őrületből (elég volt nekem a Caroline Hirons szett egy hónappal ezelőtt ). Ami számomra kissé meglepő, hogy miért fogyott el ilyen hamar. Azért nem ez az első/második dobozuk. És korábban azért elég ráérősen is meg lehetett venni. Kíváncsi lennék a kimutatásokra, mikor mennyi készült/fogyott.
Én ezt nem bírtam volna idegekkel . Ügyesek vagytok, remélem jól kihasználható, csodás dobozt kaptok. Facen is ezren rá voltak kattanva .
sima ügy írok majd, ha megérkezett